|
Pamiętnik koszatniczki cz.1 |
| Autor |
Wiadomość |
Rockgirl_Madzik
Użytkownik średnioaktywny Zwierzomoderatorka;)

Kraj:

Autor tematu Wiek: 41 Dołączyła: 04 Cze 2005 Posty: 109 Skąd: Szczecin/Ostrowiec
Medale: Brak
|
Wysłany: Śro 08 Cze, 2005 21:09 Pamiętnik koszatniczki cz.1
|
|
|
Jestem Grunia. Siedzę sobie w tym zoolologicznym już od tygodnia czyli mam teraz już 7 tygodni. Tęsknię za moją starą właścicielką - Wiolką. Była przewspaniała. To ona ciągle do mnie Grunia mówiła. A teraz siedzę tu z siostrą, nasi bracia poszli do innego zoologa - tego na Majowej, podobno tam lepszy pokarm dają, tutaj to taki pomieszany jakiś, suszone owoce też(!!!). Przecież my tego nie możemy jeść!!! Ktoś ogłupiał chyba. Moja siostra już chciała się za nie brać, ale natychmiast dałam jej reprymendę, ze smutną miną odeszła od miseczki, jeszcze by mi moja siostrzyczka na zaćmę zachorowała..O nie!! Do tego to ja nigdy nie dopuszczę!! Tęsknimy też trochę za naszą mamusią. W sumie rozumiemy Wiolę. Nie miałaby gdzie nas trzymać. No i jeszcze Ci jej rodzice ciągle mieli do nas jakieś wąty. Dziwni ludzie. Jak Wiolka nas wypuszczała i latałyśmy po pokoju, a potem wkładała nas z powrotem to wydzierali się, że my tylko wszystko brudzimy i wszędzie sikamy, ale taka nasza natura kurczę. W końcu zaznaczyć teren musimy. Jakoś Wiolka nigdy nam tego nie miała za złe. No cóż są ludzie i parapety. Tu też w zoologu ciągle przychodzą jacyś ludzie i się na nas gapią jak na jakieś niewiadomo co. Kurczę ludzie co wy koszatniczki nie widzieliście?! Wkurzają mnie jak nie wiem. Ale jakaś jedna dziewczyna dosłownie prawie codziennie tu jest. To na pewno nie pracownica. Ciągle przychodzi i nas ogląda, zresztą nie tylko nas, chyba jakaś maniaczka, ale buźkę ma sympatyczną. W sumie to już mam dość tego sklepu i tych ludzi, ale ta dziewczyna jest jakaś inna. Fajna energia z niej emanuje. W sumie to tak jakoś czuję, że jak ona by nas we dwie wzięła, bo innej opcji sobie nie wyobrażam (idę z siostrą albo w ogóle, pogryzę i podrapię wtedy wszystkich, którzy będą chcieli mnie od niej zabrać i rzecz jasna nie dam się wziąć) to by było całkiem całkiem raczej. Koszowa intuicja się zawsze sprawdza Ale zobaczymy, czas pokaże..
c.d.n.
|
_________________ Najlepsze fora o naszych zwierzaczkach:
www.koszatniczka.org
www.szynszyla.org
www.forum.szczury.org
www.świnkimorskie.org/sforum
www.forum.miau.pl
www.dogomania.pl/forum
 |
| Ostatnio zmieniony przez Rockgirl_Madzik Nie 18 Gru, 2005 18:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
maranta

Kraj:

Pomogła: 68 razy Wiek: 58 Dołączyła: 01 Cze 2005 Posty: 6004 Skąd: Gdynia
Medale: 2 (Więcej...)
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 8 |
|
|