|
Zakaz korzystania forum.. |
| Autor |
Wiadomość |
renata
Użytkownik średnioaktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Autor tematu Pomogła: 1 raz Wiek: 60 Dołączyła: 05 Sie 2005 Posty: 115 Skąd: Norynberga/Fürth
Medale: Brak
|
Wysłany: Pon 28 Lip, 2008 19:52 Zakaz korzystania forum..
|
|
|
Dla mnie... Dziewczyny jestem tutaj juz dlugo...malo pisze i chyba nigdy nic nie pokazalam..Ostatnio od kwietnia odwiedzam was co dziennie Piekne rzeczy robicie,,,jestem pelna podziwu!! zloszcze sie ,ze ja juz nie moge.. Od stycznia jestem sparalizowa..tzn.juz jest lepiej,ale lewa reka jeszcze nie moge trzymac szydelka..kupuje mostwo wloczek i mysle,ze kiedys musi byc lepiej!wasze prace mobilizuja
mnie do dzialania,,musze,bo jak nie to moje zapasy wyjda na klatke schodowa..a szkodaby bylo..
Niewiem dlaczego sie dzis odezwalam,chyba mialam taka potrzebe..
pozdrawiam Was cieplutko..i...moze kiedys... 
|
|
|
|
 |
Elżbieta P.
Super gaduła :)) Ela

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 25 razy Wiek: 71 Dołączyła: 16 Lis 2005 Posty: 8756 Skąd: Łódź
Medale: 2 (Więcej...)
|
|
|
|
 |
SoWa
Użytkownik b. aktywny SoWa

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 3 razy Wiek: 64 Dołączyła: 23 Kwi 2007 Posty: 2788 Skąd: Czechowice-Dziedzice
Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: Pon 28 Lip, 2008 20:38
|
|
|
napisałaś, że jest poprawa, więc tylko czekać, kiedy będziemy podziwiać Twoje dzierganki!
Na pewno któregoś dnia zobaczysz coś tak fascynującego, że zapragniesz to wykonać, a to najlepsze na pokonanie niemocy.
pozdrawiam serdecznie 
|
|
|
|
 |
alienor
Użytkownik b. aktywny vel 3nereida

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 10 razy Wiek: 62 Dołączyła: 21 Lut 2006 Posty: 2601 Skąd: Katowice
|
Wysłany: Pon 28 Lip, 2008 20:57
|
|
|
Bardzo dobrze zrobiłaś , ze sie odezwałaś , powinnaś dawno temu , teraz oczekujemy wieści codziennie od ciebie , pisanie na klawiaturze to tez rehabilitacja , próbujesz szydełkiem , tzn ,ze sie nie podalas , wierze , ze będzie dobrzei odzyskasz sprawność 
|
_________________ Oddam lenia w dobre ręce |
|
|
|
 |
bjanna
Gaduła ;)

Zaproszone osoby: 4
Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 52 razy Dołączyła: 16 Gru 2006 Posty: 3820
|
Wysłany: Pon 28 Lip, 2008 21:22
|
|
|
renata, wierzę, ze wrócisz do zdrowia czekam na dobre wieści trzymaj sie mocno i ćwicz, ćwicz, ćwicz.......a ja mocno trzymam kciuki za twoja walkę 
|
|
|
|
 |
nula

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Rangi:

Pomogła: 179 razy Wiek: 60 Dołączyła: 03 Lut 2007 Posty: 8330 Skąd: Poznań
Medale: 3 (Więcej...)
|
Wysłany: Pon 28 Lip, 2008 21:26
|
|
|
renata, dobrze, że się odezwałaś ! Po to między innymi jesteśmy, żeby podtrzymywać się na duchu w trudnych chwilach !!!
Tylko się nie załamuj !!!!!
Mam nadzieję , że masz jakąś rehabilitację ? (fizykoterapia i ćwiczenia - ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz !!! - jeżeli jest poprawa to jest nadzieja, że będzie coraz lepiej ! Czasami to długo trwa ale musisz być dobrej myśli !!!!!
Pozdrawiam serdecznie

|
_________________ Moje albumy
http://www.fmix.pl/albumy/61803 |
|
|
|
 |
maranta

Kraj:

Pomogła: 68 razy Wiek: 58 Dołączyła: 01 Cze 2005 Posty: 6004 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: Pon 28 Lip, 2008 22:00
|
|
|
Reniu, trzymaj się dzielnie, ćwicz sporo, zaglądaj regularnie na forum i nabieraj apetytu na nowe śliczne robótki.
Wierzę, że jeszcze będziesz nas zaskakiwać pięknymi pracami i oby jak najszybciej.
Życzę dużo zdrowia, cierpliwości i uśmiechu mimo wszystko 
|
_________________ Pozdrawiam, Anna
http://maranciaki.pl
Galeria prac:
http://maranciaki.pl/galeria.htm
Blog: http://maranta.blox.pl |
|
|
|
 |
Violetta21
Super gaduła :))

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 73 razy Wiek: 52 Dołączyła: 28 Lip 2005 Posty: 14912 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: Pon 28 Lip, 2008 22:28 Zakaz korzystania forum..
|
|
|
Renia odzywaj się na forum i to jak najczęściej tutaj płyną zawsze dobre fliudy cieszę się że się nie poddałaś i myślę że już niedługo będziemy podziwiać Twoje robótki a tymczasem trzymam mocno kciuki abyś jak najszybciej wróciła do pełnej sprawności 
|
_________________ od dzisiaj najnowsze robótki
http://picasaweb.google.com/hobbyrekodzielo
mój najnowszy blog
http://mojerobotki-violetta666.blogspot.com/ |
|
|
|
 |
Zula
Użytkownik aktywny

Kraj:

Pomogła: 3 razy Wiek: 56 Dołączyła: 10 Lip 2006 Posty: 760
|
Wysłany: Pon 28 Lip, 2008 23:06
|
|
|
Będzie dobrze, tego trzeba się trzymać.
Życzę dużo zdrowia 
|
|
|
|
 |
Asia S.
Użytkownik b. aktywny Piuma

Kraj:

Pomogła: 3 razy Wiek: 49 Dołączyła: 15 Wrz 2006 Posty: 2312 Skąd: Wolbrom (Małopolska)
|
Wysłany: Pon 28 Lip, 2008 23:09
|
|
|
Renata!! Bardzo dobrze, że się odezwałaś. Wierzę w to, że kiedyś chwycisz szydełko i pokonasz wszelkie niedogodności i zaczniesz dziergać, Ty również w to wierzysz..
|
_________________ ATELIER JOANNA Crochet&Knits
 |
|
|
|
 |
Ula_K
Użytkownik b. aktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 16 razy Wiek: 66 Dołączyła: 14 Mar 2006 Posty: 1250 Skąd: London, Szczecin
|
Wysłany: Pon 28 Lip, 2008 23:17
|
|
|
Badz dzielna dziewczynka jak do tej pory bylas...wiara czyni cuda. Czlowiek optymistycznie nastawiony szybciej dochodzi do zdrowia ( sama to na sobie sprawdzilam gdy bylam bardzo chora )Zycze Ci powrotu do zdrowia i optymistycznego nastawienia.
|
_________________ pozdrawiam
Ula_K
|
|
 |
renata

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Autor tematu Pomogła: 1 raz Wiek: 60 Dołączyła: 05 Sie 2005 Posty: 115 Skąd: Norynberga/Fürth
|
Wysłany: Pon 28 Lip, 2008 23:26
|
|
|
jestescie bardzo kochane..czytam i wyje...
dziekuje 
|
|
|
|
 |
alicja11
Użytkownik b. aktywny alicja11

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 8 razy Wiek: 56 Dołączyła: 08 Wrz 2006 Posty: 1094 Skąd: Kutno
|
|
|
|
 |
persjanka
Użytkownik średnioaktywny persjanka

Kraj:

|
Wysłany: Wto 29 Lip, 2008 07:51
|
|
|
witaj reniu..cwicz i badz tu z nami...jesli jeszcze nie utrzymujesz szydelka to troche pukaj w klawiaturke...szukaj wzorow..pisz..i cwicz..w koncu sprawnosc ruszy..a wloczki..hmm.. w koncu jakby byly zdjatka wloczek to moze bysmy sobie wspolnie pomarzyly..powymyslaly,wzorow poszukaly i wspolnie zadecydowaly co z czego powstanie... taka wspolna wprawka? tak to sie nazywa jak sie cwiczy na pianinie poczatkujac gre?>.no nie wazne..wazne bys z nami byla ..i wierzyla...pozdrawiam ania 
|
_________________ http://persjanka.blog.onet.pl/
http://wloczkolandia.pl/
http://www.dzianamafia.pl/ |
|
|
|
 |
LidkaM
Użytkownik b. aktywny

Kraj:

Pomogła: 7 razy Wiek: 47 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 1169
|
Wysłany: Wto 29 Lip, 2008 08:13
|
|
|
| alienor napisał/a: | Bardzo dobrze zrobiłaś , ze sie odezwałaś , powinnaś dawno temu , teraz oczekujemy wieści codziennie od ciebie , pisanie na klawiaturze to tez rehabilitacja , próbujesz szydełkiem , tzn ,ze sie nie podalas , wierze , ze będzie dobrzei odzyskasz sprawność  |
Myślę, że tutaj jest sedno. Pisz jak najwięcej, ja też długo pisałam zanim zaczęłam cokolwiek robić. U mnie przeszkodą nie była choroba a ciągły brak czasu. Było mi dużo łatwiej, ale przyznam się, że bardzo zmobilizowało mnie i pozwoliło bliżej poznać dziewczyny z forum wspólne dzierganie on-line.
Rób powolutku, nawet koślawo. Rób tak jak Ci wychodzi. I chwal się tym. Biorąc pod uwagę Twój stan zdrowia ja chciałabym zobaczyć nawet kawałek łańcuszka zrobiony Twoimi rękami i sprawiłby mi on ogromną radość, bo oznaczałoby to znaczną poprawę Twojego zdrowia.
Mam koleżankę, która szydełkowe robótki bardzo lubi ale nie potrafi nic zrobić. Bardzo bym się ucieszyła, gdyby zrobiła choć kilka oczek łańcuszka - bo to wciąga, to motywuje, mobilizuje i sprawia radość. A tej nam w życiu najbardziej potrzeba. Trzymaj się dzielnie i nie poddawaj!!! 
|
|
|
|
 |
Halkuk
Gaduła ;)

Kraj:

Pomogła: 18 razy Wiek: 63 Dołączyła: 25 Sie 2005 Posty: 4709 Skąd: Bytom
|
Wysłany: Wto 29 Lip, 2008 13:21
|
|
|
| nula napisał/a: | | renata, dobrze, że się odezwałaś ! Po to między innymi jesteśmy, żeby podtrzymywać się na duchu w trudnych chwilach !!! |
Ja też uważam ze dobrze że napisałaś ! Wiem z własnego doświadczenia jak bardzo życzenia Dziewczyn z Forum i otucha przez Nie dana - pomaga
Trzymam kciuki i życzę Ci powrotu do zdrowia I pisz koniecznie - teraz już musisz , bo jesteś z Nami a My z Tobą Będzie dobrze 
|
_________________ Pozdrawiam - Halina. |
|
|
|
 |
renata

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
|
|
|
 |
alienor
Użytkownik b. aktywny vel 3nereida

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 10 razy Wiek: 62 Dołączyła: 21 Lut 2006 Posty: 2601 Skąd: Katowice
|
Wysłany: Wto 29 Lip, 2008 19:35
|
|
|
ale sie zapowiada coś ładnego , bardzo fajne elementy , robiłaś teraz czy przed choroba bo robisz równiutko i starannie 
|
_________________ Oddam lenia w dobre ręce |
|
|
|
 |
renata

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Wto 29 Lip, 2008 20:00
|
|
|
to bylo przed ..chce cos z tego zrobic,ale porywam sie z motyka na slonce..jeszcze nie moge..ale moge pomarzyc.. te elementy to szerokosc bioder(nie moich),do tego tipik..i polaczyc ..pozniej spodniczka.. ale marze,nie? mam kochana sasiadke,ktora mi bardzo pomaga,chce dla niej toCUDO zrobic
to chyba bedzie cos dziwnego,ale musze to skonczyc
cieplutko pozdrawiam was wszystkich
|
|
|
|
 |
mycha24-22

Kraj:

|
Wysłany: Wto 29 Lip, 2008 21:34
|
|
|
Renatko na pewno wszystko będzie dobrze,wrócisz do zdrowia i będziesz nam pokazywać na forum swoje szydełkowe robótki 
|
|
|
|
 |
pika15
Użytkownik aktywny Marcia

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 2 razy Wiek: 53 Dołączyła: 03 Gru 2005 Posty: 342 Skąd: Jasło
|
|
|
|
 |
Meta
Użytkownik średnioaktywny czyli Baśka

Kraj:

Pomogła: 3 razy Wiek: 44 Dołączyła: 09 Gru 2007 Posty: 185 Skąd: Słupsk
|
Wysłany: Śro 30 Lip, 2008 01:22
|
|
|
renatko trzymam za Ciebie kciuki - i nie zapominaj się do nas odzywać, my nie tylko do pogaduch o robótkach tu jesteśmy, ale także i po to, żeby nawzajem sobie pomagać i otuchy dodawać 
|
_________________ (ex-Mecik )
Baśka, mama Leny i Kraba
A w wolnych chwilach... i jeszcze blog (zaniedbany niestety...) |
|
|
|
 |
LidkaM
Użytkownik b. aktywny

Kraj:

Pomogła: 7 razy Wiek: 47 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 1169
|
Wysłany: Śro 30 Lip, 2008 07:29
|
|
|
Uda Ci się! Ja w to wierzę a nawet wiem doskonale, że nastąpi to już niedługo. Bardzo pięknie się zapowiada efekt końcowy! 
|
_________________ http://nitkilidki.blogspot.com/ |
|
|
|
 |
Pandora

Kraj:

|
Wysłany: Śro 30 Lip, 2008 08:18
|
|
|
To co pokazałaś jest cudne i na pewno z takim zacięciem to skończysz. Dziewczyny mają rację, dobrze, że się odezwałaś i rób to częściej. Ćwicz codziennie, a któregoś dnia bez trudu złapiesz szydełko.
Mam w domu czteroletnią córeczkę, która uwielbia moje prace, przychodzi i pyta co „szyję” i czy ona też może. Szydełkiem nie jest jeszcze w stanie się posługiwać, dałam jej bardzo grubą włóczkę, pokazałam jak i swoimi paluszkami, wykorzystując sploty szydełkowe zrobiła kołderkę dla misia. Spróbuj może na początek coś zrobić metodą mojej córki, myślę, że to będzie bardzo dobre ćwiczenie.

|
_________________ Pandora
http://wloczkowe-czary.blog.onet.pl/ |
|
|
|
 |
Ate
Milczek

Kraj:

|
Wysłany: Śro 30 Lip, 2008 09:58
|
|
|
| Pandora napisał/a: | | swoimi paluszkami, wykorzystując sploty szydełkowe zrobiła kołderkę dla misia |
Moja mama też mnie tak uczyła
Swoją drogą z doświadczenia wiem, że wszystko jest możliwe także Renatko, łepek do góry, cierpliwości, samozaparcia i pracy (a to już posiadasz) i dojdziesz do celu. Jestem tego pewna 
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 32 |
|
|