Już wszystko jest
Dziękuję za podpowiedzi.
Miałam problem z dodaniem tego fotosika do Szybkiej odpowiedzi, bo jednak są różnice w kodzie między czystym phpBB a wersją Przema, ale ostatecznie się udało :wesolek:
korzystam z fotosika, aby wkleić fotki na forum korzystam z opcji "miniaturka na forum1" ...no i wszystko jest w porządku, jednak nad każdym zdjęciem pojawia się odnośnik "Zobacz inne zdjęcia tego użytkownika" .... a ja np. nie chcę by były ogładane inne fotki
Jak zaznaczam opcję "zdjęcie zablokowane" to "miniaturka na forum1" odsyła mnie do strony głównej fotosika.......
Jakie opcje zaznaczyć a jakie nie????
ło matko mam nadzieję, że ktoś mnie zrozumiał :cojest:
Pomogła: 1 raz Wiek: 54 Dołączyła: 11 Cze 2006 Posty: 475 Skąd: Kraków
Medale: Brak
Wysłany: Sob 07 Paź, 2006 14:13
A ja nie umiem wstawić swojego avatarka .Wstyd za piątkę.Owszem w okienku wyświetla mi się odnośnik z mojego komputera,że w dokumentach itd,ale załączyć to się już nie chce Czy ktoś mógłby pomóc?Ale tak łopatologicznie,jak dla neandertalczyka.
Laura, może próbujesz wgrać zbyt duże zdjęcie i dlatego nie wchodzi.
Wrzuć fotkę na fotosika i podaj mi linka, to wstawię Ci zdjęcie do awatarka
Ewentualnie wyślij mi fotkę na maila- maranta1@o2.pl
W tej chwili już nie powinno być problemów z wstawianiem miniaturek, bądź fotek normalnej wielkosci z fotosika wystarczy kliknąć w napis Kliknij aby dodać zdjęcie do wiadomości, który znajduje się na stronie odpowiedzi na post, pod okienkiem szybkiej odpowiedzi i pod okienkiem szybkiej odpowiedzi w prywatnej wiadomości. Otworzy się okienko, w którym wybieramy fotke z dysku, zaznaczamy czy ma być miniaturka czy pełne zdjęcie, kliknamy w wyślij i za chwile w poście już sam się pojawi link do naszej fotki i to wszystko
barburko, jeśli dobrze zrozumiałam Twój problem, to ubiegnę marantę i szybciutko Ci odpowiem.
Proponuję, żebyś weszła w swój profil i wyszukała sekcji "Panel kontrolny Avatarów".
Tam w polu "Wyślij obrazek z twojego komputera" kliknij "Przeglądaj" i wyszukaj wybraną fotkę. Tylko uwaga - fotka musi być bardzo "odchudzona" - jej szerokość nie może być większa niż 200 pikseli, wysokość większa niż 200 pikseli, a rozmiar większy niż 49kB. Po zatwierdzeniu wszystkiego przyciskiem "Wyślij" umieszczonym na samym dole strony z profilem kończysz akcję. Na postach pod Twoim nickiem będzie się pojawiać wybrana fotka.
A tak przy okazji... wnusia jest przecudna! Niezwykle słodka!
Powodzenia
woalka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 30