To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze prace - karteczki i pudełka danfi

beacia-24 - Pon 09 Lip, 2012 22:34

Danusiu wszystko jak zawsze cudne. Oj ta pierwsza wydaje się mega pracochłonna, ale efekt powalający. cool cool cool
danfi - Wto 10 Lip, 2012 18:12

Cieszę się Beatko, że karteczki Ci się spodobały wesoło mi
Dzisiaj kolejne dwie, w podobnym stylu, z elementem "a la pergola"

onka15 - Wto 10 Lip, 2012 21:17

Danusiu wczorajsze i dzisiejsze karteczki są rewelacyjne cool cool cool cool
Dżastii - Wto 10 Lip, 2012 21:57

danfi, zakochałam się w tych karteczkach cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

jak zrobiłaś tak śliczne kwiatki?

danfi - Wto 10 Lip, 2012 22:04

onka15, Dżastii - cieszę się, że karteczki przypadly Wam do gustu
Dżastii - kwiatki robiłam wg tego kursu: http://joannakrog.blogspo...c-rozyczke.html . Kwiatki nie muszą mieć identcznego kształtu - chodzi o sposób

Dżastii - Śro 11 Lip, 2012 17:29

danfi, dziękuję pięknie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie za kurs i jak tylko uda mi się gdzieś znaleźć papier czerpany to bardzo chętnie się pouczę i wykorzystam może do wymianki karteczkowej, na którą bardzo gorąco zapraszamy Very Happy
danfi - Śro 11 Lip, 2012 21:41

Dżastii ja do swoich kwiatków używam papieru wizytówkowego lub z bloku technicznego, bo czerpanego nie mogę jakoś nigdzie namierzyć, a samej nie chce mi się go robić
Dzisiaj zrobiłam dwie karteczki "motylkowe"

Dżastii - Śro 11 Lip, 2012 22:12

W takim razie bardzo chętnie spróbuję Wink Technicznego akurat mam zapas nie mały hihi Smile Dziękuję Very Happy cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

danfi, "motylkowe" to moje ulubione hehe Smile Są cudne Very Happy brawo cool uklon

onka15 - Czw 12 Lip, 2012 07:28

Śliczne karteczki cool cool cool cool
beacia-24 - Czw 12 Lip, 2012 11:25

Danusiu u Ciebie jak zawsze cuda ni z tej ziemi cool cool cool cool
Tesa60 - Czw 12 Lip, 2012 11:37

bardzo ładne
Paddington - Czw 12 Lip, 2012 14:10

piekne efekty prac przedurodzinowych, aż żałuję, ze w Twoim kalendarzu nie ma zaznaczonych moich urodzin bo one też niedługo są Smile Wszystko cudne i piękne jak zawsze, oczek nacieszyć nie mogę cool
Elunia - Czw 12 Lip, 2012 17:47

Danusiu cudne, a wiersze.....ach
beacia-24 - Pią 13 Lip, 2012 21:00

Danusiu kochana dobrze wiesz, że Twoje karteczki przyprawiają mnie o zawrót głowy.
Tworzy istne dzieła sztuki aż brak słów by wyrazić swój zachwyt. cool cool cool

Anja - Pią 13 Lip, 2012 21:51

O!!! Piękne te motylkowe! cool
Jak ja je mogłam przeoczyć???

danfi - Nie 15 Lip, 2012 22:21

Dziękuję dziewczyny za odwiedzenie mojego wątku i pozostawienie swoich komentarzy cmoknięcie - wszystkie z uwagą czytam, bo motywują mnie do dalszej pracy
Dzisiaj skończyłam kartkę - podziękowanie w nowej formie. Oto ona:

onka15 - Nie 15 Lip, 2012 23:17

Danusiu jestem zszokowana podziękowanie jest rewelacyjne brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool
beacia-24 - Nie 15 Lip, 2012 23:23

Danusiu cudne podziękowanie i takie słoneczne, wesołe. Piękny kwiatek podoba mi się niezmiernie. Kompozycja piękna i kolorystyka zgrana pod każdym względem cool
cedra - Pon 16 Lip, 2012 07:55

Prześliczne są Twoje prace. Widzę ogromną różnorodność form i kompozycji. Cudeńka! uklon radocha cool brawo hurrraaa
Anisa - Pon 16 Lip, 2012 08:53

Śliczne są Twoje kartki, masz mnóstwo ciekwych pomysłów brawo
Kelmuska - Pon 16 Lip, 2012 11:00

danfi, wszystko co robisz jest takie dopracowane. Musisz mieć w sobie dużo cierpliwości. Wielkie brawo brawo brawo
siebusania - Pon 16 Lip, 2012 13:05

danfi, rewelacja
danfi - Pon 16 Lip, 2012 16:53

onka15, beacia-24, cedra, Anisa, Kelmuska, siebusania - dziewczyny duże cmoknięcie dla Was za przesympatyczne komentarze i za to, że nie szkoda Wam czasu, by tutaj wpaść.
A teraz "gorące" jeszcze proste kartki, nieco może monochromatyczne, ale na "bogato", bo w odcieniu złota. Zdjęcia może tego nie oddają, bo u nas dzisiaj pochmurno i co chwila pada deszcze, ale możecie uwierzyć mi na słowo, ten ciemny kolor na kartkach to naprawdę złoty zebalek

Kelmuska - Pon 16 Lip, 2012 17:26

danfi, cool cool cool
danfi napisał/a:
i za to, że nie szkoda Wam czasu, by tutaj wpaść.

na oglądanie śliczności nigdy nie będzie szkoda czasu cmoknięcie

onka15 - Pon 16 Lip, 2012 18:06

Kelmuska napisał/a:
danfi, cool cool cool
danfi napisał/a:
i za to, że nie szkoda Wam czasu, by tutaj wpaść.

na oglądanie śliczności nigdy nie będzie szkoda czasu cmoknięcie

mam takie samo zdanie cudowne