Galerie prac użytkowników forum - Bieta i jej prace
Paddington - Sob 11 Lut, 2012 12:09
świetna chusta, ale myślę, że na modelce prezentowała by się jeszcze lepiej Podobają mi się kolory
bieta - Nie 12 Lut, 2012 17:18
Elżbieta P., Paddington,
dziękuję
makramka - Nie 12 Lut, 2012 20:41
Zakochałam się w Twoich entrelakach
Pysiatom - Pon 13 Lut, 2012 14:29
Śliczna chusta.
Bożena- 2000 - Śro 15 Lut, 2012 21:59
Przecudnej urody.
bieta - Wto 19 Lut, 2013 00:05 Temat postu: drutowo-hurtowo Witam Was serdecznie!
Jak ten czas leci, to już prawie rok mija jak nie uzupełniałam swojej galerii a przecież ciągle coś dłubię. Nasze forum staram się odwiedzać regularnie choć mało komentuję.
Wybaczcie!
Najczęściej śledzę wątki drutowe i tam wrzucałam fotki. Chcę też Wam powiedzieć, że poprzedni rok a właściwie ostatni kwartał minionego roku,nie był dla mnie łaskawy. Zachorowałam. Dla mnie ,osoby ciągle aktywnej było koszmarem leżenie w łóżku i czekanie co dalej. Ale na szczęście jestem i wracam do zdrowia i najważniejsze do robótkowania choć robię mniej i wolniej.
Wrzutka hurtowa moich prac
serwetki
sweterek z czarnej Sonaty
skarpetki
kilka drobiazgów
mam do pokazania jeszcze kilka serwetek i chust robionych na drutach,ale może następnym razem.
elka j. - Wto 19 Lut, 2013 00:22
| bieta napisał/a: |
mam do pokazania jeszcze kilka serwetek i chust robionych na drutach,ale może następnym razem. |
bieta I całe szczęście bo i tak wrażeń moc przy tej ilości prac, a gdybyś coś jeszcze dołożyła, to serce mogłoby nie wytrzymać. Przepiękne prace, zwłaszcza serwety Oczywiście czekam na następne zaległe prace
pela_rgonia - Wto 19 Lut, 2013 07:46
śliczności. Podobają mi się serwety drutowe. Piękne.
ciapara - Wto 19 Lut, 2013 09:27
Cieszę się że ze zdrowiem lepiej I że jesteś z nami
A prace wyprodukowałaś tak piekne że tylko podziwiać!!!
I tylko wzdychać kiedy za swoje obrusy się człowiek zabierze wymarzone
Nad Twoimi pracami chętnie bym się pochyliła w realu, obmacała i pomruczała pod nosem jakie wspaniałe
Ten różowy mnie zawojował... moze pamietasz ile nici na niego poszło i jaki duzy jest? Chetnie też bym się uśmiechnęła o wzór...
anle - Wto 19 Lut, 2013 09:30
Prześliczne prace
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia
AlaJ - Wto 19 Lut, 2013 09:33
| ciapara napisał/a: | Nad Twoimi pracami chętnie bym się pochyliła w realu, obmacała i pomruczała pod nosem jakie wspaniałe  |
Oj tak, tak! Tego mi brakuje. Poogldac, obmacac. Wszystko cudne!
alszka - Wto 19 Lut, 2013 10:41
O matko, bieto, czy Ty chcesz, żeby osoby oglądające dostały zawału serca??? Tyle mistrzowsko wykonanych piękności na raz Mnie po prosu słów brakuje... Jak rzadko kiedy, nie wiem, co napisać, bo co jedna rzecz, to piękniejsza. Urzekły mnie Twoje serwety, są po prostu piękne! Moją faworytką jest podłużna zielona z motywem liściowym. A nie podzieliłabyś się przypadkiem schematem? Bo odzywa się we mnie dziecko, które krzyczy "ja tesz chce miec takom"
Sweterek z sonaty bardzo elegancki, w sam raz na różne okazje
Skarpetki fajne, takie fikuśne i w sam raz na tę aurę, jaka panuje za oknem.
Brawa również za czapki-ślimaczki, sama przymierzam się do takiego ślimaka, bo podobno nie są one zbyt trudne. Twoje są przeurocze. Ale tak naprawdę to szczęka mi opadła na widok tej czapki z listkami - jest po prostu rewelacyjna!
Ech, a baktusa po prostu porywam... Porywam i basta!
A dobrze, że ja nie mogę dotknąć ani pomacać Twoich prac w realu, bo obawiam się, że musiałabyś walczyć o odebranie mi ich siłą...
nismon - Wto 19 Lut, 2013 12:07
Wspaniałe prace serwety,skarpety-cuda!
W pięknym stylu wracasz do zdrowia!
Krakowianka - Wto 19 Lut, 2013 14:25
śliczne prace zazdroszczę takich drutowych umiejętności
Violetta21 - Wto 19 Lut, 2013 16:08
Piękne są te drutowe serwety i zimowe odzienie bardzo mi się podoba i sweterek fikuśny
SoWa - Wto 19 Lut, 2013 19:48
wszystko tak cudowne!
a ja drutami tylko to, co proste.....
podziwiam i zazdroszczę takich umiejętności!!!
bieta - Wto 19 Lut, 2013 20:05
elka j., pela_rgonia, ciapara, anle, AlaJ, alszka, nismon, Krakowianka, Violetta21, dziękuję serdecznie
dziękuję Elu
pela_rgonia,
ciapara, Aga nie da się zobaczyć wszystkich moich prac w jednym miejscu,są porozrzucane po "świecie",bo robię na zamówienie albo na wymiankę albo na prezenciki czasami uda się coś sprzedać
anle, ze zdrowiem już całkiem dobrze i to mnie cieszy, doktor neurolog już dopuściła mnie do pracy, teraz jestem na urlopie
AlaJ,
alszka, dziękuję za miłe słowa,schemacik tej zielonej znajdziesz w dzialeDruty- dziergamy on-line Rób kochana i chwal się
nismon, dziękuję och to by było za dużo tyle udziergać w tak krótkim czasie ,to prace z poprzedniego roku a tylko niewielka część robiona jest po powrocie ze szpitala
Krakowianka, dziękuję | Krakowianka napisał/a: | | zazdroszczę takich drutowych umiejętności | powiem Ci tak ,jest na to lekarstwo - bierzesz druty ,dziergasz serwetkę i nie zazdrościsz
Violetta21, dziękuję
kolejne dzierganki:
kilka chust zdjęcia z końca lata ,bo wtedy robiłam te chusty,jedwabne,wszystkie na zamówienie
dla siebie udziergałam z MAHARAJA SILK LACE piękna ,kolorowa w barwach jesiennych
z włóczki z odzysku dla mamy
dziś nawet fotosik ze mną współpracuje bo wczoraj nie chciał,to wkleję jeszcze kilka prac
tunika dla mnie
czapeczka dla siedmiolatki
dla córki szaliki /otulacze/
serwetki
zestaw walentynkowy z malutkimi serduszkami robionymi na drutach
bieta - Wto 19 Lut, 2013 20:09
SoWa, dziękuję
frelly - Wto 19 Lut, 2013 20:18
bieta, witaj!
przesliczne, przepiekne, przeurocze, gratuluje talentu
Bardzo starannie wykonane i przepiekne wzory dobralas do swojej kolekcji.
zycze ci duzo zdrowia,
pozdrawiam, ela
barbara 1 - Wto 19 Lut, 2013 21:41
CUDOWNE PRACE
mimusia-1 - Wto 19 Lut, 2013 21:59
Wow
bieta - Wto 19 Lut, 2013 23:30
dziękuję
Jarka - Śro 20 Lut, 2013 09:05
| elka j. napisał/a: | | Przepiękne prace, zwłaszcza serwety |
bieta - Śro 20 Lut, 2013 13:18
Jarka, dziękuję