To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Bieta i jej prace

Paddington - Sob 11 Lut, 2012 12:09

świetna chusta, ale myślę, że na modelce prezentowała by się jeszcze lepiej wesoło mi Podobają mi się kolory
bieta - Nie 12 Lut, 2012 17:18

Elżbieta P., Paddington, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
dziękuję cmoknięcie

makramka - Nie 12 Lut, 2012 20:41

Zakochałam się w Twoich entrelakach cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Pysiatom - Pon 13 Lut, 2012 14:29

Śliczna chusta. brawo brawo brawo
Bożena- 2000 - Śro 15 Lut, 2012 21:59

Przecudnej urody. cmoknięcie
bieta - Wto 19 Lut, 2013 00:05
Temat postu: drutowo-hurtowo
Witam Was serdecznie! cmoknięcie
Jak ten czas leci, to już prawie rok mija jak nie uzupełniałam swojej galerii a przecież ciągle coś dłubię. Nasze forum staram się odwiedzać regularnie choć mało komentuję.
Wybaczcie! kwiatek dla ciebie
Najczęściej śledzę wątki drutowe i tam wrzucałam fotki. Chcę też Wam powiedzieć, że poprzedni rok a właściwie ostatni kwartał minionego roku,nie był dla mnie łaskawy. Zachorowałam. Dla mnie ,osoby ciągle aktywnej było koszmarem leżenie w łóżku i czekanie co dalej. Ale na szczęście jestem i wracam do zdrowia i najważniejsze do robótkowania choć robię mniej i wolniej.

Wrzutka hurtowa moich prac

serwetki

sweterek z czarnej Sonaty

skarpetki

kilka drobiazgów

mam do pokazania jeszcze kilka serwetek i chust robionych na drutach,ale może następnym razem.

elka j. - Wto 19 Lut, 2013 00:22

bieta napisał/a:

mam do pokazania jeszcze kilka serwetek i chust robionych na drutach,ale może następnym razem.

bieta I całe szczęście wesoło mi bo i tak wrażeń moc przy tej ilości prac, a gdybyś coś jeszcze dołożyła, to serce mogłoby nie wytrzymać. Przepiękne prace, zwłaszcza serwety cool cool Oczywiście czekam na następne zaległe prace bye

pela_rgonia - Wto 19 Lut, 2013 07:46

śliczności. Podobają mi się serwety drutowe. Piękne.
ciapara - Wto 19 Lut, 2013 09:27

Cieszę się że ze zdrowiem lepiej cmok I że jesteś z nami Smile
A prace wyprodukowałaś tak piekne że tylko podziwiać!!!
I tylko wzdychać kiedy za swoje obrusy się człowiek zabierze wymarzone Smile
Nad Twoimi pracami chętnie bym się pochyliła w realu, obmacała i pomruczała pod nosem jakie wspaniałe brawo brawo brawo

Ten różowy mnie zawojował... moze pamietasz ile nici na niego poszło i jaki duzy jest? Chetnie też bym się uśmiechnęła o wzór...

anle - Wto 19 Lut, 2013 09:30

Prześliczne prace brawo brawo brawo

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia cmok cmok cmok

AlaJ - Wto 19 Lut, 2013 09:33

ciapara napisał/a:
Nad Twoimi pracami chętnie bym się pochyliła w realu, obmacała i pomruczała pod nosem jakie wspaniałe brawo brawo brawo

Oj tak, tak! Tego mi brakuje. Poogldac, obmacac. Wszystko cudne!

alszka - Wto 19 Lut, 2013 10:41

O matko, bieto, czy Ty chcesz, żeby osoby oglądające dostały zawału serca??? Tyle mistrzowsko wykonanych piękności na raz uklon uklon uklon Mnie po prosu słów brakuje... puknąć się Jak rzadko kiedy, nie wiem, co napisać, bo co jedna rzecz, to piękniejsza. Urzekły mnie Twoje serwety, są po prostu piękne! Moją faworytką jest podłużna zielona z motywem liściowym. A nie podzieliłabyś się przypadkiem schematem? Bo odzywa się we mnie dziecko, które krzyczy "ja tesz chce miec takom" hahahihi
Sweterek z sonaty bardzo elegancki, w sam raz na różne okazje cool
Skarpetki fajne, takie fikuśne i w sam raz na tę aurę, jaka panuje za oknem. brawo
Brawa również za czapki-ślimaczki, sama przymierzam się do takiego ślimaka, bo podobno nie są one zbyt trudne. Twoje są przeurocze. Ale tak naprawdę to szczęka mi opadła na widok tej czapki z listkami - jest po prostu rewelacyjna! uklon uklon uklon
Ech, a baktusa po prostu porywam... Porywam i basta! hahahihi
A dobrze, że ja nie mogę dotknąć ani pomacać Twoich prac w realu, bo obawiam się, że musiałabyś walczyć o odebranie mi ich siłą... rotfl rotfl rotfl

nismon - Wto 19 Lut, 2013 12:07

Wspaniałe prace cool serwety,skarpety-cuda! brawo uklon
W pięknym stylu wracasz do zdrowia! bye bye cmok

Krakowianka - Wto 19 Lut, 2013 14:25

śliczne prace uklon zazdroszczę takich drutowych umiejętności cool
Violetta21 - Wto 19 Lut, 2013 16:08

Piękne są te drutowe serwety uklon uklon i zimowe odzienie bardzo mi się podoba i sweterek fikuśny cool cool
SoWa - Wto 19 Lut, 2013 19:48

wszystko tak cudowne! uklon brawo

a ja drutami tylko to, co proste..... wściekły

podziwiam i zazdroszczę takich umiejętności!!! cmoknięcie

bieta - Wto 19 Lut, 2013 20:05

elka j., pela_rgonia, ciapara, anle, AlaJ, alszka, nismon, Krakowianka, Violetta21, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie dziękuję serdecznie love
dziękuję Elu cmoknięcie
pela_rgonia, cmoknięcie
ciapara, Aga nie da się zobaczyć wszystkich moich prac w jednym miejscu,są porozrzucane po "świecie",bo robię na zamówienie albo na wymiankę albo na prezenciki cmoknięcie czasami uda się coś sprzedać
anle, ze zdrowiem już całkiem dobrze i to mnie cieszy, doktor neurolog już dopuściła mnie do pracy, teraz jestem na urlopie
AlaJ, cmoknięcie
alszka, cmoknięcie dziękuję za miłe słowa,schemacik tej zielonej znajdziesz w dzialeDruty- dziergamy on-line Rób kochana i chwal się
nismon, dziękuję cmoknięcie och to by było za dużo tyle udziergać w tak krótkim czasie ,to prace z poprzedniego roku a tylko niewielka część robiona jest po powrocie ze szpitala
Krakowianka, dziękuję cmoknięcie
Krakowianka napisał/a:
zazdroszczę takich drutowych umiejętności
powiem Ci tak ,jest na to lekarstwo - bierzesz druty ,dziergasz serwetkę i nie zazdrościsz cmoknięcie
Violetta21, cmoknięcie dziękuję

kolejne dzierganki:
kilka chust zdjęcia z końca lata ,bo wtedy robiłam te chusty,jedwabne,wszystkie na zamówienie
dla siebie udziergałam z MAHARAJA SILK LACE piękna ,kolorowa w barwach jesiennych
z włóczki z odzysku dla mamy
dziś nawet fotosik ze mną współpracuje bo wczoraj nie chciał,to wkleję jeszcze kilka prac
tunika dla mnie
czapeczka dla siedmiolatki
dla córki szaliki /otulacze/
serwetki
zestaw walentynkowy z malutkimi serduszkami robionymi na drutach

bieta - Wto 19 Lut, 2013 20:09

SoWa, cmoknięcie dziękuję cmoknięcie
frelly - Wto 19 Lut, 2013 20:18

bieta, witaj! kwiatek dla ciebie
przesliczne, przepiekne, przeurocze, gratuluje talentu brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Bardzo starannie wykonane i przepiekne wzory dobralas do swojej kolekcji. cool cool cool
zycze ci duzo zdrowia, love
pozdrawiam, ela cmok

barbara 1 - Wto 19 Lut, 2013 21:41

CUDOWNE PRACE brawo brawo brawo brawo
mimusia-1 - Wto 19 Lut, 2013 21:59

Wow brawo brawo brawo
bieta - Wto 19 Lut, 2013 23:30

cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie dziękuję
Jarka - Śro 20 Lut, 2013 09:05

elka j. napisał/a:
Przepiękne prace, zwłaszcza serwety
cool cool cool