To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze prace - karteczki i pudełka danfi

onka15 - Pią 15 Cze, 2012 08:27

Danusiu karteczka rewelacyjna i te śliczne nowosci wykrojnikowe sa super
danfi - Pią 15 Cze, 2012 19:54

Dżastii, onka15 - cieszę się, że ta karteczka też się spodobała wesoło mi
Elu w tej ostatniej karteczce nie użyłam nowych wykrojników Wink
Dżastii - myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie. Podpatruj, pokazuj, chwal się swoimi kartkami i słuchaj dobrych rad - przynajmniej ja tak zaczynałam. Nie chcę tu uchodzić za jakiś autorytet, bo moim pracom daleko do doskonałości, ale najważniejsze, że przy ich "produkcji" świetnie się bawię i relaksuję
Dzisiaj karteczka na rocznicę ślubu - trochę poeksterymentowałam. Zrobiłam też moje pierwsze kwiatuszki-gnieciuszki

onka15 - Sob 16 Cze, 2012 06:54

Danusiu rewelacyjna karteczka brawo brawo brawo brawo brawo
Tesa60 - Sob 16 Cze, 2012 08:59

Karteczka mi się podoba
Paddington - Sob 16 Cze, 2012 13:36

wszystkie kartreczki piękne, ale jako miłośnik i zbieracz sów z całego świata w postaci stojącej i magnesików muszę wykrzyknąć CUDOWNA NAJWSPANIALSZA karteczka dla koleżanki cool cool cool
Anja - Sob 16 Cze, 2012 18:49

Kartka z kratkowym okienkiem jest SUPER cool
Jak to możliwe, że ją przegapiłam?
Cudne kolory i dodatki - boska!

Rocznicowa oczywiście też wesoło mi

danfi - Sob 16 Cze, 2012 22:08

onka15, Tesa60, Paddington, Anja - dziękuję Wam za odwiedzinki i pozostawienie miłych słów komentarza cmoknięcie
Wczoraj i dzisiaj "pobawiłam się" w kwiatki-gnieciuszki:
Część wykorzystałam do ozdobienia kartki ślubnej - prezentu dziadków dla wnuczki:

AdamJanW - Nie 17 Cze, 2012 08:56

Witam,
brawo brawo brawo cóż więcej powiedzieć, wspaniałe kartki tworzysz uklon
Pozdrawiam Adam

danfi - Nie 17 Cze, 2012 18:41

AdamJanW - miło mi, że znalazłeś czas, by tutaj Wpaść. Cieszę się, że moje karteczki przypadły Ci do gustu wesoło mi
Dzisiaj zrobiłam kartkę na prośbę mojej bratowej - chce ją podarować swojej siostrze na urodziny

onka15 - Nie 17 Cze, 2012 20:14

Śliczne jak zawsze słów brak brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Elunia - Nie 17 Cze, 2012 21:46

twoje prace jak zawsze są prześliczne brawo brawo brawo
danfi - Pon 18 Cze, 2012 20:53

onka15, Elunia - to dla Was cmoknięcie
Zrobiłam dzisiaj 3 bardzo podobne kartki. Niestety nie wiem jakiego typu - to coś pomiędzy bramą a pudełkiem. Dostaną je uczniowie jednego z naszych oddziałów rewalidacyjno - wychowawczych, do którego zostałam zaproszona na uroczystość urodzinową (wychowawczyni przygotowuje taką "imprezę" dla wszystkich uczniów teraz, ponieważ większość z nich ma urodziny podczas wakacji). Muszę jeszcze zrobić kartkę dla dziewczynki, która też jest uczennicą tego oddziału

onka15 - Wto 19 Cze, 2012 05:48

Śliczne urodzinowe bramy zrobilas Danusiu brawo brawo brawo brawo
Paddington - Wto 19 Cze, 2012 20:43

Rewelacyjny pomysł!!! Bardzo mi się podoba i aż miło oglądać Smile Serdecznie pozdrawiam
danfi - Wto 19 Cze, 2012 20:51

onka15, Paddington - dziękuję love
Dzisiaj ostatnia kartka dla naszych szkolnych solenizantów. Tym razem dla naszej "królewny" Ewelinki

kasia123 - Śro 20 Cze, 2012 19:46

Śliczne prace . Wielkie prawa dla Ciebie brawo brawo brawo
danfi - Śro 20 Cze, 2012 22:37

Dziękuję Kasiu cmoknięcie
Dzisiaj karteczka urodzinowa - wszystko na niej mojej roboty (poza pomarańczowymi perełkami Wink )

kabyr - Śro 20 Cze, 2012 23:15

danfi, lubię oglądać Twoje karteczki,
chociaż nie zawsze zostawiam wpis. cmok cmok cool

onka15 - Czw 21 Cze, 2012 07:13

Śliczne obydwie karteczki Danusiu brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Dżastii - Czw 21 Cze, 2012 16:53

danfi, jesteś moją inspiracją Smile Większości na pewno nie umiałabym zrobić. Mam nadzieję że nie pogniewasz się jeśli zrobię karteczkę inspirując się Twoimi pomysłami? Oczywiście jeśli mi się taka uda to będę pisała kto mi w tym pomógł Very Happy

danfi napisał/a:
Dzisiaj ostatnia kartka dla naszych szkolnych solenizantów. Tym razem dla naszej "królewny" Ewelinki

Gdzie można dostać takie motylki?

wernatka - Czw 21 Cze, 2012 20:13

Przepiękne karteczki brawo brawo brawo
danfi - Czw 21 Cze, 2012 21:06

kabyr, onka15, Dżastii, wernatka - sprawiacie mi ogromną radość swoimi wizytami i przemiłymi komentarzami - fajnie mieć świadomość, że to, co się robi, podoba się innym. cmoknięcie
Dżastii - będzie mi bardzo miło, jeżeli któraż z moich prac stanie sie inspiracją dla Twojej. A co do motylków, to ten konkretny jest z dziurkacza (niestety dosyć drogiego i trudnego do kupienia). Sam scrapek możesz kupić na allegro, albo możesz uśmiechnąć się do mnie np. na pw. Przy czym ze względów "organizacyjnych" nie wcześniej niż po 07.07.
Dzisiaj zrobiłam kartkę "na bogato" na urodziny koleżanki (50 lat)

onka15 - Czw 21 Cze, 2012 22:20

Cudowna karteczka Danusiu brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Szachrajka - Nie 24 Cze, 2012 18:02

Danusiu dzis jest dzień imienin Danuty i zapewne będziesz od dzis solenizantką.Danusiu wszystko co dobre na Ciebie dzis spływa. kwiatek dla ciebie idę na imprezę
Byłam, podziwiałam,piękne ostatnie poczynania(ciekawe i orginalne)

kasia123 - Nie 24 Cze, 2012 21:28

Śliczna kolejna karteczka. brawo brawo brawo