To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - prace Ani - SZAL s.72

misia0808 - Śro 14 Lis, 2007 18:55

Aniu znowu cudo wyszło spod twojego szydełka. Poncho wyglada cudownie. Wykorzystanie resztek włóczki twojego pomysłu bardzo mi się podoba. A tak na marginesie zazdroszczę Ci pomysłów i tego, że cokolwiek zrobisz to jest CUDO. Ja z prawdziwą przyjemnością oglądam Twoje dzieła. Cieszą moje oczy i duszę cool cool
grzewa - Śro 14 Lis, 2007 20:47

Właściwie wszystko już zostało napisane. Brak mi słów.
brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

Zygfryd Smarzyk - Śro 14 Lis, 2007 23:12

Co za pomysłowość, fantazja i technika wykonania!!!
Z tysiącem serdeczności

Ania - Nie 25 Lis, 2007 20:10

cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie DZIĘKUJĘ!!! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie DZIĘKUJĘ!!!

Dzisiaj zaprezentuję w miarę znaną bluzkę - w ananasy z kwadratowymi elementami. Tutaj jest ORYGINAŁ

Wymyśliłam tylko inny patent na łączenie rękawów. Wszystkie ważne informacje odnośnie tworzenia tej bluzeczki zamieszczę niedługo w "Dziergamy on-line".

Calość robiona była z Hemery, szydelko 1,75mm.

Mao wydziergała do tego spódnicę Mr. Green i tak oto powstał zgrabny komplecik na zgrabną klientkę.

Balbinka73 - Nie 25 Lis, 2007 20:15

Waw! piękny komplet brawo
lisiczka - Nie 25 Lis, 2007 20:15

Naprawd zgrabne. brawo
agniechak - Nie 25 Lis, 2007 20:22

gały szczęka mdleje ...
jestem pod wrażeniem !!! Kolejne arcydzieło!!! Ogromne brawa brawo brawo

mordka - Nie 25 Lis, 2007 20:25

Wow no pieknie sie prezentuje razem spodniczka i ta bluzeczka cmoknięcie

koniecznie napisz ile nici poszlo na spodniczke a ile na bluzeczke

Zula - Nie 25 Lis, 2007 20:48

cool cool cool
małgośka - Nie 25 Lis, 2007 20:55

Desik , Mao jesteście absolutnie rewelacyjne. Wasze prace są wspaniałe ( brak mi słów uznania). Tworzycie je tak szybko, że nie nadążam ich oglądać. Biję pokłony przed Mistrzyniami. uklon
Desik, korzystając z chwili wolnego czasu obejrzałam wszystkie prace od początku i teraz to już nie wiem co powiedzieć. gały Jesteś prawdziwą ARTYSTKĄ. brawo brawo brawo
Życzę by wena twórcza Cię nie opuszczała.

tusia.ms - Nie 25 Lis, 2007 21:54

dziewczyny wy jesteście naprawdę niesamowite brawo i przysięgam że kiedyś dojadę do Celi żeby na własne oczy zobaczyć te wszystkie cuda , i będą wszystko dotykać, przymierzać tak długo aż mnie Desik wyprosi...
asia0407 - Nie 25 Lis, 2007 21:55

brawo brawo brawo brawo brawo
mordka - Nie 25 Lis, 2007 22:08

tusia.ms napisał/a:
dziewczyny wy jesteście naprawdę niesamowite brawo i przysięgam że kiedyś dojadę do Celi żeby na własne oczy zobaczyć te wszystkie cuda , i będą wszystko dotykać, przymierzać tak długo aż mnie Desik wyprosi...

Hihihi skad ja to znam, polecam ja Anię wymęczyłam i chyba nie miała mnie dość mało tego trudno było nam się rozstać i gdybyśmy mogły to bysmy przymierzały i gadaly cały czas ale i tak długo mnie i kuzynkę znosiła hihihi ale warto było tam byc dotknąć te wszystkie cuda poprzymierzać i nacieszyć oczka i nagadać się za wszystkie czasy a do tego pośmiać aż do łez hihihi - Aniu pamiętasz? hahahihi rotfl

Madzia - Nie 25 Lis, 2007 22:09

Absolutnie przecudowny i przepiękny komplet!!!!!!!!!! Twoja wersja, słów mi brak, znacznie, znacznie przewyższyła oryginał.Bluzeczka jest po prostu idealna, genialna. Dodatkowo urody dodaje cieniutka niteczka w pięknym kolorze. Przed takim dziełem można tylko czoła chylić.......
uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon
Dziewczyny jesteście prawdziwymi mistrzyniami i wspaniale się uzupełniacie.

Poranna - Nie 25 Lis, 2007 23:02

uwielbiam ten kolor! podziwiam cierpliwość - w końcu hemera jest dość cienka, a całośc prezentuje się szykownie radocha cool wesoło mi
Stella - Nie 25 Lis, 2007 23:17

Komplecik cudoooo, a ten kolor....
brawo brawo brawo cool uklon

wiesia_33 - Nie 25 Lis, 2007 23:30

Piękny komplecik brawo brawo brawo
iwi - Pon 26 Lis, 2007 00:42

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zgrabny komplecik!
Cud, miód i maliny gały szczęka mdleje

monika_b - Pon 26 Lis, 2007 07:42

Przepiękny komplet brawo
dota72 - Pon 26 Lis, 2007 08:24

Cudny uklon .
maranta - Pon 26 Lis, 2007 08:29

Śliczny komplecik brawo brawo brawo
Jarka - Pon 26 Lis, 2007 08:32

KOPLECIK JEST REEEWEEELAAACYYYJNYYYY cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool
Hala72 - Pon 26 Lis, 2007 08:47

slicznosci brawo brawo brawo
rogalm1 - Pon 26 Lis, 2007 09:18

Nie będę już powtarzać tych wszystkich pochwał same wiecie że czego tkniecie to arcydzieło!
wienia - Pon 26 Lis, 2007 09:20

Godny podziwu . SUUUUPER cool cool cool cool cool