Sprawy administracyjne - Sprawy administracyjne
Kamoni - Śro 14 Gru, 2011 08:31
I co tu napisać czasem brakuje słów.Z całego serduszka życzę Bardzo Wesołych Świąt.
alienor - Śro 14 Gru, 2011 08:40
Aniu dużo sil do walki z chorobą . Trzymam kciuki ,aby było dobrze. Masz tyle netowych przyjaciół ,którzy cie wspierają ,dasz radę .
Rzadko bywam na forum ,ale postaram się częściej,bo gdzie ja znajdę lepszych ludzi??
Dla koordynatorek całej akcji ogromne brawa
halszka - Śro 14 Gru, 2011 09:18
Aniu
dołączam się i ja z NAJSERDECZNIEJSZYMI ŻYCZENIAMI ŚWIĄTECZNYMI DLA CIEBIE < TWOICH RODZICÓW I DLA ZWIERZAKÓW TEŻ
mimusia-1 - Śro 14 Gru, 2011 09:42
Dużo zdrówka dla Was wszystkich i duzo sił dla taty
liken - Śro 14 Gru, 2011 10:01
Nie mogłyśmy dać Ci zdrowia, ale radość i uśmiech tak. Wesołych Świąt Aniu!
gosiab74 - Śro 14 Gru, 2011 10:10
Aniu BŁOGOSŁAWIONYCH ŚWIĄT życzę, dla Ciebie i całej Twojej rodziny. Mnie życie też przeczołgało, ale wszystko da się przeżyć. ZDROWIEJ NAM SZYBCIUTKO
katasza - Śro 14 Gru, 2011 10:19
Dużo buziaków dla Ciebie Aniu i Twoich rodziców.
niezapominajka - Śro 14 Gru, 2011 11:51
Aniu, przyłączam się do wszystkich życzeń, dużo zdrowia i radości dla Ciebie i twojej rodziny.
beti9 - Śro 14 Gru, 2011 12:23
Aniu dużo zdrówka dla Ciebie i rodziców.
ZDROWYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA
Wielkie brawa dla dziewczyn ,które to zorganizowały
wiesia-kal - Śro 14 Gru, 2011 12:47
Aniu zdrowiej nam i wracaj na forum. Najlepsze życzenia dla Ciebie i Twoich Rodziców - WESOŁYCH ŚWI ĄT
Dobrze , że są na forum takie dziewczyny, które potrafią wiele rzeczy zorganizować. Tak trzymać
jolajka - Śro 14 Gru, 2011 13:12
Aniu siły i wiary, będzie dobrze, zdrowie jest najważniejsze reszta jakoś sama się ułoży
joana - Śro 14 Gru, 2011 13:15
maranta, Aniu to my dziekujemy za stworzenie tego cudownego Forum. To dzieki Tobie i forumowiczkom nauczyłam sie mimo wieku dziergać wiele ciekawych rzeczy no i podszkoliłam sie w obsłudze komputera.
A teraz tylko kuruj się. Wracaj do zdrowia i sił.
Paddington - Śro 14 Gru, 2011 13:38
maranta, trzymaj się i zajmij się zdrowieniem- pamiętaj, że najważniejsze jest pozytywne nastawienie, a jak my możemy trochę to nastawienie poprawić to świetnie
Ciesz się, trzymaj i niech twoje morale nie opadają!!! A jak siły odzyskasz to będzie i dla nas najlepszy prezent świąteczny
ewkapawe - Śro 14 Gru, 2011 14:10
Widzisz Aniu - a jednak św. Mikołaj istnieje
Życzę zdrowia , cierpliwości i radości , a w święta samych pogodnych chwil dla Ciebie Aniu i Twoich Rodziców .
Kazimiera - Śro 14 Gru, 2011 14:37
Aniu,dużo zdrówka i dużo pogody ducha
bryanka0 - Śro 14 Gru, 2011 14:53
Aniu mówią,że wiara czyni cuda więc życzę Ci tyle wiary ile tylko zdołasz udzwignąć a nawet tonę więcej.Spokojnych Świąt dla Ciebie i najbliższych.
mala100gosia - Śro 14 Gru, 2011 17:01
Aniu sądże, ze to co napisze to nie tylko moje odczucia
To forum jest z tego co się orientuje najwiekszym w polsce tego typu forum robótkowym To coś niezwykłego. Jak by tego było mało jest jedna wielką grupą zrzeszjącyą kobiety ( ale i nie tylko ) a zarazem jest dużą grupą wsparcia w trudnych sytuacjach zyciowych, o czym nie raz sie przekonałam przeglądajac watki i tematy
Gdybyś kiedyś nie wpadła na pomysł założenia maranciaków nie było by tego wszystkiego, nie rozwijałyśmy się robótkowo ( a ja forum dużo w tym wzgledzie zawdzięczm ) jak i nie poznały tylu wyjątkowych i fantastycznych ludzi
Za to wszystko dziękuje i ciesze sie z innymi, ze mogłyśmy wywołac usmiech na twojej buzi Wesołych Świat i Zdrowiej nam ja tez nie lubie szpitali, a spędizłam w nich połowe dzieciństwa :/
ciapara - Śro 14 Gru, 2011 17:49
Chcialam serdecznie podziękować wszystkim Mikolajom. Wszystko zostalo juz porozsysponowywane po Mikołajowemu.
Wszystkim pomocnym duszkom i tym duzym i tym małym chciałam za wszystko podziękowac i zyczyc Zdrowych i Spokojnych Swiat.
maranta - Śro 14 Gru, 2011 18:16
Dziękuję kochani...
Właśnie napisałam do Agnieszki, że nasze forumowe Mikołaje biją na głowę Mikołaja z Laponii czy gdzie on tam mieszka sobie... Mikołaje nasze nie znają umiaru.
Nie wiem jak tego dokonaliście w tak krótkim czasie, nie umiem podziękować.
Nadmiar się nie zmarnuje - jeśli coś, to będzie na serwer, bo już to, co od Was, kochani, dostałam - te wszystkie zakupy, to aż za wiele i mam wyrzuty sumienia.
Zakupy są tak fachowo zrobione, że mam wszystko i co dla mnie najważniejsze teraz - wszystko dostarczone pod dom.
To by w zupełności wystarczyło.
Mam nadzieję, że ta dobroć, wróci do każdego z Was i że te święta i każde kolejne będą szczęśliwe.
Pozdrawiam wszystkich i ściskam mocno.
Jak mnie już naprawią, to pomyślę jak się choć ciut zrewanżować
nula - Śro 14 Gru, 2011 18:23
| Paddington napisał/a: | | trzymaj się i zajmij się zdrowieniem |
i w ten sposób najlepiej "odwdzięczysz" się Mikołajowi - szybciutko wracając do zdrowia
| Paddington napisał/a: | | a jak my możemy trochę to nastawienie poprawić to świetnie |
i o to chodzi !!!!!
W końcu między innymi po to tu jesteśmy, żeby się trzymać razem i jak trzeba to sobie pomagać !!!
ciapara - Śro 14 Gru, 2011 18:26
Slyszalam takie haslo od jednego maranciaka-mikolaja " Bycie maranciakiem- to zobowiązuje "
A ja dodam od siebie i po ludowemu " W kupie siła"
Grazka15 - Śro 14 Gru, 2011 18:57
Aniu zdrowiej jak najszybciej. To jest taka nasza Maranciakowia Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy.
lamika88 - Śro 14 Gru, 2011 18:57
| ciapara napisał/a: | Slyszalam takie haslo od jednego maranciaka-mikolaja " Bycie maranciakiem- to zobowiązuje "
A ja dodam od siebie i po ludowemu " W kupie siła"  |
A ja dodam od Siebie "Trzymajmy się kupy bo kupy nikt nie ruszy" W grupie siła a Nasze forum pozwoliło nam stać się jedną wielką rodziną A najlepszym prezentem dla mnie na Święta będzie wiadomość, że Tobie Aniu jest choć trochę lepiej
izetta - Śro 14 Gru, 2011 19:11
Dobre uczynki wracają zawsze ze zdwojoną siłą. Ty nam pomagałaś, to teraz my pomoglismy tobie
M.Hebdzynska - Śro 14 Gru, 2011 20:09
Aniu! Życzę Ci dużo, dużo zdrowia, szczęścia i pomyślności. Ostatnio nie bywałam na forum z uwagi na kłopoty ze zdrowiem i coś fajnego mnie ominęło. Ty Aniu jesteś wspaniałą osobą i Maranciaki też są wyjątkowe - życzę Wam wszystkim Szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia. Pozdrawiam - MH
|
|
|