To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - prace nismon

jadzia59o - Pią 23 Lip, 2010 17:02

nismon przejrzałam twoje prace wszystkie są SSSUUUUUUUPEEEERRRRR
prześliczne cool cool cool cool

brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

7Kasiulek7 - Pią 23 Lip, 2010 20:44

Przepiękne te Twoje prace. brawo
Niejedna osóbka już "krzyczała" tutaj na Ciebie, że nieładnie ukrywać przed nami takie prace. Podpisuję się pod tym obiema łapkami. Wink
Zastanawiam się, dlaczego dopiero dzisiaj odkryłam ten wątek, ale na pewno go jeszcze odwiedzę Very Happy

SoWa - Pią 23 Lip, 2010 22:40

halszka napisał/a:
świetna brawo

też biję brawo radocha radocha radocha

Grażyna - Sob 24 Lip, 2010 13:26

Śliczna bluzeczka z pieknej nitki cool
bean - Sob 24 Lip, 2010 15:17

śliczna bluzeczka brawo
misia0808 - Sob 24 Lip, 2010 20:50

brawo brawo brawo super!
marysia54 - Sob 24 Lip, 2010 23:46

nismon
Przepiękne robisz ubranka gały szczęka
niebieska bluzeczka CUUUUUDNA
brawo brawo brawo brawo brawo
radocha cool uklon uklon

Beata T - Pon 26 Lip, 2010 11:06

piękna cool cool cool taką mam i ja
nismon - Sob 07 Sie, 2010 16:39

Dziewczyny -jesteście kochane!!! cmoknięcie
Dziękuję za tyle miłych słów. kwiatek dla ciebie
Ostatnio wzięłam się za sweterek ,którego wzór znalazłam na osince.Wszystko szło pięknie-do czasu ,gdy go nie wyprasowałam- góra została ok- bo robiłam mniejszym szydełkiem ,ale dół- hmmmmm..... hmm rozkloszował się jak na brzuszek w ciąży, zebalek
A co mi tam- pokażę Wam ,choć wstyd mi ogromnie,jednak taki "KOP" czasem sie przydaje,żeby na drugi raz się lepiej zastanowić co się robi-przerobię te motywy tym samym szydełkiem co górę i powinno być ok- jak myślicie?

nici to malwa- szydełko góra to 1,6 ,dół 2,1

7Kasiulek7 - Sob 07 Sie, 2010 18:07

Ładna bluzeczka Wink Fajny kolorek.
A może by tak pomyśleć o jakiejś tasiemce do wiązania pod biustem?

lamika88 - Sob 07 Sie, 2010 18:56

Śliczna jest cool Teraz są modne takie rozszerzane wesoło mi Spina się je paskiem pod biustem i świetnie to wygląda cool
Elżbieta P. - Sob 07 Sie, 2010 19:02

jest naprawdę bardzo ładna brawo brawo brawo
barbara 1 - Sob 07 Sie, 2010 19:42

Śliczne robisz bluzeczki brawo brawo brawo brawo
Violetta21 - Sob 07 Sie, 2010 20:39

śliczna bluzeczka cool brawo
amsta1 - Sob 07 Sie, 2010 21:21

Świetna bluzeczka brawo ! No właśnie, może pasek?
Bernadka - Sob 07 Sie, 2010 21:31

brawo brawo brawo śliczna bluzeczka cool
marysia54 - Sob 07 Sie, 2010 23:14

Bluzeczka na zdjęciu wygląda ślicznie cool cool brawo brawo brawo radocha i wcale nie przeszkadza to ,że dół jest rozkloszowany.
Najważniejsze jest to jak się w niej czujesz, jak ok. to nie pruj, a jak źle to spruj,
bo szkoda żeby taka suuuuper bluzeczka leżała w szafie.

Jarka - Nie 08 Sie, 2010 09:43

lamika88 napisał/a:
Śliczna jest Teraz są modne takie rozszerzane Spina się je paskiem pod biustem i świetnie to wygląda
cool brawo brawo cool cool
Madzia - Nie 08 Sie, 2010 12:20

Jejku jaka śliczna! Zrób sobie wiązadełko jak mówią dziewczyny i noś! brawo brawo brawo
Grażyna - Nie 08 Sie, 2010 14:39

Szkoda, bo piekna ta bluzeczka. cool Ale, ale...akrylu sie nie prasuje...bedziesz juz wiedziec na przyszłość. mozna jeszcze oprócz oblecenia szydełkiem po brzegach spróbowac zamoczyc sweterek i kolejny raz uformowac.
nismon - Nie 08 Sie, 2010 15:06

7Kasiulek7,lamika88,Elżbieta P.,barbara 1,Violetta21,amsta1,Bernadka,marysia54,Jarka,Madzia,Grażyna
-Dziękuję Wam za wszystkie słowa i dobre rady love - tak myślę ,że spróbuję je "połączyć"-tzn.najpierw jeszcze raz wypiorę i uformuję,jeśli nadal będzie szeroka to zawiąże np.tasiemkę pod biustem ,a jak nadal będę się w niej źle czuła to spruję(OJ jak ja nie cierpię prucia>>>> wściekły )i przerobię motywy na nowo. hurrraaa

bieta - Nie 08 Sie, 2010 15:40

fajna bluzeczka brawo brawo brawo
prucia i przeróbki też mi się zdarzają Very Happy

SoWa - Nie 08 Sie, 2010 15:44

kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie bluzeczka cudo! aż strach myśleć o pruciu, szkoda........
nismon - Sob 06 Sie, 2011 08:28

Długo mnie nie było ,za co bardzo przepraszam.Ale cały czas kiedy tylko mogłam to zaglądałam do Was i nie zapomniałam ani przez chwilę o Maranciakach...
A teraz chcę przedstawić mój najważniejszy i przecudowny dorobek......
Moja KINGA!!!

Nie mogłam nic wcześniej Wam powiedzieć ,aby nie zapeszyć,nawet mężowi i córce się przyznałam dopiero jak minął 6-ty krytyczny dla nas tydzień ....Nie chciałam znów widzieć łez i rozczarowania w ich oczach przepraszam
Najdziwniejsze jest to ,że gdy po kolejnym poronieniu powiedzieliśmy sobie - "dość" ,pojechaliśmy na wczasy z zamiarem,że po powrocie składamy dokumenty o adopcję to nagle bach- ciąża.To chyba jednak prawda ,że czasami największy problem siedzi w nas ,w naszych głowach...

Jarka - Sob 06 Sie, 2011 09:00

GRATULACJE !! Ciesz się swoim szczęściem. cmoknięcie