To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze spotkania - Wielkie spotkanie podlasko-mazurskie

psotka26 - Wto 21 Gru, 2010 13:49

kurcze a ja znowu będę pracować
qrystyna216 - Nie 16 Sty, 2011 21:28

Byłam, widziałam.

gosias - Nie 16 Sty, 2011 21:36

muszę te dzieło zobaczyć Smile tylko z czasem krucho.....
makneta - Pon 17 Sty, 2011 08:28

MI ostatnio zupełnie nie wychodzą żadne wyjazdy, co zaplanuję to za raz klapa. Chociaż chętnie bym obejrzała i to dzieło i z Wami się spotkała.
Krzysia - Śro 19 Sty, 2011 09:38

Makneta cmoknięcie gdybyś się zdecydowała daj znać choć dzień wcześniej, wybierzemy się gdzieś na kawę i pogaduszki .
gosias - Śro 19 Sty, 2011 21:10

Hmmmm.... też bym chętnie wypiła kawę w miłym towarzystwie, ale Krzysia, zaprasza tylko maknetę, Wink
psotka26 - Czw 20 Sty, 2011 21:03

może i jak bym się przyłączyła do tej kawy
makneta - Pią 21 Sty, 2011 11:06

No nie wiem dziewczyny - teraz mam dwa tygodnie ferii, ale oczywiście dzieci chorują.
elianka - Pon 24 Sty, 2011 09:04

Ja tez bym się chętnie kawki napiła Smile
Krzysia - Pon 24 Sty, 2011 10:18

Cytat:

Hmmmm.... też bym chętnie wypiła kawę w miłym towarzystwie, ale Krzysia, zaprasza tylko maknetę,

hmm Gosias z Tobą każdego dnia mogę się umówić na kawę, daj znać tylko kiedy ? A swoją drogą to ja mam taki mały zgryz z Tobą, bo na tym pierwszym spotkaniu jakoś mi za wcześnie uciekłaś i nie zdążyłam pogadać, chciałam to zrobić na drugim, ale Ciebie nie było....

Spotkać się z Maknetą to już wielka logistyka jest, bo jak chce to nie może, a jak może to coś tam jeszcze rotfl

Jeszcze nie byłam na "Bitwie..." jakieś propozycje wspólnego oglądania, a potem kawki ?

psotka26 - Pon 24 Sty, 2011 21:03

a zemną to co jak ciebie widziałam jakieś 5lat temu chyba to ciebie nie widziałam Krysiu
gosias - Śro 02 Lut, 2011 11:23

Krzysia napisał/a:
Gosias z Tobą każdego dnia mogę się umówić na kawę, daj znać tylko kiedy ? A swoją drogą to ja mam taki mały zgryz z Tobą, bo na tym pierwszym spotkaniu jakoś mi za wcześnie uciekłaś i nie zdążyłam pogadać, chciałam to zrobić na drugim, ale Ciebie nie było....

Krzysia, Smile na pierwszym spotkaniu byłam baaaardzo długo; na drugie niestety nie mogłam przybyć....

Pisałam wyżej - z wolnym czasem u mnie bardzo krucho (mam wielkie problemy rodzinne, choroba rodziców, itp....) W ub. sobotę wybrałam się do Yjsk'a (bo musiałam) i przy okazji widziałam obraz. Bardzo mi podobał się; byłam w miarę o wczesnej godzinie, ludzi za wiele nie było, więc mogłam sobie spokojnie obejrzeć. Niestety, nie mialam ze sobą aparatu, pstryknęłam tylko kilka fotek aparatem w telefonie żeby mieć pamiątkę.

Zachęcam inne Białostocczanki i osoby z okolic - warto przyjechać i obejrzeć Smile

makneta - Śro 02 Lut, 2011 15:09

A tak w ogóle to do kiedy ta Bitwa będzie.
Bo okazuje się, że muszę z córką do Białego do lekarza jechac - jeszcze nie wiem kiedy, bo dopiero jutro będę dzwonic, ale może uda się jakoś mi to zgrac razem - męża wyślę z córką na spacer (ew. jakiś obiad) a ja bym się w tym czasie spotkała z wami - o ile nie utknę w kolejkach do lekarza.

gosias - Śro 02 Lut, 2011 20:56

Cytat:
A tak w ogóle to do kiedy ta Bitwa będzie.

do 11 lutego

elianka - Wto 15 Lut, 2011 11:17

Byłam widziała, zaliczyłam bitwę chyba ostatniego dnia Smile

Robi niesamowite wrażenie!

gosias - Wto 15 Lut, 2011 19:36

A wiecie, że w planach jest wyszywanie obrazu "Hołd pruski"
gosias - Sob 05 Mar, 2011 09:24

Z opóźnieniem (niedawno zgrałam fotki z aparatu w telefonie) - haftowany obraz "Bitwa pod Grunwaldem" - widziałam, podziwiałam Smile

naila - Sob 05 Mar, 2011 22:15

Też widziałam, faktycznie robi wrażenie, wielkością i ilością pracy wszystkich osób, które brały udział w tworzeniu! Moja relacja ze zdjęciami: http://impresje-naili.blo...podziwiaam.html
gosias - Nie 06 Mar, 2011 10:54

naila, Smile świetna relacja cool
makneta - Czw 10 Mar, 2011 22:27

Kurcze, nie mogłam się zalogowac przez ponad miesiąc na forum i wyleciało mi z głowy o tej wystawie, a teraz już po ptakach. Buuuuu