Nasze spotkania - Kraków - spotkanie
skrzacik - Wto 05 Lis, 2013 09:39
Kochani, w listopadzie spotykamy się 16 o godz. 16:00 w Klubie Borsuczek,
przy Borsuczej 12.
skrzacik - Pią 10 Sty, 2014 20:48 Temat postu: Styczniowe spotkanie robótkowe Kochani,
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!
Pierwsze spotkanie odbędzie się 18 stycznia, jak zwykle w Klubie Borsuczek,
przy ul. Borsuczej 12 (wejście od ul. Kołobrzeskiej, nad sklepem Dżin).
Zaczynamy o 16:00
Wszyscy rękodzielnicy i sympatycy mile widziani.
siebusania - Nie 12 Sty, 2014 09:10
skrzacik, a ile czasu trwa spotkanie? bo nie wiem czy w sobotni wieczór bede miec czym wrocic do domu a mam ponad 40km w 1 strone i przesiadki w trakcie podróży
Ainer - Pon 13 Sty, 2014 20:55
oj jak bym chciała wreszcie Was spotkać może uda mi się dojechać
skrzacik - Wto 18 Lut, 2014 19:24
Spotkanie odbędzie się 22 lutego, jak zwykle w klubie Borsuczek,
przy ul. Borsuczej 12 (wejscie od ul. Kołobrzeskiej, nad sklepem Dżin).
Zaczynamy o 16:00
skrzacik - Wto 11 Mar, 2014 14:47 Temat postu: Wiosenne spotkanie robótkowe Kochani, spotykamy sie 22 marca (sobota) o godz. 16:00 w Klubie Borsuczek przy ul. Borsuczej 12 (wejście od ul. Kołobrzeskiej, nad sklepem Dżin).
Wszyscy zainteresowani rękodziełem, mile widziani.
skrzacik - Wto 10 Cze, 2014 13:54
14 czerwca o godzinie 16;00 w Klubie Borsuczek odbedzie się ostatnie przed wakacjami spotkanie robótkowe.
Zapraszamy wszystkich zakreconych rękodzielniczo do Klubu przy ul. Borsuzej 12 w Krakowie, wejscie od ul. Kołobrzeskiej, nad sklepem Dżin.
skrzacik - Pon 25 Sie, 2014 19:27 Temat postu: Sierpniowe spotkanie robótkowe Na pożegnanie lata, spotkanie robótkowe odbędzie się 30 sierpnia 2014. Tradycyjnie w Klubie Borsuczek, przy ul. Boruszej 12 (wejście od ulicy Kołobrzeskiej, nad sklepem Dżin). Wszyscy zainteresowani rękodziełem mile widziani. Startujemy o godzinie 16:00
skrzacik - Pon 06 Paź, 2014 20:06
Kochani, spotykamy się w najbliższą sobotę, 11 października o 16:00 w Klubie Borsuczek, przy ul. Borsuczej 12. Wejscie od strony ul. Kołobrzeskiej, nad sklepem Dzin.
skrzacik - Nie 07 Gru, 2014 19:28
Kochani,
ostatni raz w tym roku spotykamy się w Klubie Borsuczek, przy ulicy Borsuczej 12 od godziny 16:00, 13 grudnia.
Jesli chcecie i możecie uswietnić spotkanie jakimiś smakołykami, będziemy wszyscy szczęśliwi.
Do zobaczenia w sobotę
skrzacik - Sob 14 Lut, 2015 18:14
Kochani,
najbliższe spotkanie robótkowe odbędzie się 21 lutego o godz. 16, w Klubie Borsuczek przy ul. Borsuczej 12 (wejscie od strony ul. Kołobrzeskiej, nad sklepem Dżin).
Zawsze Wasz gryzipiórek
skrzacik
nula - Sob 14 Lut, 2015 18:35
A czy Krakowa nikt nie będzie reprezentował na gdyńskim zlocie ?????????
sporo Was tam jest , może zrobicie sobie grupową wycieczkę ?
Ainer - Nie 15 Lut, 2015 14:06
i znów nie mogę przyjść urlp ma do 19-tego
skrzacik - Nie 08 Mar, 2015 11:47 Temat postu: marcowo-swiateczne spotkanie robotkowe Kochani,
wielkimi krokami zbliza się termin naszego spotkania. 14 marca od godziny 16:00 swietujemy nadchodzaca wiosne, nasze robótki i Wielkanoc w klubie Borsuczek, ul. Borsucza 12 (wejscie od ulicy Kołobrzeskiej, nad sklepem Dżin).
Jak zwykle Ajka zrobi nam przepyszny chleb. Licze, że AnnGoth wyprodukuje i dostarczy ekstraordynaryjna sałatke warzywna, a Kaila rownie odlotowa słatkę owocowa.
Jeśli zechcecie dostarczyć pyszności na nasz 'swiateczny' stół, proszę napiszcie co, kto przyniesie. Będzie mi łatwiej koordynowac nasz stan posiadania.
Jak zawsze Wasz gryzipiórek
skrzacik - Wto 14 Kwi, 2015 19:01
Kwietniowe spotkanie robótkowe odbędzie się 18 kwietnia 2015 roku o godzinie 16:00 w klubie Borsuczek, przy ul. Borsuczej 12 (wejście od strony ul. Kołobrzeskiej, nad sklepem Dżin).
Tym razem Ajka przygotuje dla nas sushi. Ponieważ to dość droga przekąska, chętnych proszę o zgłoszenie się mailem na adres: ajkaart@gmail.com. Koszt około 5 zł. Dla wszystkich, którzy nie przepadają za sushi, jak zawsze będzie wszystko to co ze sobą przyniesiecie
Wasz gryzipiorek
karminowa - Śro 03 Cze, 2015 17:17
Cześć, czy któraś z Krakowianek byłaby chętna posztrykować 14 czerwca?
Od 2005 roku to Światowy Dzień Robienia Na Drutach W Miejscach Publicznych, i pomyślałam, że miło by było usiąść sobie w większym lub mniejszym gronie na Rynku[wymyśliłam, że murek koło kościoła św.Wojciecha byłby dobrym miejscem, bo jeśli będzie taki upał jak dzisiaj, to tam można się przemieszczać z cieniem:)].
skrzacik - Pon 14 Wrz, 2015 17:35
Najmilsi,
nadchodzi długo oczekiwany dzień spotkania robótkowego. Jak zawsze spotykamy się w Borsuczku, przy Borsuczej 12 w Krakowie (wejscie nad sklepem Dżin od strony ul. Kołobrzeskiej). Startujemy w sobotę 19 września o godzinie 16:00.
Wszyscy są mile widziani
skrzacik - Pią 16 Wrz, 2016 11:03
Kochani,
powakacyjne spotkanie robótkowe odbędzie się w sobote 24 września od godziny 16 w Klubie Borsuczek przy ul. Borsuczej 12 w Krakowie (Wejście od ul. Kołobrzeskiej, po schodach obok sklepu Dżin).
Jak zawsze mile widziane przekąski słodkie i słone (wedle uznania) oraz napoje typu woda mineralna i soki mile widziane.
Wszyscy zainteresowani są witani z radościa
skrzacik
skrzacik - Pią 14 Paź, 2016 15:03
Kochani,
w październiku spotykamy się 22 o godzinie 16:00. Jak zawsze w klubie Borsuczek, przy ul. Borsuczej 12 w Krakowie (wejście do klubu, schodami, obok sklepu Dżin, od strony ulicy Kołobrzeskiej).
Mamy kawe i herbatę oraz cukier. Mile widziane soki i woda mineralna, oraz jakieś przekąski słodkie lub słone.
Do zobaczenia
skrzacik - Nie 13 Lis, 2016 18:56
Kochani,
spotykamy się 19 listopada o godzinie 16:00 w Klubie Borsuczek przy ul. Borsuczej 12 (wejście nad sklepem Dżin przy ul.Kołobrzeskiej).
Mile widziane slodkie i slone przekąski, woda mineralna oraz soki.
Magdalena Bodnarowska-Albrych
-----------------------------------------------------
http://magbod.blox.pl
skrzacik - Śro 14 Gru, 2016 14:04
Kochani,
to juz ostatnie spotkanie w 2016 roku. Będzie mieć charakter świąteczny, dlatego fajnie by bylo, aby wszelkiego rodzaju przekąski (słodkie i słone) oraz napoje (z wyłączeniem kawy, herbaty i cukru) były zwiżane z nasza tradycją.
Jak zwykle spotykamy sie w sobote, 17 grudnia o godz. 16:00 w Klubie Borsuczek przy ul. Borsuczej 12 (wejscie od strony ul. Kołobrzeskiej, schodami na pierwsze pietro nad sklepem Dżin).
Do zobaczenia
|
|
|