To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Chwalimy się - Frywolitki Eluni

Paddington - Pon 04 Sty, 2010 16:40

ELUNIA jaka piękna serwetka!!! Pewnie wymaga dużo pracy. Ja jeszcze niczego tak dużego nie zrobiłam. Inspirujesz!!!
Pozdrawiam radośnie

Violetta21 - Pon 04 Sty, 2010 18:57

o serwetka śliczności i bombki cool brawo
Elunia - Czw 28 Sty, 2010 10:15

dziękuję wszystkim za miłe komentarze
nastepna porcja

karmelek - Czw 28 Sty, 2010 10:20

Elunia śliczne, po prostu śliczne!!! radocha radocha radocha
Ewcia101 - Czw 28 Sty, 2010 10:26

Wow, ale narobiłaś pięknej biżuterii brawo
gosias - Czw 28 Sty, 2010 12:44

Elunia, Smile prześliczne brawo brawo brawo cool cool cool
Violetta21 - Pią 29 Sty, 2010 21:25

śliczne kompleciki cool brawo
Libidka - Sob 30 Sty, 2010 03:59

Elunia cudne rzeczy tworzysz bardzo mi sie wszystko podoba uklon uklon uklon
ewkapawe - Sob 30 Sty, 2010 12:00

ELUNIA wielkie brawo brawo brawo
Elunia - Sob 30 Sty, 2010 16:17

dziękuję wam za słodziaki-jadwisia narysuję ci wzorki ale jutro bo dziś się ostatkuję...... hurrraaa
bjanna - Sob 30 Sty, 2010 16:59

Elunia napisał/a:
narysuję ci wzorki ale jutro bo dziś się ostatkuję......
ostatkuj się, ale schematem poczęstuj nas wszystkich, jeśli możesz oczywiście love bo śliczny komplecik brawo brawo brawo
bean - Sob 30 Sty, 2010 19:32

Elunia, ale śliczna biżuteria!!! cool brawo brawo
jadwisia - Nie 31 Sty, 2010 13:12

bjanna, Widzę ,że zapotrzebowanie na schematy jest ogromne.Cierpliwie będę czekała na schemat od Eluni.Narazie siedze przy filmikach i uczę się supłać.Najwięcej problemów mam z przechodzeniemz z łuczków do kółeczek itp. .Chcę też nauczyć się pracy z dwoma czółenkami.Wiem ,że tylko ćwiczenia i ćwiczenia mogą dać efekt.Ważne ,aby nie wyćwiczyć czegoś błędnie. puknąć się uklon
Elunia - Pon 01 Lut, 2010 10:44

obiecane nabazgrane schematy

Elunia - Śro 03 Lut, 2010 12:49

No i co taka cisza ....nikt już nie chce schematów-do roboty,do roboty i chwalić się
Eva_31 - Śro 03 Lut, 2010 13:48

Elunia, brak mi po prostu słów.. uklon uklon
Zazdroszcze...ja niestety do frywolitek mam bardzo długą drogę..... Sad

gosias - Śro 03 Lut, 2010 14:27

Elunia napisał/a:
No i co taka cisza ....nikt już nie chce schematów-do roboty,do roboty i chwalić się

Jestem tylko na etapie podziwiania frywolitkowych prac Smile

skrzacik - Śro 03 Lut, 2010 16:34

gosias napisał/a:
Elunia napisał/a:

Jestem tylko na etapie podziwiania frywolitkowych prac Smile

gosias, no to najwyzszy czas zabrac sie za nauke hopla i dolaczyc do naszego grona daję nogę

jadwisia - Śro 03 Lut, 2010 18:33

Elunia napisał/a:
obiecane nabazgrane schematy

[url=http://images41.foto...3dm.jpg]Obrazek[/URL]

[url=http://images44.foto...20m.jpg]Obrazek[/URL]

Wielkie dzięki za schematy!!!Teraz probuję,metodą niszczenia kordonka uczę się.Czasami zaglądam na filmiki,bo muszę poznać wszystkie tajniki tej sztuki.Przyznam,że mam trochę problemów,ale musze sama je rozwiązać. zmęczony

gosias - Śro 03 Lut, 2010 18:58

skrzacik, ) to chyba nie dla mnie.... Nawet nie mam bladego pojęcia od czego zacząć....
jadwisia - Śro 03 Lut, 2010 19:50

gosias, Ja też mam wielkie problemy.Kółeczko z pikotkami już potrafię zrobić,nawet równo!Co z tego jak po zrobieniu łuczka nie wiem jak przejść do następnego kółka i jak go połączyc z poprzednim. wściekły
Elunia - Pią 05 Lut, 2010 15:33

jadwisia musisz próbować do bólu-ja też zle robię frywolitki bo nie odwracam roboty przy przejściu z kółka do łuczka-jest mi tak o wiele łatwiej a robótka i tak wygląda nie najgorzej(z czym masz roblemy może ci pomożemy?)
skrzacik - Pią 05 Lut, 2010 18:00

gosias napisał/a:
skrzacik, ) to chyba nie dla mnie.... Nawet nie mam bladego pojęcia od czego zacząć....

hihihihi, najpierw trzeba kupic kodronek i czolenka, a potem pomozemy Smile vide jadwisia i wiele innych kolezanek Smile
no, nie daj sie prosic

gosias - Pią 05 Lut, 2010 18:19

skrzacik napisał/a:
hihihihi, najpierw trzeba kupic kodronek i czolenka, a potem pomozemy Smile vide jadwisia i wiele innych kolezanek Smile
no, nie daj sie prosic

Może kiedyś spróbuję Smile a na pomoc koleżanek, to wiem, że można liczyć na 1000 % Smile

Paddington - Pią 05 Lut, 2010 18:31

Elunia, biżu naprawdę urocza!!! Ja dołączam się do podziękowań za schematy- sama nie umiem wymyślac umiem tylko odwzorować i pracować według schematu Smile

Ściskam pozdrawiam i podziwiam