Galerie prac użytkowników forum - Zbrodnie rękodzielnicze Adama
adamwl - Czw 04 Gru, 2014 19:49
Dziękuje za miłe słowa, a 3 róże od etapu wstążki do końcowego efektu to w sumie nie tak długo tak z 1,5 godziny, ale przy większej wprawie myślę, że da się zejść do godziny.
Haku - Pią 05 Gru, 2014 12:16
Jestem zachwycona bałwankiem róże cudne , masz wyjątkowe zdolności i dużo cierpliwości aż milo się ogląda
adamwl - Nie 07 Gru, 2014 14:28
róża wg innej metody, trochę nie wyszła tak jak powinna, ale wiem co poszło nie tak więc już następna powinna być ok.
japoneczka01 - Nie 07 Gru, 2014 21:24
Jak szybko nauczyłeś się nowej techniki. Róże coraz piękniejsze.
adamwl - Nie 07 Gru, 2014 21:49
Dziękuję
Pysiatom - Pon 08 Gru, 2014 16:04
Śliczne różyczki.
Elżbieta P. - Pon 08 Gru, 2014 16:34
do końca się na tym nie znam, ale wg mnie ta róża jest bardzo ładna i dobrze zrobiona
adamwl - Pon 08 Gru, 2014 17:38
Ta ostatnia niebieska wyszła taka zbyt płaska i zostało za mało miejsca, żeby wcisnąć środek, więc jest za wysoko względem reszty, dziś zmajstrowana żółta wygląda lepiej, ale jutro jeszcze czekają czerwone. Jak zdziałam wrzucę zdjęcia, dla porównania.
adamwl - Wto 09 Gru, 2014 13:35
z tych jestem bardziej zadowolony
i nowe rękawiczki z "systemem" sterowania "klapką"
Elżbieta P. - Wto 09 Gru, 2014 16:03
adamwl, rewelacja i różyczki i rękawiczki
joana - Wto 09 Gru, 2014 16:26
adamwl, Napiszę po staroświecku: nie dosyć że chłopak, chłopak młody to bardzo zdolny i pracowity i.. i wszechstronnie uzdolniony. Pozazdrościć. Powodzenia. A róże budzą zachwyt u wszystkich.
Madzia - Wto 09 Gru, 2014 22:23
Mogłabym dostać takie kwiaty! Tym, żem osoba praktyczna, a takie nie zwiędną.
Ale milusie rękawiczki, wyglądają na bardzo ciepłe, są świetne!
vichta - Wto 09 Gru, 2014 22:58
Oj, Adasiu, następnej wymianki Ci nie przepuścimy...
adamwl - Śro 10 Gru, 2014 15:43
To jak mi kwiatki zniknął, będę wiedział kto je podprowadził Madzia
elci_a - Śro 10 Gru, 2014 19:18
Kwiatki przepiękne stworzyłeś
Madzia - Śro 10 Gru, 2014 22:53
| adamwl napisał/a: | To jak mi kwiatki zniknął, będę wiedział kto je podprowadził Madzia  |
ja to bym nie tylko kwiatki podprowadziła, więc uważaj!
adamwl - Czw 11 Gru, 2014 10:47
Rękawiczki, to tylko z mojego stygnącego trupa dało by się ściągnąć , a róże idą do przydrożnej kapliczki i mam nadzieję, że nikt nie podprowadzi tak na serio, choć pod różami w zalaminowajnej karce napisałem specjalne życzenia dla kogoś kto się połaszczy.
Pysiatom - Czw 11 Gru, 2014 16:19
Śliczne różyczki , a rękawiczki są świetne.
japoneczka01 - Czw 11 Gru, 2014 16:34
adamwl rzuciłeś klątwę? To jesteś taki niebezpieczny człowiek?
adamwl - Czw 11 Gru, 2014 17:08
Tego nie wiem czy niebezpieczny, ale zdarzają się amatorzy cudzej własności, ale żeby kraść kwiatki z kapliczki to trochę przegięcie, więc stosuję różne metody resocjalizacji od psikusów w postaci małych eksplozji jak ktoś niepowołany chce zabrać doniczkę do różnych innych, a że święta idą to stąd pomysł na kartkę z życzeniami:)
adamwl - Sob 13 Gru, 2014 11:20
no i pozbyłem się prawie wszystkich resztek:)
japoneczka01 - Sob 13 Gru, 2014 12:05
Bardzo ładne cacuszka. Nie wiem gdzie kupujesz wstążki, bo jak w pasmanterii, to wychodzi ciut za drogo. W moim mieście jest giełda kwiatów i w boksach oprócz kwiatów można kupić różne dodatki do rękodzieła, np wstążki. Kupuję je w krążkach i to wychodzi dużo taniej. Robię z nich ozdoby na butelki z alkoholem.
adamwl - Sob 13 Gru, 2014 12:19
Wstążki u mnie są do dostania tylko w pasmanterii, giełdy kwiatów nie mam w pobliżu a w kwiaciarniach mają plastikowe a nie satynowe, za to kule, szpilki i inne takie kupuje w papierniczym, tam są sporo tańsze i cały rok, a nie jak w pasmanterii tylko na święta.
a tak wygląda cały koncept
misia0808 - Sob 13 Gru, 2014 15:04
piękne prace
japoneczka01 - Sob 13 Gru, 2014 15:38
Kapliczka dużo zyskała z Twoją dekoracją, bo bez niej wygląd ubożuchny. Jak ma teraz taką piękną dekorację, to przydałaby się jakaś szyba przed zacinającym deszczem lub śniegiem, bo jak namokną różyczki to po paradzie. Może jakby jakąś folią przezroczystą zabezpieczyć jak ze szkłem problem. A co do wstążek to czasem posiłkuję się też na allegro. Mimo przesyłki wychodzi taniej niż w pasmanterii. Kupuję też w hurtowni pasmanterii Ro-Ma w Rzeszowie - mimo, że to hurtownia indywidualnie też przysyłają oraz w hurtowni pasmanterii HGTO też w Rzeszowie. Aplikacje w taśmie, np kwiatuszki, serduszka, itp kupuję bezpośrednio u producenta firma Korinex w Turku. Staram się nie dać zarobić pasmanteriom.
|
|
|