To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Dżastii- pierwsza galeria

misia0808 - Sob 18 Sie, 2012 16:16

Świetne początki i jaka różnorodność brawo brawo brawo Każda z nas kiedyś zaczynała i nie były to od razu udane rzeczy. Co do Twoich początków to ja nie widzę żadnych uchybień ani braków. Wszystko mi się podoba, więc rób dalej, nabieraj wprawy a my będziemy podziwiać.
Dżastii - Śro 12 Wrz, 2012 17:05

misia0808, bardzo dziękuję za miłe słowa. cmoknięcie

Mama trochę zaległości i niestety niewiele czasu. Chciałam pokazać ostatnią kartkę zrobioną na szybko na zamówienie koleżanki. Okazja: urodzinki jej mamy Smile

BeniaJ - Śro 12 Wrz, 2012 18:01

Ale ładna i kolorowa brawo
Violetta21 - Śro 12 Wrz, 2012 18:32

Jaka fikuśna jest ta karteczka cool brawo
jadzia59o - Śro 12 Wrz, 2012 19:36

śliczna karteczka taka inna brawo brawo brawo
siebusania - Czw 13 Wrz, 2012 07:44

Dżastii, piekna inna niż wszystkie chyba nową technikę zapoczatkujesz cool
Dżastii - Czw 13 Wrz, 2012 10:29

BeniaJ, Violetta21, jadzia59o, siebusania, bardzo Wam dziękuję za ciepłe słowa:P Dodajecie mi otuchy cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

siebusania, chyba jestem na dobrej drodze hihi ;P Tak to jest jak się nie zna podstaw technniki a się próbuje wesoło mi

Pysiatom - Czw 13 Wrz, 2012 14:53

Bardzo ładna karteczka. brawo brawo brawo
Dżastii - Czw 13 Wrz, 2012 23:39

Pysiatom, Dziękuję Smile Jutro pokaże kartkę przygotowaną na urodziny koleżanki Very Happy
siebusania - Pią 14 Wrz, 2012 07:23

Dżastii napisał/a:
Tak to jest jak się nie zna podstaw technniki a się próbuje
próbuj dalej bo dobrze ci to wychodzii bardzo dobrze ze nie do konca znasz podstawy technik dzięki temu tworzysz niepowtarzalne karteczki
Dżastii - Pią 14 Wrz, 2012 08:41

siebusania, bardzo Ci dziękuję za cudowne słowa cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
siebusania - Sob 15 Wrz, 2012 08:44

Dżastii napisał/a:
siebusania, bardzo Ci dziękuję za cudowne słowa cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
oj tam oj tam, mówie tak jak jest naprawde i no właśnie dalej czakam na foteczke twojej sukieneczki kazanie
Dżastii - Sob 15 Wrz, 2012 09:57

siebusania, strasznie się wstydzę wstawiać to zdjęcie, a to jedyne. Wstawiłam na bloga a tu widocznie zapomniałam. Więc proszę.

W realu wygląda trochę lepiej Razz

Violetta21 - Sob 15 Wrz, 2012 12:04

sukienka fikuśna cool
szkoda że szczegółów nie można podglądnąć bye

siebusania - Sob 15 Wrz, 2012 12:07

Dżastii napisał/a:
strasznie się wstydzę wstawiać to zdjęcie, a to jedyne.
nie wiem czego się wstydzisz jest śliczna cool , a na bloga nie miała czasu wchodzić ostanio bo mam nawał pracy,
lamika88 - Sob 15 Wrz, 2012 12:57

Super cool cool cool Nie masz się czego wstydzić kazanie
Dżastii - Pon 17 Wrz, 2012 13:28

Violetta21, siebusania, lamika88, dziękuję Smile Jak tylko znajdę chwilkę to postaram się wstawić coś większego i wyraźniejszego Smile

Przy okazji pokażę kilka kolejnych prac, które na blogu też są tylko z większą ilością zdjęć Very Happy

Karteczka na ślub koleżanki.

Na urodziny kumpeli Smile

Karteczka na zamówienie koleżanki. Coś w zupełnie innej technice Wink

Serwetka na prośbę mojego braciszka Smile Cieszę się że on też docenia moją pracę Smile

Ach i nie pamiętam czy wstawiałam moją pierwszą ślubną karteczkę ale jeśli nie to uzupełniam Smile

Violetta21 - Pon 17 Wrz, 2012 13:51

A jak Ci to ładnie wychodzi śliczne są te karteczki cool brawo brawo
Pysiatom - Pon 17 Wrz, 2012 17:03

Sukienka bardzo ciekawa, przepiękne karteczki. brawo brawo brawo
Kelmuska - Pon 17 Wrz, 2012 20:56

Dżastii, wysyp cudowności cool cool cool
Grażyna - Pon 17 Wrz, 2012 21:39

Swietne cool
BeniaJ - Pon 17 Wrz, 2012 21:59

Dżastii śliczności brawo brawo
Dżastii - Wto 18 Wrz, 2012 07:56

Violetta21, Pysiatom, Kelmuska, Grażyna, BeniaJ, uklon ślicznie Wam dziękuję cmoknięcie
beacia-24 - Wto 18 Wrz, 2012 08:26

Dżastii, nie ukrywam, że zdjęcie sukienki zupełnie mi się nie podoba. Sama sukienka jest cudna, ale zdjęcie koszmarne hahaha. Przez to nie można się do końca pozachwycać Twoim dziełem. Z miłą chęcią Ci pomogę w obróbce zdjęć jeśli masz ochotę oczywiście. Zatem zapraszam na PW jakby co Smile

Co do karteczek to powiem Ci, że coraz bardziej się rozwijasz. Słuchasz rad i wyciągasz pozytywne wnioski dlatego wychodzą Ci coraz ładniejsze karteczki.

Urodzinową porywam wyszła cudna i nie będę ukrywać, że fantastycznie poradziłaś sobie z quillingiem. cool cool cool

lamika88 - Wto 18 Wrz, 2012 08:48

Coraz ładniejsze są te Twoje karteczki cool cool cool cool Robisz błyskawiczne postępy i wspaniale się rozwijasz w tej technice cool cool cool