Galerie prac użytkowników forum - Ada nie ma swojej galerii?? Już ma!!!!!
Ada - Wto 04 Lis, 2008 20:51
Dziękuję wszystkim za pochwały i jednocześnie informuję/to dla tych co nie wiedzą/,że opis jest w dziale drutowym on-line.Jest do zrobienia dla wszystkich,nawet tych początkujących.Robi się naprawdę szybko.Jedynie wykończenie,mam na myśli rękawki,ściągacze to nudna robota,ale to pewnie wynika stąd,że już chciałoby się mieć ją na sobie.
SoWa - Śro 05 Lis, 2008 22:00
Ada, masz poczucie humoru - już się widzę, jak ją robię!
Jest baaaaardzo śliczna
Ada - Śro 05 Lis, 2008 22:21
| SoWa napisał/a: | Ada, masz poczucie humoru - już się widzę, jak ją robię!
Jest baaaaardzo śliczna  |
SoWa nie widzę nic śmiesznego.Gdybyś od początku przeczytała post na temat tego bezrękawnika w on-line,to zauważyłabyś pewnie,ze nie miałam pojęcia jak zacząć.Po raz pierwszy robiłam coś na okrągło.No,ale kiedyś trzeba było zacząć.
Wydaje mi się,że jak znasz oczka prawe,lewe,przerabianie 2 oczek razem/jeśli nawet nie wiesz jak to się robi,to zawsze można się nauczyć/,narzuty to wcześniej,czy później napewno byś zrobiła.Ja na początku prułam chyba 6 razy,bo jak sie pomyliłam,to nie umiałam tego "naprawić',więc trzeba było od początku.Efekty,widać,że są.Mam nadzieję,że Cie podbudowałam.
SoWa - Czw 06 Lis, 2008 16:45
Adusiu - chylę czoło przed Twoim talentem
podbudowałaś na tyle, że pędzę do on-line no i zobaczymy. Na drutowych stronkach prawie nie bywam, bo coś tam robię, ale jakby dwoma lewymi rękami
Ada - Wto 30 Gru, 2008 12:40
Po zrobieniu trzeciej "serwetkowej" napisałam,ze czwartej nie będzie,bo mi się znudziło.Ja już zrobiłam ich siedem:pierwsza-ecru,druga-czerwona,3 i 4 brudny róż,5-jasny popiel,6 i 7-fiolet.
Niestety tej w popielu nie zdążyłam "sfotkać" po skończeniu.Jest zdjęcie,ale bez golfu i rękawkow.u mnie została jednaróżowa,druga poszła do siostry męża,śliwkowe poszły na prezenty dla córki i synowej/mają już po 2/,a popielata do teściowej syna.
Zanim rozdałam bluzki wyłożyłam przed świętami tą śliwkową na Allegro z ceną wywoławczą 70 zł,a "kup teraz"-120 zł.Nikt się nią nie zainteresował.Może w złym dziale dałam,bo w swetrach,a może trzeba było wystawić w dziale bluzki.Teraz nie żałuję,bo dorobiłam drugą i miałam prezenty "jak znalazł".
alienor - Wto 30 Gru, 2008 14:31
Te golfy sa rewelacyjne , nie dziwie się , ze maja takie powodzenie i jak to sie ma do rekodziela , niepowtarzalne.
natomiast co do sprzedaży to ja bym sobie całkowicie odpuściła Allegro a wystawiła w którejś z galerii zajmującej się sprzedażą rzeczami tego typu. Tam powinny prędzej znaleźć nabywce .
Violetta21 - Wto 30 Gru, 2008 14:41
Ada te bluzeczki są cudne
małgośka - Wto 30 Gru, 2008 15:04
Adusia, cudne te serwetkowe bluzeczki. Nic dziwnego, że się podobają.
Wykonanie godne mistrza.
Elżbieta P. - Wto 30 Gru, 2008 17:46
dużo tych serwetkowych bluzek zrobiłaś i wszystkie są bardzo, bardzo ładne
Madzia - Wto 30 Gru, 2008 18:39
Ada
reni - Wto 30 Gru, 2008 18:45
ale ich nadziergałaś
wszystkie cudne
alicja11 - Wto 30 Gru, 2008 22:09
Ada, urocze bluzki i to w każdym kolorze
monika_b - Wto 30 Gru, 2008 22:25
Strasznie mi się podobają, ja też chcę taką
Jarka - Śro 31 Gru, 2008 12:47
ALE PIĘKNYCH SERWETOWCÓW NADZIERGAŁAŚ
| monika_b napisał/a: | | Strasznie mi się podobają, ja też chcę taką | JA TEŻ, JA TEŻ
mala100gosia - Śro 31 Gru, 2008 15:08
nie ma co zazdroszcze tych bluzeczke ale ja na drutach nie umiem
jola1010 - Śro 31 Gru, 2008 16:33
piękne wszystkie
Pani Mama - Śro 31 Gru, 2008 17:07
Ada
Ada - Śro 31 Gru, 2008 21:25
A gdybyście wiedziały jak zadowolone są osoby obdarowane!
To dla Was ode mnie:
http://www.samre.info/kartki/4n/nr4.html
jola373 - Czw 01 Sty, 2009 01:42
Ada, prześliczne!!!
Mam dzięki Tobie już jasną lila, kończę grafitowa i w planach czerwoną.
amsta1 - Czw 01 Sty, 2009 08:34
Ach, jakbym się chętnie zaopiekowała takim sweterkiem, piękne są
misia0808 - Czw 01 Sty, 2009 10:28
Ado już chwaliłam Twoje serwetkowce w innym dziale, ale pochwał dla takich cudowności nigdy dość. Robisz je perfekcyjnie i wychodzą takie pięknosci. Dziękuję także za przetłumaczenie schematów i bardzo czytelny opis bo bez tego napewno byśmy sobie nie poradziły
nula - Czw 01 Sty, 2009 11:38
Ada, no nie mogę !!! Powaliłaś mnie na kolana tymi serwetkowcami !!!!
Nie został Ci czasami jakiś nadliczbowy ?
Wcale się nie dziwię, że obdarowane osoby są zadowolone ! - ja też bym była !!!!
W końcu sobie takiego pewnie zrobię - tylko kiedy ?????
Na razie podziwiam Twoje
Mao - Czw 01 Sty, 2009 22:23
Ada, zazdroszczę strasznie mi się podobają muszę w końcu podjąć wyzwanie i spróbować zrobić tylko czy dam radę
iwonka - Pią 02 Sty, 2009 06:40
Ada piękne serwetkowce
nie pogardziłabym takim prezentem tym bardziej ,że ja na drutach jeszcze nie umiem
Bernadka - Pią 02 Sty, 2009 09:58
Ada wszystkie Twoje serwetkowe bluzki są SUPER i nie dziwię się że aż tyle osób chce je mieć
|
|
|