To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Ada nie ma swojej galerii?? Już ma!!!!!

Ada - Wto 04 Lis, 2008 20:51

Dziękuję wszystkim za pochwały i jednocześnie informuję/to dla tych co nie wiedzą/,że opis jest w dziale drutowym on-line.Jest do zrobienia dla wszystkich,nawet tych początkujących.Robi się naprawdę szybko.Jedynie wykończenie,mam na myśli rękawki,ściągacze to nudna robota,ale to pewnie wynika stąd,że już chciałoby się mieć ją na sobie.
SoWa - Śro 05 Lis, 2008 22:00

Ada, masz poczucie humoru - już się widzę, jak ją robię! hahahihi

Jest baaaaardzo śliczna uklon uklon uklon

Ada - Śro 05 Lis, 2008 22:21

SoWa napisał/a:
Ada, masz poczucie humoru - już się widzę, jak ją robię! hahahihi

Jest baaaaardzo śliczna uklon uklon uklon

SoWa nie widzę nic śmiesznego.Gdybyś od początku przeczytała post na temat tego bezrękawnika w on-line,to zauważyłabyś pewnie,ze nie miałam pojęcia jak zacząć.Po raz pierwszy robiłam coś na okrągło.No,ale kiedyś trzeba było zacząć.
Wydaje mi się,że jak znasz oczka prawe,lewe,przerabianie 2 oczek razem/jeśli nawet nie wiesz jak to się robi,to zawsze można się nauczyć/,narzuty to wcześniej,czy później napewno byś zrobiła.Ja na początku prułam chyba 6 razy,bo jak sie pomyliłam,to nie umiałam tego "naprawić',więc trzeba było od początku.Efekty,widać,że są.Mam nadzieję,że Cie podbudowałam.

SoWa - Czw 06 Lis, 2008 16:45

uklon Adusiu - chylę czoło przed Twoim talentem uklon

podbudowałaś na tyle, że pędzę do on-line no i zobaczymy. Na drutowych stronkach prawie nie bywam, bo coś tam robię, ale jakby dwoma lewymi rękami hahahihi

Ada - Wto 30 Gru, 2008 12:40

Po zrobieniu trzeciej "serwetkowej" napisałam,ze czwartej nie będzie,bo mi się znudziło.Ja już zrobiłam ich siedem:pierwsza-ecru,druga-czerwona,3 i 4 brudny róż,5-jasny popiel,6 i 7-fiolet.
Niestety tej w popielu nie zdążyłam "sfotkać" po skończeniu.Jest zdjęcie,ale bez golfu i rękawkow.u mnie została jednaróżowa,druga poszła do siostry męża,śliwkowe poszły na prezenty dla córki i synowej/mają już po 2/,a popielata do teściowej syna.

Zanim rozdałam bluzki wyłożyłam przed świętami tą śliwkową na Allegro z ceną wywoławczą 70 zł,a "kup teraz"-120 zł.Nikt się nią nie zainteresował.Może w złym dziale dałam,bo w swetrach,a może trzeba było wystawić w dziale bluzki.Teraz nie żałuję,bo dorobiłam drugą i miałam prezenty "jak znalazł".

alienor - Wto 30 Gru, 2008 14:31

Te golfy sa rewelacyjne , nie dziwie się , ze maja takie powodzenie i jak to sie ma do rekodziela , niepowtarzalne.

natomiast co do sprzedaży to ja bym sobie całkowicie odpuściła Allegro a wystawiła w którejś z galerii zajmującej się sprzedażą rzeczami tego typu. Tam powinny prędzej znaleźć nabywce .

Violetta21 - Wto 30 Gru, 2008 14:41

Ada te bluzeczki są cudne brawo
małgośka - Wto 30 Gru, 2008 15:04

Adusia, cudne te serwetkowe bluzeczki. Nic dziwnego, że się podobają.
Wykonanie godne mistrza. uklon radocha

Elżbieta P. - Wto 30 Gru, 2008 17:46

dużo tych serwetkowych bluzek zrobiłaś i wszystkie są bardzo, bardzo ładne brawo
Madzia - Wto 30 Gru, 2008 18:39

Ada uklon uklon uklon
reni - Wto 30 Gru, 2008 18:45

ale ich nadziergałaś wesoło mi

wszystkie cudne cool cool brawo brawo

alicja11 - Wto 30 Gru, 2008 22:09

Ada, urocze bluzki i to w każdym kolorze cool brawo brawo
monika_b - Wto 30 Gru, 2008 22:25

Strasznie mi się podobają, ja też chcę taką wesoło mi
Jarka - Śro 31 Gru, 2008 12:47

ALE PIĘKNYCH SERWETOWCÓW NADZIERGAŁAŚ

monika_b napisał/a:
Strasznie mi się podobają, ja też chcę taką
JA TEŻ, JA TEŻ
mala100gosia - Śro 31 Gru, 2008 15:08

nie ma co zazdroszcze tych bluzeczke ale ja na drutach nie umiem Sad brawo cool brawo
jola1010 - Śro 31 Gru, 2008 16:33

cool piękne wszystkie
Pani Mama - Śro 31 Gru, 2008 17:07

Ada cool cool cool cool
Ada - Śro 31 Gru, 2008 21:25

A gdybyście wiedziały jak zadowolone są osoby obdarowane!

To dla Was ode mnie:
http://www.samre.info/kartki/4n/nr4.html

jola373 - Czw 01 Sty, 2009 01:42

Ada, prześliczne!!! cool brawo

Mam dzięki Tobie już jasną lila, kończę grafitowa i w planach czerwoną.

amsta1 - Czw 01 Sty, 2009 08:34

Ach, jakbym się chętnie zaopiekowała takim sweterkiem, piękne są brawo
misia0808 - Czw 01 Sty, 2009 10:28

Ado już chwaliłam Twoje serwetkowce w innym dziale, ale pochwał dla takich cudowności nigdy dość. Robisz je perfekcyjnie i wychodzą takie pięknosci. brawo brawo Dziękuję także za przetłumaczenie schematów i bardzo czytelny opis bo bez tego napewno byśmy sobie nie poradziły cmoknięcie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
nula - Czw 01 Sty, 2009 11:38

Ada, no nie mogę !!! Powaliłaś mnie na kolana tymi serwetkowcami !!!!
Nie został Ci czasami jakiś nadliczbowy ? zebalek
Wcale się nie dziwię, że obdarowane osoby są zadowolone ! - ja też bym była !!!!
W końcu sobie takiego pewnie zrobię - tylko kiedy ?????
Na razie podziwiam Twoje brawo brawo brawo

Mao - Czw 01 Sty, 2009 22:23

Ada, zazdroszczę strasznie mi się podobają brawo brawo brawo muszę w końcu podjąć wyzwanie i spróbować zrobić tylko czy dam radę hmm
iwonka - Pią 02 Sty, 2009 06:40

Ada piękne serwetkowce brawo
nie pogardziłabym takim prezentem tym bardziej ,że ja na drutach jeszcze nie umiem

Bernadka - Pią 02 Sty, 2009 09:58

Ada wszystkie Twoje serwetkowe bluzki są SUPER cool cool i nie dziwię się że aż tyle osób chce je mieć brawo