To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze prace - karteczki i pudełka danfi

wernatka - Nie 29 Sty, 2012 17:46

Piękna karteczka cool brawo
Elunia - Nie 29 Sty, 2012 22:33

twój zasób pomysłów jest niewyczerpany-zazdroszczę ci troszkę,skąd w tobie tyle weny? brawo
kaczucha - Pon 30 Sty, 2012 00:20

Witaj,Danfi.Muszę przyznać,że pochwały odwiedzających Twój wątek powodowały cofanie się od końcowych stron do początku i w końcu mimo późnej pory nadrobiłam zaległości.Oczywiście jestem pod wrażeniem.Prace śliczne,pomysłowe,SUPER wykonane uklon Dziękuję pięknie,bo nie tylko nacieszyłam oczy i serducho,ale też skorzystałam z podpowiedzi i czegoś się nauczyłam kwiatek dla ciebie
Poza tym podziwiam Cię za cierpliwość i miłość jaką darzysz dzieci,z którymi pracujesz.To wielki dar.Nie każdy go posiada. love

joos0284 - Pon 30 Sty, 2012 00:31

Piekna kartka slubna.Moje gratulacje.
Jutro mam lekarza i po nim postaram sie powoli powczytywac moje zbiory.
Moje 2 hobby pokojew zrobione wiec moge sie zabrac spowrotem do dziela.
Poprosze Cie o pomoc gdzie i jak zalozyc konta na wzory. Z Chomika nie bede przenosi bo sama wiesz jest tego obledna ilosc i mam juz nastepna fure do wlozenia na Chomiku.

Mam zapytanie gdzie moge szukac ladnych tekstow do kartek.
Zaraz bede potrzebowac na urodziny blizniakow.Bede wdzieczna za pomoc.
Pozdrawiam wszystkich Ela radocha radocha

beacia-24 - Pon 30 Sty, 2012 19:07

No i kolejne cudo powstało. Ja nie wiem skąd Ci się te pomysły biorą Smile -za każdym razem mnie rozkładasz na łopatki radocha radocha radocha
danfi - Wto 31 Sty, 2012 20:54

kasia123, wernatka, Elunia, kaczucha, joos0284, beacia-24 - dziewczyny, Wasze komentarze sprawiają mi wiele radości - czytam je z ogromną przyjemnością. Dziękuję Wam pięknie love
Dzisiejsze popołudnie spędziłam w towarzystwie koleżanki z innego forum. Muszę przyznać, że niezwykle miło spędziłam te kilka godzin. Koleżanka zrobiła mi prześliczną i praktyczną niespodziankę: pudełko na wykrojniki. Muszę Wam powiedzieć, że nawet "fabryczne" nie jest tak pięknie wykonane i tak praktyczne jak to, które dzisiaj otrzymałam. Patrzcie i podziwiajcie:

Prawda, że śliczne i praktyczne. Przy tym moja niespodzianka wypadła blado:

marciulaTOja - Wto 31 Sty, 2012 21:07

danfi, piękny prezent dostałaś Smile
onka15 - Wto 31 Sty, 2012 23:02

Danusiu śliczny prezencik dostałaś i piękna karteczke zrobiłas dla koleżanki
Elunia - Śro 01 Lut, 2012 10:07

Prezencik wspaniały
Poranna - Śro 01 Lut, 2012 10:17

wspaniale się obdarowałyście, ale zapewne najwspanialsze było to, że mogłyście się spotkać Smile
danfi - Śro 01 Lut, 2012 11:23

marciulaTOja, onka15, Elunia, Poranna - cieszę się, że i Wam się spodobało, chociaż zdjęcia nie oddają w pełni kunsztu wykonania. Jednak, tak jak wspomniała Poranna, najcenniejsze było spotkanie
wernatka - Śro 01 Lut, 2012 16:09

danfi
, piękny prezent dostałaś, Twoja karteczka również super cool a zawartość pudełka do pozazdroszczenia Very Happy

danfi - Śro 01 Lut, 2012 17:28

wernatka - dziękuję Ci za miły komentarz love
Dzisiaj przyszła kolejna przesyłka, a w niej m.in.: nowe wykrojniki. Postanowiłam je wykorzystać i zrobiłam pierwsze w tym roku kartki na Wielkanoc w formie pisanki (do tej pory nie robiłam jeszcze tej formy):

kasia123 - Śro 01 Lut, 2012 18:57

Śliczny i praktyczny prezent. Karteczki śliczne. brawo brawo brawo
Szachrajka - Śro 01 Lut, 2012 20:02

Fajowe "jajce".
Lubię takie radosne kartki. cool

marciulaTOja - Śro 01 Lut, 2012 20:09

danfi, piękne jajeczka brawo mnie też kusi taka forma kartek, ale na razie wolę podziwiać prace tego typu u innych no i u Ciebie rzecz jasna Smile
danfi - Śro 01 Lut, 2012 20:31

kasia123, Szachrajka, marciulaTOja - dziękuję Wam za miłe komentarze love Cieszę się, że moje nowości przypadły Wam do gustu wesoło mi
onka15 - Śro 01 Lut, 2012 21:54

Danusiu jajeczkowe karteczki urocze cool cool cool brawo brawo brawo brawo
wernatka - Czw 02 Lut, 2012 22:31

Piękne jajeczka cool brawo brawo
AdamJanW - Pią 03 Lut, 2012 18:27

Witam,
brawo brawo brawo jak zwykle wszystkie prace są super. Po prostu brak słów, żeby w jakiś sensowny sposób opisać wrażenia uklon uklon uklon
Pozdrawiam Adam

danfi - Pon 06 Lut, 2012 22:00

onka15, onka15, AdamJanW - dziękuję Wam za miłe komentarze love
Dzisiaj miałam pełne ręce roboty - robiłam aż 4 karteczki, ale tylko jedną udało mi się w całości skończyć. Oto ona:

Poranna - Pon 06 Lut, 2012 22:05

śliczna i widać, że pracochłonna ...
Szachrajka - Pon 06 Lut, 2012 22:06

Danusiu,zszokowałas mnie brawo CUDOWNA!
I trzy pozostałe w tym samym,pięknym stylu?
O ludkowie! jaką mają radochę obdarzeni "caculem"

wernatka - Wto 07 Lut, 2012 07:54

Przepiękna karteczka, bardzo mi się podoba brawo brawo brawo
marciulaTOja - Wto 07 Lut, 2012 09:20

danfi, brawo piękne podziękowanie, świetny pomysł miałaś z tym papierem z nutami cool Piękna kartka