Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86
Madzia - Nie 30 Sie, 2009 12:57
Pięknie prezentują się liściaste serwetki w takich kolorkach, ja bym na to nie wpadła.
A decu to cudo prawdziwe!
Jasieńka - Nie 30 Sie, 2009 13:02
rewelacyjne ekstra
gustavo_2008 - Nie 30 Sie, 2009 13:04
Beacia,piękne serwetki,a deku cudne
jola373 - Nie 30 Sie, 2009 13:04
Kompleciki listkowe - przepiękne, a decu... fantazja!
JJka - Nie 30 Sie, 2009 13:21
Beacia... jak Ty nie przestaniesz gadac "głupot", że cieniowania na decou Ci nie wychodzą, to Ci wleję po pupie!!
przeca to ślicznie Ci wyszło!! miodzio...
jako pierwsza je ZABIERAM!!!!!!
a szydełkowe listkowe podkładeczki PRZE-ŚLI-CZNE!!
nula - Nie 30 Sie, 2009 14:56
| JJka napisał/a: | | Beacia... jak Ty nie przestaniesz gadac "głupot", że cieniowania na decou Ci nie wychodzą, to Ci wleję po pupie!! |
A ja jej pomogę !!!! (będę udzielać rad na odległość i służyć wsparciem moralnym - co by nie miała wyrzutów sumienia )
Jak dla mnie wyszły super !!! i te cieniowania bardzo mi się podobają
A serweteczki świetne
Napisz z czego robiłaś, jakim szydełkiem i jakie duże to wyszło - bo jak wiesz też mam na takie ochotę a wolałabym, żeby mi nie wyszły podkładki pod kieliszki
Beata T - Nie 30 Sie, 2009 15:46
śliczne serweteczki i ja nabrałam na nie ochoty
agus2003 - Nie 30 Sie, 2009 15:46
Śliczne
Grażyna - Nie 30 Sie, 2009 17:27
piękności
ABA - Nie 30 Sie, 2009 18:23
Beatko bizuteria sliczna. Żałuje, ze nie mam przebitych uszu bo bym zaraz zamówiła. Listeczki tez cudownie wyszły,ale.......ja chcę mieć jeszcze lato!
Elżbieta P. - Nie 30 Sie, 2009 20:15
śliczne listki, czyżby zapowiedź jesieni???
na decu się nie znam, ale to co zrobiłaś, bardzo mi się podoba
beacia-24 - Pon 31 Sie, 2009 09:23
reni, Violetta21, Madzia, Jasieńka, gustavo_2008, jola373, JJka, nula, Beata T, agus2003, Grażyna, ABA, Elżbieta P., pierwsze co chciałam zrobić to Wam wszystkim ślicznie podziękować za tyle ciepłych słów. Bardzo się cieszę, że pracki przypadły Wam do gustu. Dużo całusków dla Was      
| Madzia napisał/a: | | ja bym na to nie wpadła |
Oczywiście, że byś na taki pomysł wpadła - robiąc takie cuda jakie tworzysz to nie ma takiej opcji.
| JJka napisał/a: | | Beacia... jak Ty nie przestaniesz gadac "głupot", że cieniowania na decou Ci nie wychodzą, to Ci wleję po pupie!! |
W takim razie nie ma bata ja się z Tobą nie spotykam bo jesteś do tego zdolna i to jeszcze w miejscu publicznym mi skórę przetrzepiesz hahaha.
| nula napisał/a: | | A ja jej pomogę !!!! |
I Ty Brutusie przeciwko mnie jak tak możesz ranić moje małe, słabe i wątłe serduszko. Poczułam się urażona do żywego przez Was obie hahaha
Jeśli chodzi o parametry serwetek to już się dzielę:
CZERWONA - kordonek Ariadny - "Kaja" (100% bawełna - 200m w 30g) - szydełko 1,0
wymiary serwetki:
szerokość (w najszerszym miejscu) - 17 cm
długość (bez ogonka) - 19 cm
ZIELONA- nici firmy INTER - FOX "Monika" (100% bawełna - 550m w 100g) - szydełko 1,25
wymiary małej serwetki:
szerokość (w najszerszym miejscu) - 16,5 cm
długość (bez ogonka) - 16 cm
wymiary dużej serwetki:
szerokość (w najszerszym miejscu) - 25 cm
długość (bez ogonka) - 25,5 cm
Jak widzisz spokojnie możesz robić bo nie wychodzą podstawki pod kieliszki o co w zasadzie sama się obawiałam.
| ABA napisał/a: | | ja chcę mieć jeszcze lato! |
Ja także z utęsknieniem patrzę na coraz krótsze dnie, a serwetki były pomysłem chwili i odskocznią od codzienności.
Chciałam podarować mamie chłopaka serwetki z gestem, tak bez okazji, a tu z planów nici bo w najbliższym czasie ma urodziny. No cóż tu zrobić, ważne że nad prezentem się nie trzeba już głowić hahaha. W zasadzie to chłopak przed swoją siostrą mnie wrobił hahaha - i nie ma zmiłuj już powiedziane, że prezent. Mam tylko nadzieję, że jej się spodobają.
Moja mam zachwycona swoimi i od razu powiedziała - moje ładniejsze bo żywsze. Mnie się podobają oba zestawy, każdy z innych powodów oczywiście
Raz jeszcze chciałam Wszystkim podziękować
Poranna - Pon 31 Sie, 2009 09:40
beacia-24, ale Ty śliczne rzeczy dziergasz! listkowe serwetki ładniutkie, serwetkowe dzieło - rewelacja, ale z racji skrzywienia biżuteryjnego wzdycham do korali - genialne są!
bjanna - Pon 31 Sie, 2009 09:56
beacia-24, jesienne serwetki bardzo ładne
decu super
| beacia-24 napisał/a: | | a drugi dla chłopaka mamy |
jak to się czasy zmieniły, że mamy mają chłopaka........ kiedyś nie do pomyślenia
beacia-24 - Pon 31 Sie, 2009 13:01
Poranna, bjanna, bardzo dziękuję za miłe słowa
| Poranna napisał/a: | | skrzywienia biżuteryjnego wzdycham do korali - genialne są! |
Ja także wzdycham do Twojej biżu i po prostu za każdym razem oczy wytrzeszczam na Twoje nowe dzieła. Dlatego strasznie mi miło, iż moje szydełkowce Ci się podobają.
| bjanna napisał/a: | | mamy mają chłopaka |
Dziękuję za zwrócenie uwagi powinnam napisać dla mojego chłopaka mamy - faktycznie można to opatrznie zrozumieć. Ale z drugiej strony całkiem ciekawie by było jakbym robiła serwetki dla chłopaka mamy hahaha
Moim zdaniem mama może mieć chłopaka i nie widzę w tym nic złego - o ile jest już wdową.
bean - Pon 31 Sie, 2009 14:19
beacia-24, jak zwykle śliczności u Ciebie.
Serwetki listkowe są piękne - sama mam na nie chrapkę. | beacia-24 napisał/a: | | Jeden dla mojej mamusi (czerwony), a drugi dla chłopaka mamy. Żeby nie było oba różne | Ja też dla swojej mamy wybrałabym czerwone
Podkładki decu bardzo mi się podobają
nula - Pon 31 Sie, 2009 16:00
| bjanna napisał/a: | | jak to się czasy zmieniły, że mamy mają chłopaka. |
dokładnie tak samo sobie pomyślałam - fajnie to wyszło
Ale przecież wszystko jest możliwe - znam takie mamy, które mają chłopaka
I dziękuję bardzo za wymiary nici i serwetek
bjanna - Pon 31 Sie, 2009 16:14
| beacia-24 napisał/a: | | Moim zdaniem mama może mieć chłopaka i nie widzę w tym nic złego - o ile jest już wdową. | no pewnie, że nic złego tylko w moich czasach inaczej się mówiło na mężczyznę, który adoruje mamę no i dlaczego tylko wdowy mają mieć prawo do chłopaków a samotne z wyboru, czy z innych powodów nie mogą
JJka - Pon 31 Sie, 2009 16:26
wy tu "gadu, gadu" o chłopakach mamy, i mamy chłopakach...
(sama się zamotałam )
a ja tu napiszę, że własnie przed chwilą widziałam na żywo Beaci szydełkowe liście!
i na żywo zdecydowanie ładniej wyglądają!!!...
o ile mogą jeszcze ładniej wyglądać
aha... informuję jeszcze, że moich świeczników Beatce nie udało się "zwinąć"
chyba zapomniała... hihihi...
Ania - Pon 31 Sie, 2009 16:29
Bardzo ładnie Ci decu wyszło, super!!!
misia0808 - Pon 31 Sie, 2009 17:16
Beatko cudeńka znowu tutaj widzę. Serwetki śliczności po prostu a podstawki maja cieniowania jak najbardziej profesjonalne. Sa prześliczne
beacia-24 - Pon 31 Sie, 2009 20:11
bean, desik, misia0808, dziękuję za miłe słowa - bardzo mnie motywują do dalszego działania. Dlatego ślę Wam duuużo całusków i wyrazów wdzięczności
bjanna, jak dla mnie każdy ma prawo do chłopaka, czy to wdowa, czy samotna, czy samotny jak kto woli, a co tam.
JJka, | JJka napisał/a: | | chyba zapomniała... hihihi... |
Oj nie zapomniałam tylko wyczekuję odpowiedniego momentu bo co to za zabawa jak Ty byłaś przygotowana. Wiesz trzeba spontanicznie z pompą
Dziękuję za uznanie dla liściastych serwetek. Dość mocno je nakrochmaliłam dlatego lepiej nimi nie rzucać jeśli chce się w domu mieć wszystko w jednej całości.
Raz jeszcze buziaki dla wszystkich za miłe wpisy, od razu człowiek się doceniony czuje i taki pełen zapału do pracy. Jesteście nieocenione.
bieta - Pon 31 Sie, 2009 20:42
beacia-24, śliczne wszystkie
listki / kiedyś zrobiłam jeden biały z zieloną łodyżką/ale w kolorach też są super
elka j. - Wto 01 Wrz, 2009 15:10
SZydełkowe korale i listeczki śliczne, bardzo precyzyjnie wykonane I decu bardzo fajnie Ci wychodzi
beacia-24 - Wto 01 Wrz, 2009 22:30
bieta, elka j., dziękuję
elka j., z tą precyzją to jeszcze się dogaduję, ale coś uparta dziadyga hahaha i swoje zdanie ma
Mimo wszystko dziękuję za milutkie i pokrzepiające słowa
|
|
|