Zlot - Wielki zlot rocznicowy Maranciaków - dyskusja
calicja - Nie 21 Cze, 2015 20:47
| Cytat: | | podpis pod zdjęciem może dodać każdy, kto zna hasło | tylko ja nie jestem pewna, czy wszystkich pamiętam z imienia i nicka - nie chcę sie skompromitować i pomylić
nula - Nie 21 Cze, 2015 21:30
| maranta napisał/a: | | Mina smutna, bo nie chcę zmieniac nicku na czort |
i tak nie mogłabyś być czortem, bo przecież jesteś aniołkiem
| calicja napisał/a: | | tylko ja nie jestem pewna, czy wszystkich pamiętam z imienia i nicka |
pod zdjęciami można dać jakieś zabawne podpisy
a wszystkich z osobna podpiszemy na Tableau
beacia-24 - Nie 21 Cze, 2015 22:54
Moi drodzy raz jeszcze przypominam o zdjęciach.
Proszę tylko przysyłać ZDJĘCIA nie tych PREZENTÓW co się otrzymało, a tych co się samemu ROBIŁO
Jarka - Pon 22 Cze, 2015 05:56
| nula napisał/a: | teraz jak mam dostęp do dużych zdjęć to chciałabym zrobić takie tablo (czort wie jak to się pisze ) takie coś jak się robi na koniec szkoły - małe podpisane fotki
zebrałabym na nich wszystkich z forum i każdego podpisała nickiem
tylko powrzucajcie jeszcze trochę, żeby było można znaleźć fajne zdjęcie każdej osoby | fajny pomysł, ale proszę nick + imię będzie lepiej moim zdaniem
nula - Pon 22 Cze, 2015 07:09
| Jarka napisał/a: | | fajny pomysł, ale proszę nick + imię będzie lepiej moim zdaniem |
można spróbować - niektórych może być trudno zmieścić pod takim małym zdjęciem ...
to ja poproszę jeszcze o zdjęcia do albumu ....
nula - Pon 22 Cze, 2015 11:18
Swego czasu zrobiłam taki banerek na pamiątkę zlotu - gdyby ktoś miał ochotę umieścić np. na swoim blogu przy wpisie o zlocie to jest do pobrania w albumie
Apak - Pon 22 Cze, 2015 18:03
| beacia-24 napisał/a: | Moi drodzy raz jeszcze przypominam o zdjęciach.
Proszę tylko przysyłać ZDJĘCIA nie tych PREZENTÓW co się otrzymało, a tych co się samemu ROBIŁO |
Ale ja nie mam zdjęć tego, co sama zrobiłam, bo szczerze mówiąc kończyłam jeszcze w pociągu a potem nie było już kiedy fotografować. Więc szczerze mówiąc liczę na obdarowaną... No i mogę wysłać zdjęcie mojego prezentu...
saba52 - Pon 22 Cze, 2015 21:42
Dodam zdjęcia jak wrócę do domu
Jeszcze jestem w Gdańsku.W niedziele spotkałam się z gdańszczankami kilkoma
Wracam jutro
nula - Pon 22 Cze, 2015 21:44
| saba52 napisał/a: | | Wracam jutro |
no, kochana - czas najwyższy !!!!
saba52 - Pon 22 Cze, 2015 21:50
| nula napisał/a: | | no, kochana - czas najwyższy !!!! |
Nie chce mi się
Gospodarze stwierdzili że powinnam zostać ale bilet ju kupiłam
wiesia_33 - Wto 23 Cze, 2015 11:57
nula, trochę zdjęć dodałam do albumu
nula - Wto 23 Cze, 2015 14:50
wiesia_33,
zorza - Śro 24 Cze, 2015 21:14
| iwonka napisał/a: |
dziękuję sponsorom za wspaniałe prezenty, bean za fantastyczny prezencik wymiankowy , zorze i jej mężowi za cudowny obraz  |
[quote="nula"]
| Cytat: | oddzielne podziękowania dla męża zorzy za przemiły gest i wspaniałe obrazy  |
cała przyjemność po naszej stronie
| Cytat: | A ! i jeszcze muszę podziękować z całego serca wszystkim osobom, które brały udział (teraz już mogę pisać oficjalnie) w "spisku prezentowym" dla Ani - byliście wspaniali i efekt przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania
A muszę napisać, że brało w nim udział kilkadziesiąt osób - zarówno tych obecnych na zlocie jak i tych, którzy przyjechać nie mogli ale chcieli również mieć swój udział .....
koordynacją poszczególnych części projektu zajmowały się [b]Madzia, woalka i beacia-24
|
nie myślałam,że prezenty tak fajnie wyjdą
Wszystko było ok.
nula - Czw 25 Cze, 2015 11:40
saba52, dawaj te zdjęcia bo mi potrzebne !!!
dorota-zam - Czw 25 Cze, 2015 22:26
To i ja trochę swoich fotek do albumu dorzuciłam.
saba52 - Pią 26 Cze, 2015 00:18
| nula napisał/a: | | saba52, dawaj te zdjęcia bo mi potrzebne !!! |
Kochana jeszcze nawet nie zajrzałam czy wyszły,nie mam nastroju Moja piesia Saba odeszła i jest mi bardzo smutno
beacia-24 - Pią 26 Cze, 2015 09:28
Coś te futrzaczki sie pochorowały za swoimi właścicielami.
Najpierw Madzi kocio się pochorowało. Teraz piesia poszła za tęczowy most oj smutno, bardzo smutno. Trzymaj się słońce jakoś.
nula - Pią 26 Cze, 2015 14:49
saba52,
we_st - Pią 26 Cze, 2015 16:19
saba52, tak bardzo ci współczuję, wiem jak to boli.... bądź silna
saba52 - Pią 26 Cze, 2015 17:09
Dodałam trochę zdjęć do picassa
calicja - Sob 27 Cze, 2015 20:38
| saba52 napisał/a: | | Moja piesia Saba odeszła i jest mi bardzo smutno | znam ten ból - jedyne lekarstwo to .... nowa miłość.
nula - Sob 27 Cze, 2015 21:18
kochani - proszę - sprawdźcie, czy nikogo nie pominęłam i czy wszystkich dobrze podpisałam ...
jakby co to pisać - będę poprawiać ....
zdjęcia są w albumie na początku ....
na wszelki wypadek napiszę, że na tych zdjęciach są tylko użytkownicy naszego forum
beacia-24 - Nie 28 Cze, 2015 10:40
Nuluś no obłędnie Ci wyszło - fantastyczny ten kolaż zdjęciowy i to tło mmm. Napracowałaś się znów.
Poza tym chciałam przypomnieć, że brakuje mi jeszcze kilku zdjęć z wymiany.
ZATEM KTO NIE DODAŁ JESZCZE ZDJĘĆ, BARDZO PROSZĘ O WYSŁANIE DO MNIE MAILA z prezentem, który sam zrobił. Już jest dawno po czasie, ale nie odpalę albumu póki nie będę miała wszystkich zdjęć niestety.
nula - Nie 28 Cze, 2015 10:54
| beacia-24 napisał/a: | | Nuluś no obłędnie Ci wyszło |
niestety nie jest perfekcyjnie ....
zależało mi właśnie na tle i ramkach więc musiałam ustawiać te fotki ręcznie, no i teraz widzę, że nie do końca jest równo...
ale wszystkie uśmiechnięte buziaki chyba zamieściłam a o to chodziło
Madzia - Nie 28 Cze, 2015 11:40
Nuluś dobra robota!
Jak zwykle.
Szkoda tylko, że nie wszystkie dziewczyny wstawiły swoje zdjęcia na picasę.
|
|
|