Propozycje - A może by tak konto na facebooku?
kasiek1607 - Nie 29 Lip, 2012 22:21
Dzięki Aniu
chocolatin - Pią 31 Sie, 2012 20:22
Ja też już dołączam do grupy i zapraszam do odwiedzenia mojej, na razie skromnej, strony https://www.facebook.com/...310103539086814
maria06 - Sob 12 Paź, 2013 22:19
i ja bym chciała dołączyć do grupy więc czekam na potwierdzenie
ABA - Pon 21 Paź, 2013 22:59
Ja nie jestem na FB i nie będę. Uważam, że to forum wystarcza by sobie pogadać na różne tematy. Nasze forum ma tez czat i prawie nikt z niego nie korzysta. Nie widzę sensu by działać jednocześnie na dwóch kontach. Jest mi tu bardzo dobrze i są fajne dziewczyny.
kabyr - Pon 21 Paź, 2013 23:33
| ABA napisał/a: | Ja nie jestem na FB i nie będę. Uważam, że to forum wystarcza by sobie pogadać na różne tematy. Nasze forum ma tez czat i prawie nikt z niego nie korzysta. Nie widzę sensu by działać jednocześnie na dwóch kontach. Jest mi tu bardzo dobrze i są fajne dziewczyny.
 |
Oj chociaż jest ktoś kto myśli tak jak ja.
Też nigdzie nie mam zamiaru się ewakuować,
albo "obskakiwać" kilka adresów.
I tak już siedzę za dużo przy kompie
aniaso4 - Wto 22 Paź, 2013 19:03
kabyr, ABA, Dziewczyny, myślę tak samo
Maranciaki-tu czuję się swojsko
Ela55 - Pią 10 Sty, 2014 11:08
Mam dla Marantek taki link https://www.facebook.com/ObicasLiDaPletes
To jest na Facebooku niesamowita "kopalnia" pomysłów, wzorów i schematów do nich.
Pomyślałam,że wkleję ten adres, bo nie wiem jak Wy, ale ja niestety nie umiem odizolować się od stron robótkowych, chociażby po to ,by sobie popatrzeć i się delektując inspirować
kabyr - Pią 10 Sty, 2014 14:13
I po co zaglądałam.
Znowu naście modeli zapisanych do realizacji.
Życia nie starczy mi na to a następczyni nie widać.
Awenturyn - Pią 10 Sty, 2014 14:32
| kabyr napisał/a: | I po co zaglądałam.
Życia nie starczy mi na to a następczyni nie widać. |
ja też poległam Basiu
Ela55 - Pią 10 Sty, 2014 16:12
| kabyr napisał/a: | I po co zaglądałam.
Życia nie starczy mi na to a następczyni nie widać. |
Basiu może niedokładnie wypowiedziałam ostrzeżenie przed tą stroną...
Dziewczyny wchodzicie na tę stronę na własną odpowiedzialność , jak ktoś zatraci się w bogactwie propozycji do dziergania i szydełkowania, to ja już nie odpowiadam
siebusania - Pią 07 Lut, 2014 08:26
| kabyr napisał/a: | Oj chociaż jest ktoś kto myśli tak jak ja.
Też nigdzie nie mam zamiaru się ewakuować, | ja tez mam konto na fb to dołaczyłam do grupy ale rzadko tam zagladam tu czuje sie duzo lepiej, a po za tym z tego co pamietam głownym kryterium przyjecia do grupy na fb było nalezenie najperw do maranciaków czy cos sie zmieniło? bo wiem ze jest w grupie na fb osoba której nie ma tutaj,
alutka171 - Pią 07 Lut, 2014 10:06
| siebusania napisał/a: | | z tego co pamietam głownym kryterium przyjecia do grupy na fb było nalezenie najperw do maranciaków czy cos sie zmieniło? bo wiem ze jest w grupie na fb osoba której nie ma tutaj, |
........ale przecież ten warunek spełniasz więc o co chodzi?
Awenturyn - Pią 07 Lut, 2014 10:13
alutka171, siebusani, chodzi o to że na fb-maranciaki jest osoba co nie ma profilu tu na forum
alutka171 - Pią 07 Lut, 2014 10:28
Może ta osoba nie została zweryfikowana odpowiednio
siebusania - Pią 07 Lut, 2014 16:45
Moze to niedopatrzenie założyciela grupy ale zaprosiłam ja tu do nas. Takze nie wyrzucajcie ja z fb.
moslamawe - Pią 04 Kwi, 2014 08:13
Ło matko a ja dopiero dzisiaj odkryłam nas na fb
eap - Sob 03 Maj, 2014 14:17
Ja też dopiero dzisiaj odkryłam maranciaków na FB.
|
|
|