Galerie prac użytkowników forum - Ciapara- pajęczyny sprzątam :-) str 169
Lucysia - Wto 22 Wrz, 2009 22:59
Śliczne porteczki!
bean - Śro 23 Wrz, 2009 00:05
fajnie je przyozdobiłaś
ciapara - Pią 25 Wrz, 2009 16:40
dziewczyny robie znowu dla córci bluzeczke tym razem granatową z łaczonych elementów
powinnam niedługo skonczyc bo łatwo sie robi. Mam nadzieje ze starczy mi włóczki na długi rekaw bo znowu dziergam z jakichs resztek. Mam tego troche i musze powyrabiac. Włócze sie po forum i podgladam robótki różnych pań może mnie coś natchnie na sweterek z kilku kolorków
Oczywiście jak spotkam jakas gazete z robótkami szydełkowymi też opanować się nie mogę
Beata T - Pią 25 Wrz, 2009 17:10
Fajne spodenki rób sweterek najpierw bo córcia najważniejsza a i buzia będzie uśmiechnięta to może w paseczki fajny kwadracik na obrusik wybrałaś ale ile to będzie dłubanka ale wart zachodu
ciapara - Pią 25 Wrz, 2009 17:17
obrus... niestety juz sie przekonałam ze ten obrus to wykończy cały mój wolny czas... ale takie rzeczy robi sie dla własnej satysfakcji i wyrobienia reki. Dzieki wzorkowi na obrus zakumałam jak łaczy sie elementy. Nie wiem co z tego bedzie bo mam teraz rozgrzebane 3 rzeczy- własny sweter, dla córci i ten obrus... a marzy mi sie zazdroska własnej produkcji do kuchni bo wszyscy zagladaja a nie mam firanek tylko rolete, wiec miłobyłoby cos powiesic najchetniej własnej produkcji
Beata T - Pią 25 Wrz, 2009 17:28
no to witaj w kręgu ja też myślałam że to jest nie możliwe mieć parę robótek zaczętych a jednak realne naoglądam się tych wszystkich pięknych rzeczy i pragnę mieć .... proponuje sweterek dla córki pierwszy i jakaś firaneczka na święta mogła by zawisnąć
gosias - Sob 26 Wrz, 2009 12:13
ciapara, każda z nas ma zaczętych po kilka robótek
ciapara - Sob 26 Wrz, 2009 14:29
moja praca dla córci powolutku zmierza ku koncowi... znowu brakło mi włóczki wiec stoje przed dylematem czy połaczyc z innym kolorem... czy zostawic jako bezrekawnik... eh... moze potem wrzuce fotke... ale to wieczorkiem bo weekend dosyc mam zajety pozdrawiam cieplutko wszystkie forumowiczki
gustavo_2008 - Sob 26 Wrz, 2009 14:34
Super portki Witaj w klubie pewno każda z nas ma kilka robótek zaczętych
misia0808 - Sob 26 Wrz, 2009 22:38
ale masz tempo do tworzenia wspaniałych rzeczy
ciapara - Nie 27 Wrz, 2009 19:24
Tak jak obiecałam wrzucam fotki nowej pracki. Jest to moja pierwsza radosna twórczość z tzw łączonych elementów Miał być sweterek ale jak zrobiłam korpusik to zostały mi 3 cm włóczki więc na rekawki już nie starczyło Tak więc kolejna kamizeleczka, ale córci sie podoba więc to chyba najważniejsze.
A wy co sadzicie?
Zdjęcie wrzucam na ludziu bo wiem że tylko takie lubicie modelka niezbyt chętna była do współpracy ale w koncu dała sie namówić.
Teraz zostaje mi do konczenia obrus i mój duzy sweter
makneta - Nie 27 Wrz, 2009 19:43
Ciapara, brawo. Zdolniacha z Ciebie, opanowałaś już elementy.
Jarka - Nie 27 Wrz, 2009 22:23
Violetta21 - Nie 27 Wrz, 2009 23:18
Ciapara powiedz córci że wygląda ślicznie w kamizelce
marysia54 - Nie 27 Wrz, 2009 23:33
Brawo za super kamizelkę i za misterne łączenie elementów
ja jestem w tej technice zupełnie zielona
Oczywiście najważniejsze,że córci się podoba i nam też baaaaardzo
iwonka - Pon 28 Wrz, 2009 06:41
ciapara fantastyczna kamizelka
gosias - Pon 28 Wrz, 2009 07:09
ciapara, super kamizelka
ciapara - Pon 28 Wrz, 2009 08:04
makneta, Jarka, Violetta21, marysia54, iwonka, gosias
Bardzo dziekuje za pochwały
Marysia 54 jeśli chcesz zrobic taka kamizelke sweterek czy cos daj znac moge udzielic ci szczegółowego instruktażu, zobaczysz ze to jest bardzo proste! Tylko wydaje sie trudne
Mam ochote teraz znowu zrobic sweterek dla małej z łaczonych elementów i mam nawet schemat który mi sei podoba od nulli ale musze ja pomolestowac o rozszyfrowanie...
Jeszcze raz dzieki za pochwały i pozdrawiam
nula - Pon 28 Wrz, 2009 20:28
| ciapara napisał/a: | | mam nawet schemat który mi sei podoba od nulli ale musze ja pomolestowac o rozszyfrowanie... |
no to już się czuję pomolestowana - (mam nadzieję, że skutecznie )
Kamizelka wyszła świetnie - elementy jak widać już masz opanowane
Powiedz córci, że ślicznie wygląda
A co ilości zaczętych robótek to się nie przejmuj - większość z nas tak ma, że robi kilka rzeczy naraz (przecież to jest najzupełniej normalne )
bean - Pon 28 Wrz, 2009 22:47
No, no ... rozkręcasz się pełną parą kamizelka z elementów wyszła Ci ślicznie
Grażyna - Wto 29 Wrz, 2009 12:10
Śliczne
Elżbieta P. - Wto 29 Wrz, 2009 17:24
no proszę, to ja szydełkuję już tyle a ciągle nie mam odwagi zabrać się za bluzkę z elementów, a u ciebie tak szybko powstała taka ładna kamizelka
ciapara - Wto 29 Wrz, 2009 17:53
nula, bean, Grażyna, Elżbieta P. dzieki serdeczne dziewczyny za motywacje do dalszej pracy
Elżbieta P. jezeli interesuje cie dokładnie ten schemat wg którego ja robiłam te kamizeleczke to służe ci wszelka rada i pomoca. jezeli tylko podoba ci sie ten wzór to do dzieła
nula napisał/a:
no to już się czuję pomolestowana - (mam nadzieję, że skutecznie)
oczywiście ze skutecznie nula ja ci nie daruje tych stokroteczek bo sa przepiękne i musze ich sie nauczyc Co do elementów nula to robie jeszcze obrus z elementów musze tu wrzucic jakas fote jak bedzie wiekszy kawałek
no i jeszcze raz dziekuje za serdecznosc kobitki
7Kasiulek7 - Wto 29 Wrz, 2009 18:12
Jeju, ciapara dobrze, że siedziałam jak zobaczyłam tę Twoją kamizelkę dla Córeczki, bo mogłabym się przewrócić
Cudna jest po prostu.
Jestem pod wielkim wrażeniem.
Elżbieta P. - Wto 29 Wrz, 2009 18:54
zbieram wszelkie wzory elementów, także chętnie przygarnę i ten od ciebie, dziękuję
|
|
|