To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - vichta - moje robotki

Pysiatom - Śro 10 Wrz, 2014 13:02

Świetne prace . brawo brawo brawo
vichta - Śro 10 Wrz, 2014 13:25

japoneczka01 napisał/a:
Nawet nie wiesz ile radości wprowadziłaś tymi robótkami

Ciesze sie.
Stringi Wink poduszka z cyckami Wink lyzwy Wink...
Nie mozna wszystkiego traktowac zbyt powaznie. Odpowiedzialnosc zyciowa, to jedno, a poczucie humoru, to co innego. Na szczescie nawzajem sie nie wykluczaja Smile
Slonecznego dnia wszystkim zycze.

Janina1501 - Czw 11 Wrz, 2014 08:01

Świetne prace,a żakardy super brawo brawo
BeniaJ - Czw 11 Wrz, 2014 12:20

Super prace, przypomniałaś mi moje robótki sprzed kilku dobrych lat: żakardy, hafty i inne róznego typu cudowności. Niestety nigdy swoich prac w tamtych latach nie fotografowała teraz stwierdzam, że szkoda, bo całkiem fajne swetry mi wychodziły np. czarny moherowy sweter z kwiatamia wrabianymi z przodu. Ach Smile Pozdrawiam
vichta - Czw 11 Wrz, 2014 12:49

BeniaJ napisał/a:
nigdy swoich prac w tamtych latach nie fotografowała teraz stwierdzam, że szkoda

A no, szkoda. skleroza To, co mam na zdjeciach, to pewnie nawet nie 1/3 moich wytworow. A niektore swetry nosilam calymi latami...

Aggie - Sob 13 Wrz, 2014 19:10

vichta, przeglądam fotki Twoich prac i wszystkie rzeczy które wyszły spod Twojego szydełka są cudne ale ta czerwona spódnica jest po prostu FANTASTYCZNA!!! a tęczowa serwetka po prostu zapiera dech, a kolor jest niesamowity! ja musiałam farbować białą Kaję aby otrzymać tęczowe odcienie.... hurrraaa cmoknięcie
vichta - Sob 13 Wrz, 2014 19:20

Dzieki Smile
Serwetka jest robiona ze zwyklych nici maszynowych w siedmiu kolorach. Robi sie ja w trzy nitki, zaczynajac od wszystkich w jednym kolorze, i co trzy okrazenia odejmuje sie jedna nitke, dowiazujac na jej miejsce nastepny kolor. Dlatego te przejscia sa takie plynne. Nic nie trzeba farbowac, a tecza robi sie sama Smile Pomysl jest swietny, ale nie moj Smile

bogumila7486 - Wto 16 Wrz, 2014 20:14

Gratuluję nie tylko ślicznie wykonanych prac ale i pomysłowości. brawo brawo brawo brawo
vichta - Sob 15 Lis, 2014 21:12

Odnalazły się w końcu moje zagubione zdjęcia Smile A na nich frywolitkowe gwiazdki, które wykonałam na "pracową" choinkę w zeszłym roku. Jak widać, niektóre z nich nie obroniły się przed "macantami" i są nieco zniekształcone nie wiem Miss piękności stała się zdecydowanie ta biało-niebieska:

Apak - Sob 15 Lis, 2014 22:52

Noooooooo! Jakie śliczne!!!! cool cool cool
nismon - Nie 16 Lis, 2014 09:17

WOW-śliczne! brawo brawo brawo
MagiaISzydelko - Nie 16 Lis, 2014 11:31

Super dobrane kolorki radocha
vichta - Nie 16 Lis, 2014 11:50

Kolorków wlaściwie nie dobierałam Smile Mam całą reklamówkę różnych kordonków, a raczej resztek, więc je wykorzystuję. Najładniej wyszły te z kordonka Maya, pięknie się błyszczą i są sztywne, ale robić z tych nici, to udręka noo
Madzia - Nie 16 Lis, 2014 11:54

Mam taki piękny naszyjnik frywolitkowy zrobiony przez Marantę, kiedy mam go na sobie w pracy, zawsze ktoś musi go dotknąć. wściekły

Prześliczne są Twoje gwiazdki i pięknie wyglądają na choince! brawo brawo brawo

Frida - Nie 16 Lis, 2014 12:07

Jeszcze do Ciebie nie zaglądałam, za to pilnie śledzę Twoje wpisy/recenzje w wątku o książkach. Bardzo ładne różnorakie robótki, jesteś kobietą licznych talentów. Gratuluję!
brawo cool
Pozdrawiam, Danuta

Krakowianka - Nie 16 Lis, 2014 14:14

śliczne. piękne te gwiazdki cool zawsze będę się zachwycać każdą frywolitką bo to mój słaby punkt
choinka zdecydowanie zyskała przez te gwiazdki brawo brawo brawo

Elżbieta P. - Nie 16 Lis, 2014 16:06

z takimi cudami choinka wygląda pięknie brawo
joana - Nie 16 Lis, 2014 16:14

vichta, Pozazdościć talentu. Piękne prace.
lusi63 - Nie 16 Lis, 2014 20:05

Gwiazdki superaśne. brawo
vichta - Nie 16 Lis, 2014 20:42

Dzięki wszystkim za pochwały cmoknięcie
Frida, skoro podglądasz recenzje, to rozumiem, że sama też sporo czytasz. Może więc coś dopiszesz. Chętnie podejrzę Wink
Krakowianko, dla mnie jakieś trzy lata temu to była czarna magia, więc próbuj, a zobaczysz, że to nie takie trudne.
zebalek

Pysiatom - Pon 17 Lis, 2014 11:25

Wszystkie są przepiękne. brawo brawo brawo
Stara8 - Pon 17 Lis, 2014 14:28

Piękne,robię już jakiś czas frywolitki ale jakoś jeszcze nie doszłam do dwukolorowych, a widzę że super to wygląda.
fralusia - Czw 27 Lis, 2014 06:23

wszystkie prace piękne, frywolne cudowne brawo brawo
Ampka - Pią 28 Lis, 2014 12:36

Śliczne te gwiazdki!
Jarka - Pią 28 Lis, 2014 17:49

Madzia napisał/a:
Prześliczne są Twoje gwiazdki i pięknie wyglądają na choince!
cool cool cool