Nasze prace - chwalimy się - kasiekw decoupage'uje - hurtowo s. 4 (14.04)
kasiekw - Wto 04 Wrz, 2012 12:59
o dzięki... musze się zgłosić...
jadzia59o - Wto 04 Wrz, 2012 17:08
prace prześliczne co do jednej super
bardzo mi się podoba jak cieniujesz też bym tak chciała ale jeszcze tego nie robiłam troche się obawiam że wyjdą mi jakieś ciapy
kasiekw - Wto 04 Wrz, 2012 17:14
Jadzia to trzeba spróbować, ja na pocżatku masę razy zamalowywałam ciapy
kasiekw - Pią 26 Paź, 2012 11:50
moja ostatnia pracka decu
żabka - Sob 27 Paź, 2012 18:06
Kasia super decha
napisz jak zrobiłaś tło, bo dopatrzeć się nie mogę, a zdjęcia nie idzie otworzyć żeby większe było
jadzia59o - Sob 27 Paź, 2012 18:40
piękna
alutka171 - Nie 28 Paź, 2012 23:33
Bardzo fajne prace, podobają mi się
kasiekw - Wto 30 Paź, 2012 23:39
dzieki za miłe słowa
żabciu tło to crack jednoskładnikowy i cieniowanio-ciapciania farbą
nula - Nie 04 Lis, 2012 08:25
| żabka napisał/a: | | a zdjęcia nie idzie otworzyć żeby większe było |
no właśnie, dlaczego ????????????
Tło jest świetne !!!
Ciapanie Ci wyszło rewelacyjnie
kasiekw - Nie 04 Lis, 2012 11:36
nastepne bede dokładniej cykać, ta deseczka już w świat poleciała
Nula wielkie dzięki
nula - Nie 04 Lis, 2012 13:01
| kasiekw napisał/a: | | nastepne bede dokładniej cykać, |
obcykana jest dobrze - chodzi o odpowiednie wstawienie zdjęcia - żeby szło je powiększyć !
kasiekw - Nie 04 Lis, 2012 13:29
aaaaaa.... to chyba nie wiem jak to robić
żabka - Pon 05 Lis, 2012 11:19
| kasiekw napisał/a: | tło to crack jednoskładnikowy i cieniowanio-ciapciania farbą
| Kasia ty mi oczu nie mydl krakiem, bo ja ślepa jestem czy co, ale kraka to na tej deseczce nie widze
pozwoliłam sobie wstawić fotkę jeszcze raz - teraz można ją trochę większą obejrzeć
kasiekw - Pon 05 Lis, 2012 12:41
Dzięki Żabek, a masz jednoskladnikowca, ja cię proszę, bo niby skąd by były speki... a reszta to troszkę przecierek za pomocą świecy i ciapania i podcieniowania farbą.... Ty mi lepiej powiedz, jak mam robic, żeby focie mozna było tak powiększać
żabka - Wto 06 Lis, 2012 11:36
| kasiekw napisał/a: | | a masz jednoskladnikowca, ja cię proszę, bo niby skąd by były speki... a reszta to troszkę przecierek za pomocą świecy i ciapania i podcieniowania farbą. | jednoskładnikowca mam i ostatnio to go prawie nie używam, ale i tak nie wiem jak tyś to tło wykonała, więc chyba poproszę o kurs jakiś specjalny bo ciemna jestem i nic nie kumam
| kasiekw napisał/a: | | Ty mi lepiej powiedz, jak mam robic, żeby focie mozna było tak powiększać | napisz mi tylko z czego wrzucasz fotki - picaso, fotosik?
kasiekw - Wto 06 Lis, 2012 11:46
to jak będę robiła następnym razem takie tło zrobie tutka krok po kroku
ja fotki przerzucam z blogera, wstawiam na bloga a potem dodaję na fora
żabka - Wto 06 Lis, 2012 11:50
| Cytat: | | to jak będę robiła następnym razem takie tło zrobie tutka krok po kroku | super, może wtedy zakumam jak to jest zrobione
| kasiekw napisał/a: | | ja fotki przerzucam z blogera, wstawiam na bloga a potem dodaję na fora | hmmm tu ci nie pomogę, nie posiadam bloga, żeby z niego fotki wrzucać, w związku z czym nie wiem jak to zrobić, ale może któraś z blogujących dziewczyn będzie wiedziała jak wstawiać zdjęcia, żeby się otwierały większe
nula - Wto 13 Lis, 2012 20:21
| kasiekw napisał/a: | | to jak będę robiła następnym razem takie tło zrobie tutka krok po kroku |
popieram !!!!
Ja też jestem bardzo ciekawa jak osiągnęłaś taki efekt
sarLena - Śro 14 Lis, 2012 01:23
| kasiekw napisał/a: | | Dzięki Żabek, a masz jednoskladnikowca, ja cię proszę, bo niby skąd by były speki... a reszta to troszkę przecierek za pomocą świecy i ciapania i podcieniowania farbą.... Ty mi lepiej powiedz, jak mam robic, żeby focie mozna było tak powiększać |
Co prawda nie do mnie było pytanie ale może uda mi się pomóc.
Po otwarciu bloga klikasz na fotkę, którą chcesz wysłać na forum i jak Ci się otworzy to lewoklikiem pobierasz adres obrazka i wstawiasz na forum. Powodzenia.
Oj zapomniała bym deseczka super wyszła.
kasiekw - Śro 14 Lis, 2012 01:28
Dzięki kofanie za info, będę tak robić i cieszę się, że deseczka się podoba
marcineki - Czw 22 Lis, 2012 07:56
Witam! Ja tez tak chce Poprostu jestem w szoku, to jest profesjonalizm. Super. Pozdrawiam.
artrusticpl
kasiekw - Czw 22 Lis, 2012 11:04
dziewczyny po świetach usiąde i spróbuje tutka zrobić, na razie utknelam w ozdobach światecznych
żabka - Czw 22 Lis, 2012 11:38
| kasiekw napisał/a: | | na razie utknelam w ozdobach światecznych | a gdzie fotki tych ozdób ?
kasiekw - Czw 22 Lis, 2012 22:26
spokojnie wszytsko bedzie tylko czekam na słońce, zeby jakoś je obfocić
Tosia - Nie 25 Lis, 2012 20:11
Deseczka świetna, z fajnym motywem, super wykonana
|
|
|