Galerie prac użytkowników forum - Moja szydełkowa pasja:-)
siebusania - Śro 07 Lis, 2012 12:01
inez124, super prezenty dostałas i zrobiłas zastanawiałam sie co to jest to czerwone teraz wiem
agus2003 - Śro 07 Lis, 2012 12:02
inez124, przepiekne prezenty wysłałaś i przepiękne dostałas
Fajne są takie niespodzianki, prawda???
inez124 - Śro 07 Lis, 2012 14:46
siebusania, Pysiatom agus2003 dziekuję za miłe słowa.
Tak, przepiękne prezenty dostałam Lucysia trafiła w samo sedno ,bizuteria frywolitkowa była moim marzeniem
Pozdrawiam
inez124 - Czw 08 Lis, 2012 17:21 Temat postu: (Co robi mój mąż w wolnym czasie) Dzisiaj chciałam Wam pokazać czym zajmuje sie mój mąz w wolnym czasie.Oto jego hobby i wielka przeogromna pasja-zbieranie,wyszukiwanie naprawa i renowacja starych motocykli powojennych.
W swojej kolekcji ma parę perełek m.in . DKW z 1935r. ,,SHL M04,Junak,WFM,Awo TOURIST, SHL 150 , SIMSON NA PEDAŁY a ostatni nabytek wcale nie taki stary bo HONDA DEAUVILL
Wybaczcie ,że sie tak rozpisałam ale czuję się baaardzo w temacie ,mąż przewija ze mną wełnę a mnie zdarzało sie biegać po złomach w poszukiwaniu częsci akurat niezbędnych i pilnie potrzebnych
Dziasiaj parę zdjęc motora WSK naszego znajomego .Motor ten przyjechał do nas w częściach w skrzyniach odarty,pordzewiały a taki wyjechał

Jestem bardzo dumna z męża ,z jeo pasji,zaangażowania i szerokiego uśmiechu na jego twarzy gdy wszystko sie uda.Wspieramy się nawzajem w swoich pasjach
aniaso4 - Czw 08 Lis, 2012 17:37
inez124, w mieście, z którego pochodzę (Mińsk maz.) odbywają się zjazdy starych motocykli, a klub nazywa się "Magnet", fajna sprawa
beacia-24 - Czw 08 Lis, 2012 20:23
No kochana robi wrażenie, następnym razem koniecznie zrób zdjęcia przed i po.
Jestem pełna podziwu dla takiej pasji i aż mi się zachciało takowy nabyć, haaa żeby mi jeszcze tylko prawko dali i mąż pozwolił, oj to bym połapała muchy między zęby z miłą chęcią. Wiatr by mnie poniósł aż miło hahaha
Violetta21 - Pią 09 Lis, 2012 00:21
Pięknie wyszla Ci ta chusta i prezenciki wymiankowe śliczne
Fajnie, że macie taką wspólną pasję
siebusania - Pią 09 Lis, 2012 06:59
inez124, fajną ma pasje twój mąż i pogratulować że tak udało mu się doprowadzić motor do wyglądu
inez124 - Pon 19 Lis, 2012 10:31
Kupiłam śliczną Alize DIVAw moich kolorach,w motku cudo ,miało być pięknie taaa a wyszło jak zawsze
W gotowej robótce paski nie bardzo mi się podobają,tył wydaje mi się za krótki ale jak przerobiłam go rzędami skróconymi to brzydko to wyglądało a dodatkowo jak prasowałam to za bardzo wyciągnęłam na dole i zrobiła się falbanka.No i teraz jestem bo nie wiem czy pruć czy jednak spróbować pochodzić i może sie przekonam.kochane poradzcie i mówcie co wam pierwsze przyjdzie na myśl po obejrzeniu zdjęć ,tak prosto z mostu ja nie jestem obrażalska a potrzebuję szczerej opinii
Jarka - Pon 19 Lis, 2012 16:06
Mi tam się podoba i kolorki też są super
jolanta59 - Pon 19 Lis, 2012 16:08
Mnie sie naprawde podoba ...paski ukladaja sie bardzo rowno,a falbanka...wyglada na zamierzona.Niektorzy specjalnie dodaja oczek by uzyskac taki efekt.
Ja bym z duma nosila.
Kelmuska - Pon 19 Lis, 2012 16:31
| inez124 napisał/a: | | kochane poradzcie i mówcie co wam pierwsze przyjdzie na myśl po obejrzeniu zdjęć |
nie prułabym za nic w świecie, tyle pracy włożyłaś i fajnie wygląda coś a'la ogoniasty tylko krótki
Powinnaś przedłużyć rękawki ciut za łokieć i też zaprasować falbankę. Będzie super efekt
wanwoz - Pon 19 Lis, 2012 17:51
Ładny sweterek, szkoda pruć, falbanka dodaje uroku, przedłuż rekawki jak radzi Kelmuska zobaczysz, że będziesz z niego zadowolona.
Grażyna - Pon 19 Lis, 2012 20:26
Ja bym najpierw zamoczyła i ukladając na ręczniku wyciagnęła trochę w dół, a dopiero po wyschnieciu, jak by nadal nie miał odpowiedniej formy, to bym sprula. Z autopsji wiem, że jak cos sie nie podoba, to w tym nie chodzimy, przetrzymujemy tę rzecz w szafie, wiec lepiej od razu czegos sie pozbyć niż magazynowac dla idei, bo może...
Krakowianka - Pon 19 Lis, 2012 23:10
ja zrobiłabym dlugi rękaw i zamoczyłabym tak jak radzi Grażynka......
tak naprawdę ja nie prasuje robótek no czasem, rzadko jak coś żywcem nie leży ale wtedy baaaardzo delikatnie i ostrożnie
inez124 - Wto 20 Lis, 2012 08:30
Dziewczyny dziękuję zmoczyłam po raz drugi,powyciągałam ,nadałam odpowiedni kształt,teraz się suszy i zobaczymy co wyjdzie ,jak nie będzie poprawy to pruję.
inez124 - Nie 23 Gru, 2012 13:04
Kochane nie wiem czy zdążę przed Świętami jeszcze do was zajrzeć,mam jeszcze trochę pracy i przygotowań a do tego nie najlepiej się czuję dlatego już dzisiaj chcę Wam życzyć
Zdrowych,pogodnych ,rodzinnych Świąt ,dużo radości i uśmiechu ze spotkań z najbliższymi
no i wymarzonych prezentów pod choinką.
siebusania - Pon 24 Gru, 2012 23:03
inez124, śliczny sweterek kolorki fajnie dobrane, ja ci zycze zdrowych i pogodnych świąt
inez124 - Czw 10 Sty, 2013 10:23
Kochane dumna i blada przedstawiam Wam moją chustę Echo flower.Zrobiłam ja tylko dzięki razem-robieniu u Intensywnie Kreatywnej.
Nitka Moon night w 100gramach 1200 metrów ,druty 4,0 KP
Pozdrawiam
siebusania - Czw 10 Sty, 2013 12:51
inez124,
Violetta21 - Czw 10 Sty, 2013 16:45
pięknie wygląda
wanwoz - Czw 10 Sty, 2013 17:07
Piękna i ten kolorek....
Pysiatom - Czw 10 Sty, 2013 17:46
Śliczna chusta i bardzo ładny kolorek.
Natasha - Pon 14 Sty, 2013 00:05
Świetnie się prezentuje i kolorek śliczny
Efa - Pon 14 Sty, 2013 01:29
Piękna chusta! Ja już od dawna przymierzam się do zrobienia takiej, ale boję się, że nie podołam. Ażury jakoś mnie nie lubią.
|
|
|