Zlot - Wielki zlot rocznicowy Maranciaków - dyskusja
eBeata - Wto 16 Cze, 2015 19:32
pomocy
gdzie szukać zdjęć ze zjazdu, w jakiej częsci forum
nula - Wto 16 Cze, 2015 19:50
eBeata,
http://maranciaki.pl/foru....php?cat_id=121
eBeata - Wto 16 Cze, 2015 20:03
dzięki
lecę się paść wspominkami
Madzia - Wto 16 Cze, 2015 20:37
Warto by podpisać zdjęcia dla co nie byli i nie wszystkich poznają.
nula - Wto 16 Cze, 2015 20:48
| Madzia napisał/a: | Warto by podpisać zdjęcia dla co nie byli i nie wszystkich poznają.
|
tak ! tak ! popieram
izetta - Wto 16 Cze, 2015 20:57
Właśnie usiadłam i obejrzałam zdjęcia, gęba sama zaczęła mi się uśmiechać a i mała łezka poleciała... dziękuję dziewczyny i chłopaki, to był wspaniały czas, na serio... nie zamieniłabym go na nic innego, nawet na garnek złota.
Edycia - Śro 17 Cze, 2015 10:37
Ja niestety nie mogłam być chociaż bardzo chciałam z powodu mojego odmiennego stanu.
Widzę, że doskonale się bawiłyście. Pozdrawiam wszystkie forumowiczki i mam nadzieję, że na nastepny zlot uda mi się przybyć.
beacia-24 - Śro 17 Cze, 2015 14:38
Ja jestem za tym aby stworzyć album na picasie i tam wszystkie fotki zamieścić bo jednak album forumowy ma ograniczenie wielkościowe, że już nie wspomnę o tym, iż oglądać się będzie łatwiej.
calicja - Śro 17 Cze, 2015 21:05
Tu wrzuciłam trochę zdjęć
wiesia_33 - Śro 17 Cze, 2015 23:17
calicja, super zdjęcia
nula - Czw 18 Cze, 2015 08:07
calicja, dzięki
te_sia - Czw 18 Cze, 2015 08:52
Widać po zdjęciach,że dobrze się bawiliście a ja nie.
Jestem za podpisaniem zdjęć
maranta - Czw 18 Cze, 2015 09:11
Zdjęcia są śliczne
Moderatorzy mają możliwość edycji już wstawionych zdjęć w albumie, więc wspólnymi siłami możemy je popodpisywać.
alik - Czw 18 Cze, 2015 19:28
Mnie niestety też nie było. , a tak chciałam Was poznać.
edzia322 - Czw 18 Cze, 2015 20:24
Piękne wspomnienia.
dorota-zam - Czw 18 Cze, 2015 22:14
Ja dopiero wczoraj w nocy dotarłam do domu (calicja - mój bus dojechał 30 min wcześniej) więc dopiero teraz mogę podziękować za cudowne spędzone z wami chwile, jechałam z lekka stremowana, no bo właściwie się na forum nie odzywam (teraz się to niewątpliwie zmieni) i nikogo nie znam (a jednak okazało się że jednak kogoś znam, tylko z innych okoliczności) ale było naprawdę cudownie, organizatorki spisały się na medal, wielkie dzięki za włożoną w organizację pracę, jesteście WIELKIE, a wszystkim dziękuję za wspaniałą atmosferę i niecierpliwie czekam na następne spotkanie!
calicja - Sob 20 Cze, 2015 00:08
dorota-zam, szczęściara, mój się spóźnił pół godziny bo po drodze coś sie ciągle psuło (podobno to była nówka hahahaha) - ale i tak warto było odbyć tą podróż
eBeata - Sob 20 Cze, 2015 15:23
to masz pecha
my z Ewą też przed czasem dojechałyśmy
25 min zaoszczędziłyśmy
ewatek - Nie 21 Cze, 2015 08:29
Jeszcze dodam że bagaż odbierałyśmy przy zamówionej piosence Jolka Jolka....
Pan taki miał gest, może po Twoim Calicja prezencie.
nula - Nie 21 Cze, 2015 13:41
kochane
na naszym koncie maranciakowym, które kiedyś założyłam na potrzeby forum
https://picasaweb.google.com/szrobotek
zrobiłam album zlotowy
https://picasaweb.google.com/szrobotek/ZlotGdynia1214062015?authkey=Gv1sRgCMjlpZzD9fCUOA#
byłoby bardzo fajnie, gdybyście dorzucały do niego swoje fotki - ogląda się wygodniej niż w albumie forumowym, można dodawać komentarze, no i można sobie zdjęcia pobierać w dużym formacie
w tym celu podaję Wam dane potrzebne do logowania
| Ukryta Wiadomość: | Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message --- |
mam tylko jedną prośbę - postarajcie się przy logowaniu nie przerobić tego konta na google +
to jest stara wersja Picasa Web Albums i wolałabym, żeby tak zostało...
mnie przy każdej próbie logowania na dowolne konto na picasie usiłuje przekierować na google +
po wpisaniu maila i hasła - jak kliknę "zaloguj" pojawia się strona "dołącz do google +" albo coś innego czego nie ma jak ominąć ...
wtedy po prostu zamykam stronę i wchodzę jeszcze raz i wtedy jestem zalogowana po staremu tam gdzie chciałam
na razie album jest ustawiony jako niepubliczny - czyli trzeba znać link, który podałam wyżej...
jeżeli stwierdzicie, że można go upublicznić to zmienię ustawienia
no i nie wiem jak to działa - czy jeżeli ktoś jest zalogowany to druga osoba może się równocześnie zalogować na to samo konto ?
na wszelki wypadek chyba lepiej po wstawieniu fotek się wylogować
alutka171 - Nie 21 Cze, 2015 19:38
Ja będąc zalogowana na swoim koncie weszłam bez problemu do albumu nie potrzebując hasła forumowego Dodam, że z tej pozycji mogę tylko oglądać, a ze zdjęć niestety nie robiłam....
ania_b - Nie 21 Cze, 2015 20:10
Bo hasło jest potrzebne, żeby dodać zdjęcia jak do swojego albumu.
calicja - Nie 21 Cze, 2015 20:20
| nula napisał/a: | | mam tylko jedną prośbę - postarajcie się przy logowaniu nie przerobić tego konta na google + |
dodałam zdjęcia - nie zmieniałam na Google + , też mam starą wersje, nie lubię tych nowości,
a kto podejmie się zrobić opisy?
nula - Nie 21 Cze, 2015 20:40
| calicja napisał/a: | | dodałam zdjęcia - nie zmieniałam na Google + , też mam starą wersje, nie lubię tych nowości, |
podpis pod zdjęciem może dodać każdy, kto zna hasło
teraz jak mam dostęp do dużych zdjęć to chciałabym zrobić takie tablo (czort wie jak to się pisze ) takie coś jak się robi na koniec szkoły - małe podpisane fotki
zebrałabym na nich wszystkich z forum i każdego podpisała nickiem
tylko powrzucajcie jeszcze trochę, żeby było można znaleźć fajne zdjęcie każdej osoby
maranta - Nie 21 Cze, 2015 20:46
| nula napisał/a: | | czort wie jak to się pisze |
Tableau
Mina smutna, bo nie chcę zmieniac nicku na czort
|
|
|