Nasze prace - karteczki i pudełka danfi
elci_a - Wto 03 Sty, 2012 21:28
Piękna kartka w czerwonym odcieniu. Taka soczysta
onka15 - Wto 03 Sty, 2012 23:44
Urocza karteczka Danusiu a widze znow nowe wykrojniki na nowy rok
danfi - Śro 04 Sty, 2012 07:22
Poranna, małgośka, elci_a, onka15 - dziękuję za sympatyczne komentarze. Cieszę się, że karteczka przypadła Wam do gustu
onka15 - te "nowe" wykrojniki - to prezenty od Porannej i agasz-g, ale ... moje już do mnie idą
firletka - Śro 04 Sty, 2012 10:01
danfi jakie urocze te kartki, niektóre kojarzą się z stylem ozdabiania książek 200 lat temu. Piękna jest szczególnie ta czerwona z owalnym motywem. Super
beacia-24 - Śro 04 Sty, 2012 10:07
Oj Danusiu nie znasz litości nad nami - piękna karteczka oj piękna - wykrojnik cudny
danfi - Śro 04 Sty, 2012 13:03
firletka - witaj w moich skromnych progach . Cieszę się, że moje prace przypadły Ci do gustu
beacia-24 - i kto to mówi? Ja jak oglądam Twoje prace, to muszę zbierać szczękę z podłogi lub po kolanach iść do pracy
Szachrajka - Śro 04 Sty, 2012 18:22
Ostatnimi karteczkami to normalnie "bijesz po oczach"urodą kartek i kolorem.
wernatka - Śro 04 Sty, 2012 22:57
Ostatnia karteczka równie piękna jak poprzednie
alszka - Pią 06 Sty, 2012 21:00
danfi - karteczki przecudnej urody, jedna piękniejsza od drugiej...
A tak w ogóle to gratulacje!!! Zdjęcia Twoich kartek matematycznych zostały opublikowane w magazynie Twórcze inspiracje - w numerze 1/2012. Po prostu piękności
danfi - Sob 07 Sty, 2012 15:19
Szachrajka, wernatka, alszka - sprawiłyście mi wielką przyjemnosć swoimi komentarzami - dziękuję Wam za nie
alszka - może skusisz się na wykonanie, któreś z nich - na przyszłe Święta jak znalazł
kasia123 - Sob 07 Sty, 2012 23:21
Śliczna karteczka . .
alszka - Nie 08 Sty, 2012 12:12
| danfi napisał/a: | może skusisz się na wykonanie, któreś z nich - na przyszłe Święta jak znalazł  |
Tego akurat możesz być pewna, że skorzystam jeszcze z niejedenego Twojego wzorku, bo wszystkie są śliczne. Niestety sama nie potrafię tworzyć wzorów, za to odwzorowywać i owszem
A ja generalnie to mam tak, że świąteczne kartki robię w lipcu
AdamJanW - Pon 09 Sty, 2012 23:16
Witam,
uffff, przebrnąłem przez Twój wątek Co by nie powiedzieć to będzie za mało Warto jednak poświęcić chwilę czasu, bo można się sporo dowiedzieć nowych i ciekawych rzeczy. Najgorsze jest to, że człowiek nie wie w co ręce włożyć bo tyle różnych, interesujących prac można u Ciebie znaleźć, a czasu na robienie kartek mało   . Myślę, że zacznę od pudełeczek na czekolady akurat mam do zrobienia karteczki imieninowe. Będzie okazja zrobić coś nowego.
Pozdrawiam Adam
marciulaTOja - Wto 10 Sty, 2012 18:31
danfi, cudna karteczka, piękna czerwień bardzo mi się podoba
danfi - Czw 12 Sty, 2012 15:51
kasia123, AdamJanW, marciulaTOja - bardzo się cieszę, że moje kartki podobają się Wam
AdamJanW, alszka - to fajnie wiedzieć, że moje prace są inspiracją dla Was. W razie problemów, służę pomocą
Wkrótce Dzień Babci i Dziadka. Z tej okazji robiłam w imieniu swoich uczniów (niestety ostatnio szybko się męczą i niewiele mogą zrobić) karteczki dla ich dziadków. Oto efekt mojej pracy:
onka15 - Czw 12 Sty, 2012 17:23
Danusiu piękne karteczki napewno babcie i dziadkowie twoich podopiecznych bede zauroczeni
Szachrajka - Czw 12 Sty, 2012 18:23
| danfi napisał/a: | robiłam w imieniu swoich uczniów (niestety ostatnio szybko się męczą i niewiele mogą zrobić) karteczki dla ich dziadków. Oto efekt mojej pracy:
|
Efekt Twojej pracy jest rewelacyjny!
ale moja droga, czy oby nie przesadzasz wyręczając ich
danfi - Czw 12 Sty, 2012 19:31
onka15, Szachrajka - miło mi, że karteczki się podobają
Bożenko - moimi uczniami są dzieci z głębokim upośledzeniem umysłowym (niektórzy mówią o nich "roślinki" - brzydko, ale tacy są ludzie). Jeszcze 2 lata temu, 1,5 roku temu mogłam z nimi dużo zrobić. Niestety, teraz coraz bardziej się męczą, częściej
śpią (niekiedy całe zajęcia). Po prosu o wiele szybciej ich organizmy się starzeją. Poza tym, nie są w stanie samodzielnie pracować: wymagają całodobowej opieki, są osobami leżącymi. Ich wkład w jakąkolwiek pracę, to dotykanie elementów przyklejonych przeze mnie i "przyklepywanie" (ja muszę trzymać i kierować ich rękami). Jutro będą mogły "podotykać" elementów kartek - w ten sposób będę stymulowała ich zmysł dotyku
marciulaTOja - Czw 12 Sty, 2012 19:38
danfi, prace są przepiękne Pozdrowienia i uściski dla Twoich dzieciaków
Szachrajka - Czw 12 Sty, 2012 19:42
Sorry Danusiu,pochopnie wychylilam zdanie nie znając sprawy.To zupełnie co innego inny system pracy.Dużo wytrwałosci i sukcesów Tobie i podopiecznym.
danfi - Czw 12 Sty, 2012 20:44
marciulaTOja, Szachrajka - dziękuję za miłe słowa.
Moje dzieciaki są naprawdę fajne, tylko trzeba je zrozumieć (a przynajmniej próbować). Wbrew pozorom, praca z nimi daje wiele satysfakcji
kabyr - Czw 12 Sty, 2012 21:22
| onka15 napisał/a: | Danusiu piękne karteczki napewno babcie i dziadkowie twoich podopiecznych bede zauroczeni |
Może mój wnuczek też taką mi sprezentuje.
danfi - Czw 12 Sty, 2012 22:29
kabyr - dziękuję, że mnie odwiedziłaś
| kabyr napisał/a: | | Może mój wnuczek też taką mi sprezentuje | - życzę Ci tego
AdamJanW - Czw 12 Sty, 2012 22:45
Kartki dla seniorów są wspaniałe dadzą obdarowanym dużo radości
wernatka - Czw 12 Sty, 2012 22:58
Przepiękne kartki danfi
|
|
|