Galerie prac użytkowników forum - Misia0808 -str. 210 nowosci
Asia S. - Czw 13 Gru, 2012 20:20
Gratuluję domku!
teris - Czw 13 Gru, 2012 20:53
| beacia-24 napisał/a: | Misiu kochana, fajnie że się odzywasz. Gratuluję własnego domku. Z Twoim zapałem to szybko się obrobicie. Czekam zatem niecierpliwie na nowe foteczki. Koniecznie cyknij ten swój nowy domek  |
Bożena- 2000 - Czw 13 Gru, 2012 21:40
Gratuluję, lubię jak się ludziom spełniają marzenia. Niech się Wam tam dobrze wiedzie. Szczęścia życzę.
Madzia - Czw 13 Gru, 2012 21:54
Cudownie, że Twoje marzenie się spełniło Misiu. Jak dla mnie praca przy wymarzonym domu to bardzo przyjemna praca. Można zdradzić z nią robótkę.
Też marzę o własnym domu i cieszę się razem z Tobą.
maranta - Czw 13 Gru, 2012 23:10
Misiu, również się cieszę Twoją radością
Pysiatom - Pią 14 Gru, 2012 11:15
Gratuluję domku, niech się Wam dobrze tam mieszka.
barbara 1 - Pią 14 Gru, 2012 13:39
Misia cieszę się razem z Tobą
tylko teraz bywaj częściej na forum
we_st - Pią 14 Gru, 2012 13:46
| beacia-24 napisał/a: | | Koniecznie cyknij ten swój nowy domek Smile |
właśnie, właśnie
Bardzo się cieszę, że Ty się cieszysz Teraz po wszystkich przejściach powinno pójść z górki
misia0808 - Sob 15 Gru, 2012 16:38
Dziękuję Wam pięknie za tyle ciepłych słów.
W życiu jak to w życiu nic nie może być pięknie a już u mnie w szczególności dzieje się dużo i to niekoniecznie dobrego. Właśnie jak już zaczęłam troszkę dochodzić do siebie mój tato miał zawał mózgu. Stan na dzisiaj jest stabilny ale paraliż lewostronny więc wymaga opieki. Cóż najważniejsze że mówi i rwie się do chodzenia. Mam nadzieję, że szybko go postawimy na nogi.
Jak obiecałam wstawiam trochę moich ostatnich prac
Turkusowy komplecik dla córki
- mitenki i opaska
a dla siostry zrobiłam taki komplecik: rękawice i komin z czterdziestki fioletowej
beret zrobiłam dla siebie i synowej z resztek moheru i jakiejś wełenki są takie same więc pokazuję tylko jeden.
W zasadzie tym wzorem powstały trzy berety bo jeden czerwony zrobiłam dla wnusi. Reszta czapek - Agatkowe i dla chłopców
Sweterek Lenki - zrobiłam z czerwonej sonaty nie wiem dlaczego na fotkach jest rudy
I trochę biżuterii
Sukienka dla Agatki
Tuniczkę zrobiłam dla siebie z tasiemkowej włoczki z Rumento
A na koniec - moje miejsce robótkowe
Krakowianka - Sob 15 Gru, 2012 16:50
Piękne kompleciki, biżuteria prześliczna no i gratuluje gustownie urządzonego domku!!!!
misia0808 - Sob 15 Gru, 2012 17:49
Krakowianko - dziękuję
maranta - Sob 15 Gru, 2012 20:02
Śliczne dziergadełka, świetna biżuteria, szczególnie ten wąż z kaliami na końcach cudny
Współczuję problemów, dobrze, że Tata się nie poddaje.
A miejsce robótkowe piękne, zamienię się w kota i się wprowadzę, położę się przy kominku i będę mruczeć
małgośka - Sob 15 Gru, 2012 20:25
Witaj Misia.
To wspaniale, że masz domek.
Wpadaj częściej i chwal się robótkami.
Fantastyczne prace.
Świetne czapu, sweterki i biżutki.
Wielkie
Ale przytulny kącik, tylko posiedzieć i porobić.
misia0808 - Sob 15 Gru, 2012 20:29
Anu dziękuję. Wpadaj - zapraszam - wtedy będę miała trzy kociątka - hihihi Jednego dostałam w prezencie od wnuczki, drugi się przybłąkał do nas więc stwierdziliśmy w mężem że naszemu Ledzikowi przyda się towarzystwo.
A co do Taty to wierzę, że będzie dobrze.
kabyr - Sob 15 Gru, 2012 21:07
misia0808, wspaniałe robótki.
Trzymaj się. To co Cię nie zabije to na pewno wzmocni.
Tata da radę tylko musi chcieć.
beacia-24 - Sob 15 Gru, 2012 22:36
O matko, ale tu hurt. Po prostu oczopląs na maksa. Jestem pełna podziwu dla Twojej twórczości.
Masz piękny kącik do działania, oj chciałoby się taki mieć. Wielkie brawa dla Ciebie. Porwałabym wszystko z miłą chęcią
stonesik - Nie 16 Gru, 2012 10:51
Wszystko pięęęękne!!!! Wszystko! A miejsce robótkowe urocze:) Niech Wam się dobrze mieszka
Violetta21 - Nie 16 Gru, 2012 12:25
Jolu tyle cudeniek powstało kącik robótkowy masz cudny i niech się Wam tam dobrze mieszka
Dużo zdrówka dla Taty
misia0808 - Nie 16 Gru, 2012 14:53
Małgośka, Violetta 21,stonesik, beacia-24, kabyr
AlaJ - Nie 16 Gru, 2012 15:05
Sliczne robótki i miejsce do robótek też superowe.
Kącik przy kominku, to też mój ulubiony - nigdzie i nigdy mi tak sprawnie dłubanie robótek mi nie idzie, jak przy rozpalonym kominku.
Czyli jeszcze tylko ciepłe kapcie i fotel bujany potrzebne?
teris - Nie 16 Gru, 2012 15:35
Piękne prace biżu powaliła mnie na kolana jest urocza fantastyczne nowe wnętrze niech wam się dobrze mieszka
Madzia - Nie 16 Gru, 2012 19:31
Misiu koniecznie musisz częściej się chwalić, tyle cudowności naraz to za dużo!
makneta - Nie 16 Gru, 2012 19:44
Misia, jaki wysyp prac, wszystkie super.
A Twojemu Tacie zdrówka i szybkie powrotu do pełnej sprawności.
Grażyna - Nie 16 Gru, 2012 19:50
Wszystko sliczne Domeczek też Och...ja też bym chciała taki domek mieć i kominek, i wyjscie do ogrodu, i miejsce dla siebie...a tu rzeczywistość i trzecie pietro...buuuuu
wanwoz - Nie 16 Gru, 2012 20:24
Fantastyczne prace.
Świetne czapki, biżuteria i sweterki.
Też bym chciała taki domek z kominkiem mieć.
|
|
|