To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze prace - karteczki i pudełka danfi

beacia-24 - Czw 29 Gru, 2011 09:51

Ależ majstersztyk popełniłaś Danusiu - podoba mi się strasznie Smile - masz pomysły naprawdę. Kartka cudowna pod każdym względem radocha radocha radocha
danfi - Czw 29 Gru, 2011 18:10

Szachrajka, beacia-24, - bardzo mnie cieszy fakt, że moja kolejna praca przypadła Wam do gust wesoło mi
Lubię eksperymentować z kształtami. Przeglądając prace w internecie natkęłam się na dosyć zmyślną kwadratową karteczkę (uwielbiam kwadratowe kartki). A że nadarzyła się okazja - urodziny mojej siostry, więc żal byłoby z niej nie skorzystać. W ten oto sposób powstała moja kolejna praca:

elci_a - Czw 29 Gru, 2011 20:37

Eksperyment znowu na 1000000% udany.
Nigdy dość podziwu. Zaglądam do Twojego wątku Danusiu zawsze z wielką ciekawością.
cmoknięcie

danfi - Czw 29 Gru, 2011 21:56

elci_a - dziękuję za miłe słowa love
wernatka - Pią 30 Gru, 2011 10:40

danfi, śliczne te dwie ostatnie kartki brawo brawo brawo
marciulaTOja - Pią 30 Gru, 2011 10:43

danfi, dawno do Ciebie nie zaglądałam, a tu tyle nowych i ciekawych prac się pojawiło brawo Bardzo ładne i kolorowe cool Zawsze czymś nas zaskoczysz brawo
beacia-24 - Pią 30 Gru, 2011 12:19

Danusiu kolejne cudo. Ładne delikatne kolorki i oczywiście jedna z moim ulubionych form - karteczka składak. Bardzo wdzięcznie wygląda i fajnie szybko się robi. cool cool cool
milamirka - Pią 30 Gru, 2011 12:52

Mialam zaleglosci ale juz wszystko przejrzalam wszystkie twoje prace sa rewelacyjne brak slow na tak piekne wykonania brawo brawo brawo brawo brawo brawo
danfi - Pią 30 Gru, 2011 17:26

wernatka, marciulaTOja, beacia-24, milamirka - dziękuję Wam kochane za przemiłe komentarze - serce rośnie, gdy je czytam love
Mamy już końcówkę oktawy Bożego Narodzenie, czas zatem pochwalić się choinką i kartkami, które otrzymałam od koleżanek z forów i chomika (na choince są moje ozdoby, jak również ozdoby-prezenty zrobione przez koleżanki):

beacia-24 - Pią 30 Gru, 2011 17:33

danfi, ależ Ci się kolekcja karteczek trafiła no no no Smile - co do choinki to powiem, że wygląda imponująco. Zawsze lubiłam żywe Smile cool cool cool
malagosia4 - Pią 30 Gru, 2011 21:50

danfi ale zdolna dziolszka z Ciebie
- hurrraaa hurrraaa cool cool

danfi - Pią 30 Gru, 2011 22:01

Cieszę się Beatko, że choinka i karteczki Ci się spodobały wesoło mi
Wklejam dzisiaj ostatnią pracę w starym roku. Zrobiłam ją dla kogoś szczególnego. Dzisiaj otrzymałam wiadomość, że karteczka dotarła, więc mogę wstawić zdjęcia.

marciulaTOja - Pią 30 Gru, 2011 22:07

danfi, choinka bardzo ładna cool a kartka... po prostu brak słów, jest śliczna brawo
Szachrajka - Pią 30 Gru, 2011 22:42

Piękną miałas choinkę.
Obdarowujęsz pięknymi karteczkami jak i sama je otrzymujesz. brawo

danfi - Sob 31 Gru, 2011 18:23

marciulaTOja, Szachrajka - lejecie miód na moje serducho love
Wszystkim, którzy odwiedzają mój wątek życzę:
Niech w Nowym Roku świat będzie dla Was pełen ciepła, radości i przyjaciół, a w Waszych domach niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia

beacia-24 - Nie 01 Sty, 2012 10:48

Danusiu karteczka piękna. Widzę, że różyczki się przydają Smile - twórz jak najwięcej bo jesteś moją inspiracją.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla Ciebie, dużo zdrówka, uśmiechu i samych pogodnych chwil. cmoknięcie

danfi - Nie 01 Sty, 2012 18:02

malagosia4 - przepraszam Cię, ale dopiero teraz zauważyłam Twój wpis (pewnie wkleiłaś go kiedy ja pisałam swojego posta). Dziękuję Ci za miłe słowa love
beacia-24, - oj tam, oj tam Embarassed , ale dziękuję za miłe słowa i życzenia love A różyczki rzeczywiście przydają się cool

Poranna - Nie 01 Sty, 2012 18:17

jaka cudna choinka Smile kartki są wspaniałe, bardzo podoba mi się też ta "eksperymentowa" ... wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
wernatka - Nie 01 Sty, 2012 18:33

danfi, bardzo ładna choinka, karteczka - prześliczna brawo
brawo brawo

kabyr - Nie 01 Sty, 2012 20:54

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku

elawe - Nie 01 Sty, 2012 21:23

Wszystkiego najlepszego z Nowym Rokiem kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
onka15 - Pon 02 Sty, 2012 20:36

Danusiu choinka jest urocza i śliczne karteczki dostałas od koleżanek
danfi - Pon 02 Sty, 2012 21:41

Poranna, wernatka, onka15 - cieszę się, ze moja choinka i karteczki przypadły Wam do gustu wesoło mi
kabyr, elawe - dziękuję za życzenia i też życzę wszelkiej pomyślności w Nowym Roku cmoknięcie
A teraz moja najnowsza kartka:

Poranna - Pon 02 Sty, 2012 21:44

ahaaaaa! Smile
małgośka - Wto 03 Sty, 2012 18:05

danfi, fantastyczne karteczki. wesoło mi radocha