To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86

Violetta21 - Śro 06 Maj, 2009 20:28

śliczne kolczyki a prezencik cudny cool
nula - Śro 06 Maj, 2009 20:33

Beatka ! co Ty masz z tymi "skromnymi prackami " ?? !!
Ciągle tylko "skromniutkie" i "skromniutkie"
Już byś się przestała tak krygować !!! daję nogę
Ja wiem, że w ogóle Ty jesteś skromna dziewczyna - ale trochę wiary w siebie nie zaszkodzi !!!! kazanie
Ciekawe kiedy napiszesz : "zrobiłam kolczyki i jestem z nich dumna, bo bardzo mi się udały" ???? - doczekam się tego ???
A poważnie - kolczyki jak zwykle są super !!! brawo brawo brawo
Świeczki też bardzo mi się podobają - uroczy prezent cool

p.s. tylko mi tu nie pisz, że Ty jeszcze niewiele potrafisz i że Twoje prace naprawdę są skromniutkie bo nie wytrzymam !!!! zebalek
(i mam nadzieję, że się na mnie nie obrazisz uklon ale ile razy mam Ci powtarzać, że robisz śliczne rzeczy ?????)

jola373 - Śro 06 Maj, 2009 20:56

Podobnie jak Nula uwazam, ze wcale nie są skromne - może gabarytowo małe, ale jakie piękne! cool brawo
bean - Śro 06 Maj, 2009 21:23

brawo brawo brawo są śliczniutkie!!!
Aniela41 - Czw 07 Maj, 2009 07:00

PIEKNE cool brawo cool brawo
monika_b - Czw 07 Maj, 2009 07:51

Śliczności zrobiłaś brawo brawo brawo
baluu - Czw 07 Maj, 2009 11:51

brawo brawo brawo
beacia-24 - Czw 07 Maj, 2009 19:59

małgośka, JJka, reni, misia0808, Violetta21, nula, jola373, bean, Aniela41, monika_b, baluu, bardzo gorąco Wam dziękuję za tyle miłych wpisów. Nawet nie wiecie jaką wielką mi radość sprawiłyście cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

małgośka wypoczęłam jak najbardziej, ale w nocy się tak wymarzłam, że aż pod dwiema pierzynami musiałam spać by nie trząść całym domkiem z zimna hahahihi w końcu spałam w nim z trzema innymi osobami.

JJka na Ciebie się aparat obraził, a na mnie komputer. Coś nie za bardzo chciał zdjęcia wgrywać i musiałam poczekać aż mu fochy przejdą. wesoło mi
Czekam w takim razie na Twoją wersję foteczek i jeszcze raz ogromnie dziękuję za prezencik.

nula, choć bym chciała to na Ciebie się pogniewać bym nie umiała.
nula napisał/a:
ale trochę wiary w siebie nie zaszkodzi !!!!

Z tą wiarą w siebie to tak różnie bywa, raz lepiej raz gorzej, ale tak ogólnie by się jej czasami więcej przydało. Jeśli wiesz na jakim straganie ją sprzedają to daj cynk, a polecę na złamanie karku, no może nie tak dosłownie hahahihi

Buziole dla Was za wszystkie miłe słowa cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie

Elżbieta P. - Pią 08 Maj, 2009 21:55

Beacie piękne są te kolczyki, masz zdolne łapki wesoło mi brawo brawo
rene - Pią 08 Maj, 2009 22:08

piękne
alienor - Sob 09 Maj, 2009 20:33

brawo brawo brawo brawo brawo
Phoebe - Wto 12 Maj, 2009 13:01

beacia-24, brawo brawo bardzo ladne pracki! brawo brawo
a kolczyki rewelacja!

barbara 1 - Wto 12 Maj, 2009 14:44

R E W E L A C J A brawo brawo brawo brawo brawo
beacia-24 - Wto 12 Maj, 2009 21:41

Elżbieta P., rene, alienor, Phoebe, barbara 1, dziękuję za milutkie słowa. Tak bardzo miło mi się czyta, że moje pracki przypadają Wam do gustu. BUziole dla Was za ten bukiet pochwał cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
wiesia_33 - Wto 12 Maj, 2009 23:26

Śliczności cool cool cool cool
iwonka - Czw 14 Maj, 2009 06:05

prześliczne kolczyki i prezencik cool cool brawo brawo brawo
beacia-24 - Czw 14 Maj, 2009 19:51

wiesia_33, iwonka, dziękuję Wam bardzo. Jeszcze tylko fotki strzelę i się bieżnikiem pochwalę Smile. Coś mnie aparat ostatnio nie rozpieszcza i robi kiepskie fotki Sad wściekły
beacia-24 - Nie 17 Maj, 2009 09:21

Nareszcie doszłam z moim aparaciszonem do konsensusu Smile i mam obiecane foto bieżnika. To pierwsze takie duże dzieło serwetkowe. Widzę troszkę niedociągnięć, ale grunt że mama zadowolona Smile. Następnym razem się poprawię Smile

reni - Nie 17 Maj, 2009 09:28

piękny cool cool brawo brawo

beacia-24 napisał/a:
Widzę troszkę niedociągnięć, a

ja tam nie widzę bye

nula - Nie 17 Maj, 2009 09:30

No, nareszcie mogę go podziwiać w pełnej krasie !!!!!
Wyszedł bardzo ładnie !!! brawo brawo brawo brawo i faktycznie jest spory zebalek
Wcale się nie dziwię, że mama zadowolona !!!! cool cool cool
Wiem, że kosztował Cię sporo pracy i trochę nerwów jęzorek ale efekt jest świetny !!!! (i jaki ładny prostokąt Ci wyszedł brawo )

makneta - Nie 17 Maj, 2009 10:34

Bieżnik jest śliczny, nic dziwnego, że mama jest zadowolona, a niedociągnięć żadnych nie widać, ale trening czyni mistrze, więc następnym razem wszyscy popadają z wrażenia. brawo
Violetta21 - Nie 17 Maj, 2009 10:36

oj piękny jest ten bieżniczek cool brawo brawo
gabis - Nie 17 Maj, 2009 11:01

beacia-24, wszystko śliczne, a bieżniczek - COŚ PIĘKNEGO!!!! brawo brawo brawo
beacia-24 - Nie 17 Maj, 2009 11:30

reni, nula, makneta, Violetta21, gabis, bardzo dziękuję za milutkie słowa są jak miód na moją strapioną duszyczkę. cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie

nula, masz rację bieżnik kosztował mnie sporo nerwów i gdyby nie Twoja pomoc to nie wiem czy by do szafy na leżakowanie nie poleciał. Dlatego chciałam Ci gorąco podziękować za rady i wyrozumiałość Smile cmoknięcie
makneta, trenuję z szydełkiem i to ostro jeszcze długa droga przede mną żeby choć w 1/4 moje pracki były dopracowane i atrakcyjne jak dzieła wielu tutejszych forumowiczek i forumowiczów wesoło mi

Aniela41 - Nie 17 Maj, 2009 13:37

piekny bieznik brawo brawo