To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Maranta

maranta - Sob 28 Kwi, 2012 21:10

Dziękuję pięknie uklon uklon

szydeleczko napisał/a:
mam pytanie odnosnie wzorku na te CUDOWNA Sukienke ile wloczki wyszlo Ci

Wyszło prawie pięć motków Maxi (Rico design). Robiłam dość ściśle szydełkiem 2mm.
Miałam w domu 4 motki, ale dół robiłam dość mocno rozkloszowany i dlatego więcej nici zjadło, normalnie te cztery by mi chyba starczyły. Musiałam dokupić nici, z bliska widać, że ostatnia taśma ma ciut ciemniejszy odcień, ale zauważa się to tylko gdy się o tym wie, mnie to nie przeszkadza Smile

anna.pluta1 - Sob 28 Kwi, 2012 22:15

cool cool hopla hopla
joanna76 - Sob 28 Kwi, 2012 23:02

brawo brawo brawo
lamika88 - Nie 29 Kwi, 2012 12:33

Sukienka i komplecik frywolitkowy tworzą fantastyczny zestaw i bardzo Ci w nim do twarzy cool cool cool Życzę bardzo dużo zdrowia cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
małgośka - Nie 29 Kwi, 2012 13:36

Aniu, śliczna sukienka. hopla radocha
Biżu do kompletu cudne. radocha
Komplecik komunijny fantastyczny. radocha

szydeleczko - Nie 29 Kwi, 2012 14:13

Aniu mam pytanie odnosnie schematu tej sukienki uklon oraz czy ta maxi jest delikatniejsza od tradycycjnej maxi madam tricotte uklon radocha bye
maranta - Nie 29 Kwi, 2012 14:22

szydeleczko, zerknij do tego tematu http://maranciaki.pl/forum/viewtopic.php?t=10068 wesoło mi

Nie widzę jakoś różnicy między jedną maxi a drugą nie wiem

SoWa - Nie 29 Kwi, 2012 14:47

świetnie wyszła, bardzo ładnie dopasowana do figury! brawo

Bardzo się cieszę, że jesteś już w domu! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

we_st - Nie 29 Kwi, 2012 14:50

ślicznie wyglądasz w tej kiecce
zdrowiej, twórz i pokazuj, pokazuj - daj oczom pięknem się nacieszyć

agus2003 - Nie 29 Kwi, 2012 18:46

Aniu, sliczna sukienka i slicznie w niej wyglądasz cool
saba52 - Nie 29 Kwi, 2012 19:01

Piękna sukienka i pięknie wyglądasz no i frywolitki śliczne cool brawo brawo brawo brawo
Grażyna - Nie 29 Kwi, 2012 19:22

Sliczna sukienka i zachwycająco w nej wyglądasz. cool
jadzia59o - Pon 30 Kwi, 2012 07:58

sukienka i dodatki REWELACJA brawo brawo brawo brawo

wyglądasz super cool cool cool

Runa - Pon 30 Kwi, 2012 12:01

Sukienka śliczna i absolutnie nie wymaga wydłużenia, biżuteria rewelacja a komunijne wianki to już zupełnie cudo ehh...
Pięknie, pięknie Smile

bean - Pon 30 Kwi, 2012 12:15

Sukienka jest rewelacyjna i bardzo ładnie w niej wyglądasz Smile a frywolitki - cudne brawo brawo brawo
Pysiatom - Pon 30 Kwi, 2012 12:53

Aniu, pieknie wyglądasz w tej sukience, z resztą jest ona śliczna. Piękne wianuszki , a biżuteria CUDNA . Wszystko jest przepiękne. brawo brawo brawo
Życzę Tobie DUŻO ZDRÓWKA cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Susan - Pon 30 Kwi, 2012 15:18

Aniu! cool cmoknięcie uklon i zdrówka!
maranta - Pon 30 Kwi, 2012 15:52

Dziękuję baaardzo cmoknięcie

Bardzo lubię takie sukieneczki i rozkloszowane spódniczki, tylko tak się zastanawiam czy takie dziewczęce fasony pasują jeszcze do mojego wieku puknąć się

Ja kompletnie nie nadążam za metryką, nie mówię o wyglądzie, ale o tym co mi w duszy gra Sad

Ciekawa jestem czy i kiedy wreszcie wydorośleję wesoło mi

bean - Pon 30 Kwi, 2012 16:24

maranta napisał/a:
Ja kompletnie nie nadążam za metryką, nie mówię o wyglądzie, ale o tym co mi w duszy gra Sad

Ciekawa jestem czy i kiedy wreszcie wydorośleję wesoło mi

Aniu, ja mam podobnie wesoło mi często robię sobie jakieś dziergadełko bo podoba mi się na modelce, a dopiero gdy zrobię i przymierzę to przychodzi refleksja, czy jeszcze wypada nosić mi toto hahahihi
Ale w sumie, najważniejsze nie przejmować się opiniami innych tylko nosić to co sami lubimy i w czym dobrze się czujemy wesoło mi

stonesik - Pon 30 Kwi, 2012 17:14

maranta napisał/a:

No i bardzo dobrze! Moim zdaniem, jak pesel wysoki a zachowanie zbyt poważne, to sytuacja jeszcze gorsza wesoło mi

gracha - Pon 30 Kwi, 2012 23:36

Tak, tak, zgadzam się! Też czasem się zastanawiam do kiedy będę nosić te moje wyroby, a teraz kupiłam taką żywo czerwoną włóczkę Smile. Ale najważniejsze jest być sobą!
Maranto, nie przedłużaj sukienki bo będzie wyglądać ciotkowato. Masz super figurę i taka długość jest bardzo dobra.

we_st - Wto 01 Maj, 2012 11:46

gracha napisał/a:
Maranto, nie przedłużaj sukienki bo będzie wyglądać ciotkowato. Masz super figurę i taka długość jest bardzo dobra.

popieram w stu procentach.
maranta napisał/a:

ten rocznik chyba ma to do siebie Wink mam dokładnie to samo. Jednak nie przejmuję się tym absolutnie. Najważniejsze jest by czuć się w tym, co nosimy dobrze

kabyr - Wto 01 Maj, 2012 11:53

we_st napisał/a:
[ Najważniejsze jest by czuć się w tym, co nosimy dobrze

Dokładnie.
Ja często ubieram się jak małolata
i absolutnie mi to nie przeszkadza.
Nie metryka a samoocena jest najważniejsza.
Czuć się dobrze w tym co nosimy to najważniejsze,
a że "gadają" hahahihi
to niech gadają.

mroowa - Wto 01 Maj, 2012 12:14

Piękne wyroby! Jak zawsze podziwiam i zbieram szczękę z podłogi! Choć w 1/3 chciałabym mieć talentu co ty masz Maranto. Tym większe są twoje prace wiedząc jak się czujesz.
Życzę duuuuużo zdrówka! Bo pogada ducha już zawitała Smile

maranta - Wto 01 Maj, 2012 12:45

Dziękuję Smile

wesoło mi Cieszę się, że tak mówicie i że nie jestem sama z moimi dylematami wesoło mi

Ostatnio moja głupawka dosięgła zenitu i kupiłam sobie taką piżamkę

KLIK

Na razie tylko się nią cieszę, bo nosić jeszcze żadnych gumek w pasie nie dam rady, ale nie potrafiłam sobie tej mordki odmówić i musiałam ją kupić puknąć się
Słodkie aż do bólu wesoło mi