Galerie prac użytkowników forum - Maranta
Viola - Nie 08 Kwi, 2012 14:06
Ale cudeńka
✿ڿڰۣ WESOŁEGO ALLELUJA!
maranta - Nie 08 Kwi, 2012 17:13
Dziękuję za wszystkie życzenia
| moslamawe napisał/a: | | Aniu a ja mam pytanie jakie duże (obwód) robisz wianki ? |
Obwód przeważnie od 49cm do 53cm. Około 2-3cm mniejszy obwód wianka od obwodu główki mierzonego w najszerszym miejscu.
Poranna - Nie 08 Kwi, 2012 19:19
komplety są zachwycające, Aniu
przyjemnych Świąt, i siły!
Paddington - Nie 08 Kwi, 2012 19:26
przepiękne kolekcje biżu ANULKO!!!!! JEstem zauroczona jak z resztą zawsze
Wszystkiego cudownego na święta!!!
Śmigusowo (bo to już jutro) pozdrawiam
Runa - Wto 10 Kwi, 2012 08:50
komplety rewelacyjne
nismon - Wto 10 Kwi, 2012 09:44
| ciapara napisał/a: | Iście królewskie zestawy- nie dziwi mnie zadowolony sms  |
oj co racja to racja !
Pysiatom - Wto 10 Kwi, 2012 12:36
Aniu, komplety są przepiękne, nawet mój mąż się nimi zachwyca.
Madzia - Wto 10 Kwi, 2012 17:53
Aniu kompleciki zachwycające!!!!!!!!!!!!!
Ach żeby istniał taki kontakt, do którego mogłabyś się podłączyć i naładować.............
Dla Twojego organizmu operacje i narkozy to z pewnością szok.
Beata T - Pon 16 Kwi, 2012 11:15
Aniu musi być dobrze , trzymaj się dzielnie ....wiem jak to jest - będę o Tobie cieplutko myśleć
Biżuteria przecudowna , arcydzieło
SoWa - Pią 20 Kwi, 2012 19:23
Aniu, jakie cudne! Oba budzą niezwykły zachwyt!
Zdrowiej nam szybciutko!
buziaczek - Czw 26 Kwi, 2012 23:52
witaj Aniu po dłuższej mojej nieobecności na forum przede wszystkim życzę ci dużo zdrówka, bo to jest najważniejsze
niepotrafię wyjść z podziwu że natworzyłaś tyle cudownych prac, powstalo tu tak dużo frywolitek 3d, wianuszki komunijne itd. ogromne brawa dla wszystkich Twoich prac
maranta - Sob 28 Kwi, 2012 18:34
Dziękuję kochani
Po raz pierwszy od powrotu ze szpitala wyprowadziłam się na chwilę na dwór, co prawda tylko na balkon (odrapany, że aż wstyd), ale dla mnie to już wyczyn.
Bardzo chciałam zobaczyć na fotkach jak wyszła mi najnowsza kiecunia, chciałam też Wam pokazać
Założyłam super niewygodne buty (nie przywykłam do tak wysokich), żeby odwrócić uwagę od bolących nerek
Z sukienki jestem zadowolona, zastanawiam się tylko, czy jej troszkę nie przedłużyć, ale może sama jeszcze się naciągnie na tyle, zeby kolana przykryć całkiem.
a tak stoi człek, któremu się we łbie kręci
Do sukienki dorobiłam to -
Przez cały zeszły tydzień dłubałam wianki - jeden z pojedynczych kwiatków i trzy z podwójnych, już mam dość kwiatuszków
Jarka - Sob 28 Kwi, 2012 18:42
Sukienusia wyszła rewelacyjnie, kolorek bardzo energetyzujący , może doda Ci Aniu troszeczkę energii, sukienusia się świetnie prezentuje, ja bym nie przedłużała jest ok.
Ula_K - Sob 28 Kwi, 2012 18:42
Aniu slicznie Ci wyszla ta sukienka. Ja mysle ,ze z biegiem czasu ona sie troche wyciagnie.To teraz z powrotem do lozka i kuruj sie dziewczyno, wiem co to klopoty z nerkami bo sama mam ale na szczescie tylko kamienie. Zycze zrowka aby wszystko poszlo w dobrym kierunku.
nutinka - Sob 28 Kwi, 2012 18:50
Pięknie wyglądasz w tej sukni. Kolorek super, takie lubię. I biżuterię cudną stworzyłaś, ale to jak zawsze wiadomo.
teris - Sob 28 Kwi, 2012 18:54
Sukienka super kolorek miodzio wianuszki urocze ,biżuteria rewelacyjna . Pozdrawiam i życzę zdrówka
Violetta21 - Sob 28 Kwi, 2012 18:58
Aniu zostaw długość sukienki tak jaką masz bo jest dobrze bardzo mi się ona podoba i te frywolitki śliczne
Buziaki i zdrówka Ci Życzę
stonesik - Sob 28 Kwi, 2012 19:33
Mnie też się wydaje, że sukienusia trochę się wyciągnie. Prace cudne, frywolitki jak zwykle zachwycające . Kuruj się kochana
Apak - Sob 28 Kwi, 2012 19:52
Aniu, nie dość, że i sukienka, i biżuteria są po prostu prześliczne same w sobie, to jeszcze dodatkowej wartości dodaje im to, w jakim stanie tworzysz! Jesteś bardzo, ale to bardzo dzielna i niejeden może brać z Ciebie przykład. Wspaniale pokazujesz, jak można trudy życia przetworzyć na coś pozytywnego
Też tak uważam i myśle podobnie jak koleżanki, że ta długość Tobie akurat pasuje
Madzia - Sob 28 Kwi, 2012 20:02
Kocham żółty!!!!!!!!! Tak ślicznie wyglądasz, choć marnie na buzi, ale słonecznie. Mam nadzieję, że i Tobie weselej. Chyba coś plotę od rzeczy.
ciapara - Sob 28 Kwi, 2012 20:08
Wspaniale Aniu! Zeby wreszcie zdrówko dopisało tylko
M. - Sob 28 Kwi, 2012 20:34
maranta, piękna kiecka
kabyr - Sob 28 Kwi, 2012 20:38
| Violetta21 napisał/a: | | Aniu zostaw długość sukienki tak jaką masz |
Aniu Violetta ma rację.
Też tak uważam.
Długość jest odpowiednia.
Nie masz 100 lat aby nosić do kostek sukienki.
Friwolitki przepiękne.
Dużo zdrówka życzę.
Natalia - Sob 28 Kwi, 2012 20:51
Aniu przesliczna sukienka wygladasz olsniewajaco
Dużo zdrówka życzę.
szydeleczko - Sob 28 Kwi, 2012 20:59
Na wstepie zycze Ci pogody ducha i nie trac nadziei ze bedzie lepiej!
podziwiam sukienke i ozdoby przesliczne
ps mam pytanie odnosnie wzorku na te CUDOWNA Sukienke ile wloczki wyszlo Ci = chce zrobic na wesle i bardzo mi sie ona podoba, z gory dziekuje
|
|
|