To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze prace - karteczki i pudełka danfi

danfi - Pon 19 Gru, 2011 19:46

elci_a, Aniela41, Elunia - fajnie, że oglądacie moje prace i że podobają się Wam wesoło mi
Elunia - miło mi, że mój kursik w Twórczych inspiracjach w HP pomógł Ci. Mam nadzieję, że w ten sposób kilka osób zainteresuje sie tą ciekawą techniką, a jak moje propozycje staną sie źródłem inspiracji - będę szczęśliwa

marciulaTOja - Pon 19 Gru, 2011 19:58

danfi, brawo za wszystkie prace, brawo za pomysłowość i brawo za kursik
danfi - Pon 19 Gru, 2011 21:13

Marta - Embarassed
onka15 - Pon 19 Gru, 2011 21:25

Danusiu gratuluję kwiatek dla ciebie brawo brawo brawo ale ja wlasnie u nas gazetki nie moge kupic bo jej nie wożą
danfi - Wto 20 Gru, 2011 17:08

Przykro mi Elu Crying or Very sad
Dzisiaj zrobiłam kartkę urodzinową dla znajomego księdza

onka15 - Wto 20 Gru, 2011 17:43

Danusiu piękna kartka jest taka inna brawo brawo brawo brawo
elci_a - Wto 20 Gru, 2011 21:16

Cudniasta uklon uklon
danfi - Wto 20 Gru, 2011 23:00

elci_a - dziękuję love
Dzisiaj udało mi się jeszcze zrobić moje pierwsze karteczki teleskopowe

elci_a - Wto 20 Gru, 2011 23:24

O masz ci losie. Cóż za wspaniały pomysł. A wykonanie .....hmm.... po prostu zaniemówiłam.

WOW brawo brawo

danfi - Wto 20 Gru, 2011 23:28

elci_a - ej tam, ej tam... Embarassed
onka15 - Wto 20 Gru, 2011 23:47

Danusiu karteczki teleskopowe są rewelacyjne ,widzę ze napisy juz też sama tworzysz mnie to juz dech zaparło a jak dobrze miec maszynke bo efekty są naprawdę cudowne cool cool cool brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
elci_a - Śro 21 Gru, 2011 20:59

danfi napisał/a:
elci_a - ej tam, ej tam... Embarassed

nie żadne ej tam, ej tam. Codziennie coś nowego.
A nie dość że prezentujesz coś nowego to jeszcze zawsze rewelacyjnie wykonane.

I proszę mi się tu nie czerwienić. Bo to zwykle ja się zawstydzam, że umiem tylko podkradać pomysły. Embarassed

A z ciebie po prostu talent się wylewa.

Nabyłam dzisiaj gazetkę "Twórcze inspiracje" Brawo za kursik. Trochę to trwało zanim znalazłam,ale kto szuka nie błądzi wesoło mi

danfi - Śro 21 Gru, 2011 21:09

onka15, elci_a - dziękuję za przemiłe słowa love - lejecie miód na moje serce.
elci_a - cieszę sie, że masz gazetkę wesoło mi . Może mój kursik na coś Ci się przyda

onka15 - Czw 22 Gru, 2011 17:21

Danusiu dziękujęza śliczna karteczkę haftowaną cmoknięcie
danfi - Czw 22 Gru, 2011 18:20

Cała przyjemność po mojej stronie Elu cmoknięcie
danfi - Czw 22 Gru, 2011 22:21

Dzisiaj przedstawiam swoją ostatnią przedświąteczną pracę - kartkę urodzinową dla mojego brata

Szachrajka - Czw 22 Gru, 2011 23:09

Teleskopowe piękne! I czyżby Adam był szczęsliwcem urodzonym w Boże Narodzenie ?Podwójnie szczęsliwiec bo i karteluchę cudowną dostanie. radocha
onka15 - Pią 23 Gru, 2011 01:00

Danusiu karteczka jest rewelacyjna ,a ja nawet nie myslalam ze tapeta bedzie tak fajnie sie prwzentowac nastepna moja napewno tez bedzie z ta tapeta bo juz wiem jak ja rozmiescic dziekuję za podpowiedz chyba sie nie pogniewasz jak podpatrze od Ciebiea tak dlugo sobie leżała niewykorzystana cool cool cool brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
danfi - Pią 23 Gru, 2011 09:34

Szachrajka, onka15 - miło mi, że kolejne prace spodobały sie Wam love .
Bożenko niestety mój brat to nie Adam (zostawiłam miejsce na życzenia, bo nie miałam czasu ich wydrukować )
Elu, cieszę się, ze moje karteczka będzie inspiracją dla Twojej wesoło mi . A tapetka jest super

beacia-24 - Wto 27 Gru, 2011 09:14

Danusiu widzę same cuda u Ciebie. Piękna karteczka i to pergamon - wiesz, że mnie nim rozbrajasz na każdym kroku. Teleskopek wyszedł niesamowicie cool cool cool
Istny wysyp cudów radocha radocha radocha

wernatka - Wto 27 Gru, 2011 13:18

danfi, przepiękne wszystkie prace, piękna kartka teleskopowa, a te dwie ostatnie, urodzinowe - cudne, brak słów uklon brawo brawo
danfi - Wto 27 Gru, 2011 14:11

beacia-24, wernatka - cieszę się, że i Wam spodobały się moje ostatnie prace wesoło mi
Niestety na jakiś czas, będę na forum tylko "przelotem" - mam awarię laptopa wściekły i korzysztam z "czasowej gościnności" moich synów

Elunia - Śro 28 Gru, 2011 14:13

wspaniała jak zawsze-duzo sie od ciebie uczę Danusiu brawo
danfi - Śro 28 Gru, 2011 20:56

Dziękuję Elu za miłe słowa love Ja też wiele nauczyłam się od Ciebie uklon
Dzisiaj skończyłam karteczkę z pudełkiem na świeczki. Zrobiłam ją na 20 rocznicę ślubu moich znajomych:

Szachrajka - Śro 28 Gru, 2011 22:42

Ajaj! wesoło mi ile kart ma ta kartka!!!
I proszę jakie zmyslne rozwiązanie pudełeczka cool cool cool