To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86

beacia-24 - Śro 01 Kwi, 2009 18:19

TuKara, misia0808, oj tyle miłych słów aż mi wstyd, że ostatnio nie mam czasu by coś napisać. Dziękuję Wam za tak wspaniałe komentarze. Wzruszyłam się strasznie. cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
TuKara, ja także wzdycham do Twoich prac bez dwóch zdań. Ale czego ja bym nie chciała hahaha w jednej paczce by się to nie zmieściło.
Jolu zawstydziłaś mnie - tak bardzo, że nie wiem co napisać. Powiem Ci szczerze, miałam szczere obawy czy prezencik ode mnie przypadnie Ci do gustu. love

TuKara - Śro 01 Kwi, 2009 20:00

Cos sie zaczyna dziac cool juz zacieram lapki i kreci mi sie w glowie wesoło mi z radosci!!!!
misia0808 - Śro 01 Kwi, 2009 21:20

Obiecane fotki

Beatko ślicznie dziękuję za prezenciki cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie cmoknięcie love

anna.pluta1 - Czw 02 Kwi, 2009 07:34

:ra radocha dochaaaa:
beacia-24 - Pon 13 Kwi, 2009 08:11
Temat postu: prezenciki
Dawno mnie tu nie było. Chciałam pokazać wszystkie przepiękne prezenty jakie dostałam, a jest ich sporo wesoło mi

Wspaniały prezencik od Badiedii, której raz jeszcze chciałam ogromnie podziękować cmoknięcie

Kolejny wspaniały prezent jaki dostałam to od najwspanialszej pod słońcem Nuli. Prezent mnie zachwycił na całej linii i jestem z niego przeogromnie zadowolona. Dziękuję Nuleńko za piękne cudo jakie stworzyłaś dla mnie cmoknięcie

Następna niespodzianka jaka przyszła do mnie pocztą jest przecudny prezent od Aby, której także ślicznie dziękuję za prezencik. Zrobiłaś mi ogromną niespodziankę i sprawiłaś dużo radości cmoknięcie

Wszystkie prezenciki jakie dostałam z dumą zdobią mój pokój i cieszą moje oczy. Raz jeszcze wszystkim baaardzo dziękuję. Brak mi słów by wyrazić swoją wdzięczność. cmok

Na koniec chciałam pokazać jeszcze karteczki jakie udało mi się w tym roku zrobić. Część z nich się rozeszła nim zdążyłam obfotografować.

nula - Pon 13 Kwi, 2009 08:58

No, Beatko - ale śliczne prezenciki !!!!! wesoło mi
Wymiankowy już widziałam ale królik od ABY jest suuuuper !!!!! cool cool cool
Szkoda, że nie obfotografowałaś reszty karteczek bo domyślam się, że były takie śliczne jak te, które pokazałaś !!!
Bardzo się cieszę, że właścicielką jednej z nich jestem teraz ja hopla hopla
I bardzo dziękuję za miłe słowa - oczywiście jak zwykle przesadzasz jęzorek - co nie zmienia faktu, że jest mi bardzo miło love
I bardzo się cieszę, że prezent przypadł Ci do gustu - mam nadzieję, że będzie Ci dobrze służył

reni - Pon 13 Kwi, 2009 10:47

śliczne prezenty otrzymałas cool brawo brawo wesoło mi

a i twoje karteczki są prześliczne hopla cool cool brawo brawo

Violetta21 - Pon 13 Kwi, 2009 12:43

Beacia śliczne prezenciki cool hopla
elka j. - Pon 13 Kwi, 2009 20:49

Przepiękny koński kuferek. Z przyjemnością też obejrzałam Twoją biżuterię - śliczna. cool Tym bardziej podziwiam, że dopiero zaczęłam koralikowe zmagania - na zasadzie "drucik, koralik, krzywy loopik" Wink
bean - Wto 14 Kwi, 2009 12:28

No, no ... prezenciki pierwsza klasa - tylko pozazdrościć oczoplas cool hopla

Karteczki, które pokazałaś są śliczne brawo cool

Beata T - Wto 14 Kwi, 2009 14:03

kartki super szkoda że nie złapałaś w obiektyw wszystkich cool
prezenciki śliczne dostałaś wesoło mi

beacia-24 - Wto 14 Kwi, 2009 20:06

nula, reni, Violetta21, elka j., bean, Beata T, bardzo dziękuję za tyle miłych słów. Jest mi niezmiernie miło, że jednak moje pracki się podobają. Ostatnio ugrzęzłam na bieżniku i jakoś nie mam pomysłu by go skończyć. Może jak od niego troszkę odpocznę to przyjdzie mi jakiś pomysł do głowy.

nula, etui będzie służyć, gdyż to jest takie wymarzone, wyśnione i TYLKO MOJE Smile, mam teraz pretekst by często zaglądać do szydełek o małym rozmiarze hahahihi

elka j., to już duży krok poczyniłaś. Ja nad loopkami jeszcze pracuję, gdyż ciągle mi się wydaje, że nie są perfekcyjne. hahahihi

Obiecuję poprawę i następnym razem obcykam co się da Smile

Raz jeszcze wszystkim gorąco dziękuję. Buziole dla Wszystkich cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

beacia-24 - Pią 01 Maj, 2009 10:22

Życzę wszystkim miłego i pełnego słońca weekendu majowego - odezwę się jak wrócę - mam zamiar wypoczywać i dziergać w wolnej chwili. Już się nie mogę doczekać kiełbaski z grilla i świeżego powietrza hopla
Buziole cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie wesoło mi cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

onka15 - Sob 02 Maj, 2009 08:56

cool cool brawo brawo
anna.pluta1 - Sob 02 Maj, 2009 14:32

cool cool cool radocha
barbara 1 - Sob 02 Maj, 2009 14:56

Fantastyczne nowosci brawo brawo brawo
ata30 - Pon 04 Maj, 2009 17:03

piękności
wiesia_33 - Pon 04 Maj, 2009 17:09

śliczności cool cool cool brawo brawo brawo
Phoebe - Wto 05 Maj, 2009 16:06

beacia-24, sliczne! brawo
beacia-24 - Śro 06 Maj, 2009 16:25

onka15, anna.pluta1, barbara 1, ata30, wiesia_33, Phoebe, dziękuję za miłe słowa cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
beacia-24 - Śro 06 Maj, 2009 19:17

Ależ się tu nakurzyło - aż mi wstyd. Wstawiam dwie skromniutkie pracki.
Dziś na tapecie NoC KairU w wersji al'a gotik

Kolejne szaleństwo z nocnymi kamyczkami Smile

Te oto przecudnej urody świeczuszki już widzieliśmy jest to wytwór naszej kochanej JJki - cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie - całuski dla Ciebie. Dziękuję Ci za uratowanie tych trzech zabłąkanych sztuk.

małgośka - Śro 06 Maj, 2009 19:23

Beatko, prześliczna biżu. radocha
Piękny prezent. cool
Mam nadzieję, że wypoczęłaś. cmoknięcie

JJka - Śro 06 Maj, 2009 19:32

kurcze!! uprzedziłaś mnie!!
to ja miałam zaprezentowac Twoje kolczyki!!
One nadal czekają zfotografowane w aparacie na ich prezentacje tutaj na forum!!
aparat sie na mnie obraził Sad(((
...
ale i tak je u siebie w watku zaprezentuje!... a co!! Wink
(dla niezorientowanych - te drugie kolczyki są moje, i nosze je ciagle już od kilku tygodni Wink )

poza tym, Beacia... o mało co ich nie straciłam... bo kolezanka chciała mi je "gwizdnąc" bo myslała że ja je robiłam.. Confused(
ale nie dałam Wink

śliczności te Twoje kolczyki!!
wszystkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Smile))))))))))))))))))))))))))

reni - Śro 06 Maj, 2009 19:39

piękne kolczyki cool cool brawo brawo brawo
misia0808 - Śro 06 Maj, 2009 19:41

Kolejne piękna rzeczy w twoim wykonaniu cool brawo brawo brawo