Zlot - Wielki zlot rocznicowy Maranciaków - dyskusja
Madzia - Czw 11 Cze, 2015 13:35
Zastanawiam się, czy prezent na wymiankę jakoś zapakować?
saba52 - Czw 11 Cze, 2015 14:13
| Madzia napisał/a: | | Zastanawiam się, czy prezent na wymiankę jakoś zapakować? |
chyba wystarczy w jaką prezentowa torebkę
a mnie wstyd bo nie mam nic,miałam tak zakręcone ostatnie tygodnie że nie zdążyłam ,bardzo mi przykro
kabyr - Czw 11 Cze, 2015 14:21
Aniu nie jesteś sama.
Też nic nie przygotowałam.
żabka - Czw 11 Cze, 2015 14:22
Aniu znając Twoje możliwości to po drodze zdążyłabyś coś zrobić
Stresa przed wyjazdem mam coraz większego. Walizka stoi, ciuchy w szafie.
Dobrze, że chociaż rurki na warsztaty poskręcane.
Dla frywoliktujących informacja z ostatniej chwili - gdyby ktoś był chętny będę mieć ze sobą czółenka drewniane, ozdobione decu przez zemnie a wykonane przez mojego męża
saba52 - Czw 11 Cze, 2015 14:46
a u mnie tak
lamika88 - Czw 11 Cze, 2015 17:20
Matko jak Was czytam to się stresować zaczynam czy o wszystkim pamiętam... Najważniejsze - nie zapomnieć zabrać dziecka A tak na serio to ja już mam 3 torby nieduże spakowane plus torba od wózka, wózek i torba robótkowa... A jedziemy fordem fiestą A i jeszcze zapomniałam, że w bagażniku mam łóżeczko turystyczne Zuzki Ach te wyprawy z małym dzieckiem
Raczej już nie powinniśmy pobłądzić bo teść nam pożyczył swoją nawigację aktualizowaną w tym tygodniu więc chyba trafimy
Chciałam wziąć udział w wymiance ale się mi też nie udało nic przygotować Wszystko przez armię krasnali, którą dziergam
Bo akurat dziecko to mam złote i na robótki mi pozwala... Nakręciłam całą masę rurek na papierową wiklinę Pooglądałam filmiki i całkiem sprytnie mi poszło I jakie to relaksujące zajęcie jest... Gdyby nie to to wczoraj skończyłoby się rękoczynami jak mi mąż laptopa zalał Ale kręciłam sobie rureczki i mi złość przeszła Niestety teraz jestem bez komputera i muszę gościnnie korzystać z laptopa męża Mam więc nadzieję, że żadnych ważnych informacji już pisać nie będziecie bo dzisiaj już się raczej nie dopadnę do klawiatury no chyba, że uda mi się dorwać tablet...
małga - Czw 11 Cze, 2015 17:37
Żałuję bardzo ale nie mogę pojechać na zlot.
Życzę wszystkim miłego pobytu, zawiązania nowych przyjaźni, wymiany doświadczeń robótkowych i zwiedzania pięknego Trójmiasta.
adamwl - Czw 11 Cze, 2015 17:45
U mnie połowa bagażu to butelki resztę gdzieś po kątach upcham
saba52 - Czw 11 Cze, 2015 17:50
Ruszam do zobaczenia na miejscu
stonesik - Czw 11 Cze, 2015 19:35
Szkło, butelki - ten wątek zaczyna brzmieć niepokojąco Zaczynam się faktycznie stresować - znowu... A już myślałam, że po wczorajszym ataku paniki jestem spokojna, zorganizowana i przygotowana na wszystko. Nie jestem, jak się okazuje... Coś ktoś o trzęsawce i niepokoju pisał?....Taaaaa
renja - Czw 11 Cze, 2015 19:41
Huraaa!
Ja już spakowana - 1 torba + mini plecaczek, nawet chatę po pakowaniu do porządku doprowadziłam. Wymianka stoi zapakowana na środku stołu, a rodzina kolację na kolanach trzyma, żeby jej przypadkiem nie poplamić ketchupem jakimś. . Auto zatankowane, opony napompowane, nic tylko ruszać.
nula - Czw 11 Cze, 2015 20:48
kochane koleżanki - uprzejmie informuję, że od tej chwili nie jestem dostępna !!!
zamykam kompa, doładowuję plecak i wyruszam ...
co ma być to będzie, choć strasznie się denerwuję....
DO ZOBACZENIA JUTRO !!!
AlaJ - Czw 11 Cze, 2015 21:17
A ja trzymam kciuki i zazdraszczam!!!!
Apak - Czw 11 Cze, 2015 21:31
saba52, no piękna sterta
Dziewczyny, jakie nerwy i po co? Sama radość będzie, czym tu się stresować? Wszystko się uda, a jakby nie, to będziemy improwizować i luzik. Jedziemy się zrelaksować!!!
Ja o ciuchach myślę od dwóch dni i nic nie jestem mądrzejsza. Zaraz się pakuję - zacznę od robótek oczywiście... Walizka musi być gotowa, jutro jak wrócę z pracy - myk do pociągu. Zobaczę Was wieczorem
kabyr - Czw 11 Cze, 2015 21:38
Dziewczyny czy jedzie któraś jutro rano
Bałtykiem z Poznania rano?
Ja będę na niego wsiadać w Bydgoszczy.
beacia-24 - Czw 11 Cze, 2015 21:48
| Madzia napisał/a: | | A bo żebyś Ty wiedziała Basia ile ta Hania się napracowała.... |
W sumie najwięcej z nas wszystkich to fakt, ale swoje 3 gorsze też włożyłyśmy
Ja już zamkam kompa żegnam się z Wami i do zobaczenia JUTROOOOO po południu na miejscu o ile nie zaśpię.
Aurelia - Pią 12 Cze, 2015 09:38
Udanej imprezy
Bawcie się jak się da i ile się da.
Krakowianka - Pią 12 Cze, 2015 11:59
życzę udanej zabawy, zaszalejcie a co!!!? jestem z Wami duchem a dla Naszą Anię uściskajcie mocno!!
te_sia - Pią 12 Cze, 2015 20:47
Bawcie się dobrze, ja niestety urlop zaczynam od 15 go a nie dało się nic zmienić.
Jakieś fotki ze spotkania na pewno wrzucicie
ania_b - Pią 12 Cze, 2015 21:48
Pierwsze fotki. Podpisy dodam później, bo padam. Fotki kiepskiej jakości, bo słaby telefon,. ale towarzystwo uwiecznione jest pierwszej jakości.
maranta - Pią 12 Cze, 2015 22:03
Ale praca wre
Świertne fotki
Aniu, czy mogę je wrzucić na Fb, bo na grupie maranciakowej utworzyłam wydarzenie dotyczące spoitkania dla tych, którzy nie mogą być w Gdyni i wszyscy tam czekają na relację i zdjęcia
Dodam, że to jest grupa zamknięta, czyli sami swoi
Grażyna - Pią 12 Cze, 2015 22:08
Całkiem wam fajnie
małgośka - Sob 13 Cze, 2015 07:08
Ja niestety nie mogłam do Was dołączyć, ale życzę Wam miłej zabawy.
Natalia - Sob 13 Cze, 2015 18:15
Miłego świętowania Wszystkim życzę ....
Ula_K - Nie 14 Cze, 2015 06:14
|
|
|