Kartki, karteczki... - [kartki] Haft matematyczny - chwalimy się
kociamama - Pią 04 Lis, 2011 19:09
danfi, marciulaTOja
bardzo dziękuję - miło jest wiedzieć, że własne prace podobają się również innym.
Marta poradzisz sobie z prowadzeniem bloga, ja też nie mam aparatu - zdjęcia robię komórką, dlatego nie są rewelacyjnej jakości.
wernatka - Pią 04 Lis, 2011 19:32
kociamama, śliczne i dopracowane karteczki
karka00 - Pon 07 Lis, 2011 07:53
moje pierwsze świąteczne:
marciulaTOja - Pon 07 Lis, 2011 12:18
karka00, prace są piękne, ładnie wykończone, pięknie się prezentują tak trzymaj
Ja ostatnio też zrobiłam kilka kartek
reszta prac na picasie i moim blogu
kociamama - Pon 07 Lis, 2011 13:45
wernatka
karka00
bardzo ładne karteczki
marciulaTOja
Twoje karteczki też bardzo mi się podobają - bloga już zwiedziłam
danfi - Pon 07 Lis, 2011 16:06
karka00 - karteczki bardzo ładne
marciulaTOja - Twoje prace jak zwykle pięknie się prezentują
wernatka - Pon 07 Lis, 2011 20:12
karka00, piękne karteczki, super Mikołaj
marciulaToja, ślicze karteczki, bardzo fajny blog
elci_a - Pon 07 Lis, 2011 21:53
marciulaToja staranność i pomysłowość wykonania wszystkich Twoich prac powala mnie na kolana. Bardzo mi się podoba łączenie przez ciebie różnych materiałów.
elci_a - Pon 07 Lis, 2011 21:54
A mikołaj karka00 świetny
kociamama - Wto 08 Lis, 2011 19:39
Wymianka już zakończona, galeria opublikowana więc mogę wreszcie pokazać co zrobiłam dla nann
całość
, ,
, ,
i zakładka do książki - element z różą był wymogiem wymianki
i jeszcze dla maranty
,
joana - Wto 08 Lis, 2011 19:43
kociamama, marciulaTOja, Macie sie czym chwalić. Piękne te karteczki. Z pozdrowieniami
marciulaTOja - Wto 08 Lis, 2011 19:55
Dzięki dziewczyny, aż się zarumieniłam
kociamama, Dziewczyny na pewno będą zadowolone z takich prezentów same cuda a kotki jak żywe i te oczy mrauuu
Zdaje się, że nasz wątek został przesunięty...
wernatka - Wto 08 Lis, 2011 20:39
kociamama, karteczki rewelacyjne, cudo
Temat został przesunięty, a my potraktowane jak meble.
karka00 - Wto 08 Lis, 2011 21:38
no no kociamama jaki wysyp
a ja dziękuję serdecznie za wszytskie miłe opinie!
danfi - Wto 08 Lis, 2011 21:55
Elu Twoje karteczki podziwiałam już w galerii wymianki - są piękne
wernatka - myślę, że w przesunięciu tego wątku chodziło raczej o uporządkowanie tematów - haft matematyczny z nazwy pasuje do haftów, jednak od strony "użytkowej" wykorzystywany jest do tworzenia karteczek, stąd to przemieszczenie.
maranta - Wto 08 Lis, 2011 22:08
| danfi napisał/a: | | myślę, że w przesunięciu tego wątku chodziło raczej o uporządkowanie tematów - haft matematyczny z nazwy pasuje do haftów, jednak od strony "użytkowej" wykorzystywany jest do tworzenia karteczek, stąd to przemieszczenie. |
To prawda, chodzi wyłącznie o porządek na forum. Beacia-24 calutki dzień się męczyła z uporządkowaniem działu karteczek za co jej bardzo dziękuję.
| wernatka napisał/a: | | Temat został przesunięty, a my potraktowane jak meble. |
Nic dziwnego, że nasza Beacia ledwie żyje po tych porządkach, skoro tyle "mebli" musiała na własnych plecach przenieść...
Starała się bardzo, nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę, jaki bałagan wcześniej panował w dziale karteczkowym...
Zastanawiałyśmy się czy ten temat zostawić w hafcie, czy jednak do kartek przenieść.
Myślę, że w dziale kartkowym będzie mu dobrze.
maranta - Wto 08 Lis, 2011 22:09
| marciulaTOja napisał/a: | | kociamama, Dziewczyny na pewno będą zadowolone z takich prezentów |
Ja jestem bardzo zadowolona i pięknie dziękuję za śliczną niespodziankę
beacia-24 - Wto 08 Lis, 2011 22:16
Moje kochane widzę, że już zauważyłyście pewne zmiany. Tak już będzie na stałe, ale może być tylko lepiej.
| wernatka napisał/a: | Temat został przesunięty, a my potraktowane jak meble.
|
Bardzo mnie uraziła Twoja wypowiedź. Czy przyszło Ci do głowy, że ja siedzę nad tym cały dzień robiąc tylko przerwy na siku i picie. Bałagan był taki, że szkoda mówić.
Od rana siedzę nad tym by łatwiej nam było w przyszłości korzystać z forum.
Ja wiem, że jak się ktoś do miejsca przyzwyczai to trudno do nowego nawyknąć.
Nie zmieniłam nazwy, a tylko miejsce. Temat jest w całości - nic nie usunęłam, a ponadto napisałam informacje o renowacji forum. Tak więc jakie - potraktowanie jak meble.
Przykro mi czytać, że mój czas jaki poświęciłam na to by usprawnić forum spotkał się z tak srogą krytyką.
Faktycznie łatwiej jest godzinami szukać jakiegoś wątku i narzekać niż docenić, że komuś się chciało ogarnąć panujący haos.
Ponadto jak Danusia zauważyła za co dziękuję - haft matematyczny wykorzystywany jest głównie do kartek
| danfi napisał/a: | | myślę, że w przesunięciu tego wątku chodziło raczej o uporządkowanie tematów - haft matematyczny z nazwy pasuje do haftów, jednak od strony "użytkowej" wykorzystywany jest do tworzenia karteczek |
Powiem tylko, że jestem rozczarowana takim zachowaniem, ale tak zawsze jest, że jak ktoś chce coś dobrego zrobić to dostaje "kijem po plecach".
elci_a - Wto 08 Lis, 2011 23:50
kociamama
Najbardziej mi się podoba ta kartka składana kilka razy z nutami i klawiaturą. Mistrzostwo
wernatka - Śro 09 Lis, 2011 00:17
beacia24, ja nie mam nic przeciwko przesunięciu tematu. Po prostu było mi przykro jak weszłam na forum i musiałam szukać naszego wątku. Powiadomienie o przemeblowaniu pojawiło się dopiero dzisiaj. To jak się poczułam nie umniejsza Twojego wysiłku i pracy włożonej dla dobra nas wszystkich. Przepraszam, jeśli poczułaś się urażona.
beacia-24 - Śro 09 Lis, 2011 08:30
wernatka, mi także było przykro, ale zapomnijmy już o tym.
Dziewczynki napisałam dla Was VADEMECUM naszego nowego działu.
Bardzo bym prosiła o zapoznanie się z nim.
Mam nadzieję, że zawarłam w nim wszystko, aby ułatwić Wam poruszanie się po naszym nowym dziale.
Jakbyście miały jakiekolwiek wątpliwości pytajcie
danfi - Sob 12 Lis, 2011 21:19
Chcę Wam pokazać kilka karteczek, które zrobiłam na kiermasz bożonarodzeniowy
Wkrótce pokażę kolejne
kociamama - Nie 13 Lis, 2011 11:39
Danusiu
ja zrobię tylko tak i na następne.
wernatka - Nie 13 Lis, 2011 16:16
danfi, piękne
danfi - Nie 13 Lis, 2011 19:31
kociamama, wernatka - dziękuję Wam
Dzisiaj zrobiłam kilka kartek (dalsza "produkcja" na kiermasz). Wśród nich 3 karteczki, to oprawione wzory ubiegłoroczne. Niestety na razie nie mogę pokazać moich najnowszych autorskich wzorów, bo finalizuję umowę z jedną z gazet zajmującą się haftami
Na resztę karteczek zapraszam do "Nasze prace" - "karteczki i pudełka danfi"
|
|
|