To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Robótkowo Jessi - Makaronowe torebki czyli włóczka Spaghetti

Kalima - Śro 09 Kwi, 2014 19:17

Gratulacje brawo brawo brawo brawo kwiatek dla ciebie
Córcia jak malowanie idealne ciuszki ma brawo brawo

ewasd - Śro 09 Kwi, 2014 20:16

Gratulacje cmoknięcie oj, będzie to mała strojnisia, cudowne ciuszki wydziergałaś cool
Grażyna - Śro 09 Kwi, 2014 21:06

gratuluję małej księżniczki, dużo zdrówka kwiatek dla ciebie
Apak - Śro 09 Kwi, 2014 21:50

Tak sobie właśnie myślałam ostatnio, co u Ciebie, bo jakoś Cię tu mniej było wesoło mi A tu proszę, taka Niespodzianka cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Gratulacje! Mała w sukienusi prezentuje się wspaniale!
Jessi - Czw 10 Kwi, 2014 12:16

Dziękuję wam wszystkich za tyle ciepłych słów bardzo mi miło cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie

Malutka na razie grzeczniutka bardziej trzeba pilnować braciszka, żeby jej czegoś nie zrobił Smile

Na razie chyba jednak będę miała przerwę od dziergania, ale będę was obserwowała i podpatrywała inspiracje na później wesoło mi

żabka - Pon 14 Kwi, 2014 09:31

Dużo zdrowia dla małej księżniczki kwiatek dla ciebie
kabyr - Pon 14 Kwi, 2014 11:44

Jessi, gratulacje i dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa. cmok
doorcia - Pon 14 Kwi, 2014 11:55

serdeczne gratulacje! zawsze mi poprawia humor wieść o narodzinach... ciaszę się razem z Tobą, pozdrawiam
Frida - Pon 14 Kwi, 2014 12:57

Śliczna córeczka, gratuluję.
Beata T - Pon 14 Kwi, 2014 14:09

Gratuluje wspaniałej kruszynki cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Prześliczne ubrana dla niej potworzyłaś brawo brawo brawo

Apak - Pon 14 Kwi, 2014 22:54

Jessi, a ja mam pytanie dotyczące falbaniastych spódniczek - ile motków potrzeba na jedną spódniczkę?
siebusania - Wto 15 Kwi, 2014 06:18

Apak, masz temat o falbaniastych w dziergamy on-line. A jak dobrze pamietam to jeden motek na malutka wystarczał
Runa - Wto 15 Kwi, 2014 13:44

Mnie wystarczył jeden na spódniczkę dla 4-latki ale nie robiłam falbanką od samej góry, tylko najpierw zrobiłam karczek.
Jessi - Pią 18 Kwi, 2014 14:48

żabka, kabyr, doorcia, Frida, Beata T dziękuję cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie

Apak tu jest temat o tych spódniczkach http://maranciaki.pl/foru...er=asc&start=25
mi na moją małą poszedł niecały jeden motek włóczki Bolero, ale robiłam bardzo ściśle... drugą robiłam z włóczki Flamenco na dziewczynkę 1,5 roczku trochę luźniej, i też poszedł niecały motek..

Apak - Pią 18 Kwi, 2014 16:57

Dziękuję dziewczyny cmoknięcie Najpierw zadałam pytanie, potem poszperałam na forum i znalazłam ten wątek dziergania on-line. Muszę teraz kupić włóćzkę, bo taka sukienka czy spódniczka jest piękna...
Atka - Śro 07 Maj, 2014 21:33

Jessi, trochę mnie nie było, więc dopiero teraz ogromnie Ci gratuluję i życzę dla Was duuużo zdrówka kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie Uściski też dla Starszego Brata
Jessi - Nie 13 Lip, 2014 14:04

Atka dziękuję ślicznie cmoknięcie
Jessi - Nie 13 Lip, 2014 14:14

Moja córcia już trochę podrosła i coraz więcej czasu znajduję dla siebie cool Pomału zaczynam coś robić zwłaszcza na szydełku Smile Więc 2 nowości które zdążyłam obfotografować Smile

Pudełeczka na zabawki i książeczki do dziecięcego pokoju wykonane z grubego sznurka bawełnianego

Zapraszam też do siebie na bloga tam mała rozdawajka - z okazji reaktywacji bloga Very Happy
http://robotkowo-jessi.blogspot.com/

Madzia - Nie 13 Lip, 2014 15:56

Fantastyczne te koszyczki! cool brawo
misia0808 - Nie 13 Lip, 2014 19:11

brawo brawo brawo piękne pudełeczka
Runa - Nie 13 Lip, 2014 21:11

Koszyczki super cool chyba odgapię Smile
u mnie odwrotnie im córa starsza tym mam mniej czasu dla siebie :/

Apak - Nie 13 Lip, 2014 21:24

Bardzo fajny pomysł i jaka radosna kolorystyka cool
Dżastii - Nie 13 Lip, 2014 22:49

Jessi, ekstra Smile cool cool cool cool
siebusania - Pon 14 Lip, 2014 12:36

Jessi, ekstra pudełeczka
Jessi - Pon 14 Lip, 2014 19:57

Madzia, misia0808, Runa, Apak, Dżastii, siebusania dziękuję ślicznie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Runa polecam, bardzo szybko się robi, bo sznurek jest bardzo gruby, ma aż 4,5 mm Smile

a dziś następne nowości... torebki i etui na telefon z włóczki Cotton Spaghetti - uwielbiam eksperymenty na nowościach, szczególnie jak są jakieś "inne". Z włóczki miała powstać torebka a wyszło ich aż trzy i dwa etui na telefon.. a na dodatek na coś jeszcze zostało jasnej Smile