Galerie prac użytkowników forum - Zakątek pełen drobiazgów- sowa i baletnice s. 145
zuzik45 - Pon 15 Sie, 2016 22:18
Takie prościutkie a jak fajnie wyglądają
Pysiatom - Wto 16 Sie, 2016 10:14
Śliczne ubranka dla słoiczków.
Apak - Wto 16 Sie, 2016 22:25
siebusania, nula, ania_b, zuzik45, Pysiatom, Dziękuję serdecznie!
No ja nie chciałam tu uprawiać lokowania produktu, ale faktem jest, że słoiczki do tych jogurtów są wyjątkowo udane Przez ostatnie dni wykombinowałam sobie koszulki robione od dołu, z dnem - i chyba nawet mi się bardziej podobają. Wygląda na to, że w najbliższym czasie moi znajomi będą dostawać świeczniki jako upominki..
Ainer - Śro 17 Sie, 2016 18:30
same cudeńka
Apak - Pią 19 Sie, 2016 15:33
Ainer, Dziękuję!
Apak - Pią 19 Sie, 2016 15:39
Przedstawiam Wam koszyk pt. "Iluzja". Nazwałam go tak, bo jest iluzją - że taki całkiem niezły i nawet ładny, ale na zdjęciach nie widać błędów, które popełnilam Ale nic to, uczę się, traktuję to jako koszyk treningowy. Tak go sobie wykombinowałam, że się zamyka i robótka tak łatwo nie wypadnie (bo to, że to na robótkę, to chyba oczywiste, prawda?).
Pierwszy raz robiłam z włóczki spaghetti i powiem, że choć efekt bardzo mi się podoba, to jednak krzepę trzeba mieć…
Mam nadzieję, że się Wam moja Iluzja spodoba
eBeata - Pią 19 Sie, 2016 15:43
Koszyk jak koszyk ale OBRUS the best
Chyba, że kupny
nula - Pią 19 Sie, 2016 16:02
a ja bardzo lubię iluzje - a Twoja jest w dodatku w moim ulubionym kolorku
jak już nie będziesz mogła patrzeć na te wszystkie błędy to ja go z chęcią uratuję przed wyrzuceniem
no bo jak już zrobisz taki bez błędów to co się stanie z tym ? | Apak napisał/a: | (bo to, że to na robótkę, to chyba oczywiste, prawda?).
|
hi,hi hi - jak dla kogo ... dla nas oczywiście tak
eBeata - Pią 19 Sie, 2016 16:06
Aniu, czy woreczek w kropeczki to jest woreczek do samego dna czy doszyty paek do koszyka?
Madzia - Pią 19 Sie, 2016 17:41
dla mnie jest genialny!
Apak - Pią 19 Sie, 2016 18:57
eBeata, nula, Madzia, Dziękuję!
eBeata, | Cytat: | Koszyk jak koszyk brawo brawo ale OBRUS the best
Chyba, że kupny hmm |
No kupny, kupny Dawno, dawno temu na Litwie. Jeszcze ma szydełkowe brzegi.
| Cytat: | Aniu, czy woreczek w kropeczki to jest woreczek do samego dna czy doszyty paek do koszyka?
|
środek koszyka to woreczek z dnem w kształcie dna koszyka. Musiałam się nakombinować, jak to zrobić, żeby wyściełanie było całkowite, żeby je wywijać na zewnątrz i żeby jeszcze "rączki" zrobić. No i z tym właśnie szyciem mi tak szło pod górkę, żeby wszystko dopasować, a jeszcze maszyna mi się buntowała.
eBeata - Pią 19 Sie, 2016 20:03
dziękuje
i jeszcze jedno "trudne" pytanie
jak wyjmiesz ten woreczek to jest "ładny" czy ma szwy, tak jakby lewą stronę na wierzchu?
żabka - Pią 19 Sie, 2016 20:35
Koszyczek super, wkładka również
| Apak napisał/a: | | Pierwszy raz robiłam z włóczki spaghetti i powiem, że choć efekt bardzo mi się podoba, to jednak krzepę trzeba mieć… | a ze sznurka już robiłaś?
Apak - Pią 19 Sie, 2016 21:32
eBeata, | Cytat: | | jak wyjmiesz ten woreczek to jest "ładny" czy ma szwy, tak jakby lewą stronę na wierzchu? |
Oczywiście, że jest ładny A tak na serio, to woreczka nie wyjmę, przyczepiłam go na stałe. Gdyby miał być wyjmowalny, musiałby chyba być z dwóch warstw, żeby z obu stron wyglądał ładnie. W mojej wersji lewa strona jest niewidoczna.
żabka, Dziękuję!
| Cytat: | | a ze sznurka już robiłaś? |
Nie, a wiesz dlaczego? Bo droga do Polimexu jest baaaardzo daleka; w każdym razie ja tam nie mogę dojechać od czasu, jak pokazywałaś swoje koszyczki. A to już będzie ile?Rok?
siebusania - Sob 20 Sie, 2016 01:29
Apak, fajny koszyczek ciekawy pomysłz tym wkładem w srodku i super dobrany kolorystycznie.
A z takiej włóczki spagetii to jakim szydełkiem się robi?
Apak - Wto 23 Sie, 2016 12:30
| siebusania napisał/a: |
A z takiej włóczki spagetii to jakim szydełkiem się robi? |
Ja robiłam 5, bo grubszym źle mi się robiło.
Ainer - Wto 23 Sie, 2016 12:49
super koszyczek
Pysiatom - Wto 23 Sie, 2016 14:01
Bardzo ładny koszyczek i wkład też jest super.
eBeata - Wto 23 Sie, 2016 14:10
dziękuję za odpowiedzi
dopytywałam tak, bo może by sie okazało, że woreczek nie ma lewej strony
i wtedy dopytywałabym jak to zrobiłaś
Salem - Wto 23 Sie, 2016 16:12
Koszyczek świetny.
Apak - Nie 04 Wrz, 2016 18:10
Ainer, Pysiatom, Salem, Dziękuję serdecznie!
Apak - Nie 04 Wrz, 2016 18:13
Pozostając w temacie ośmiorniczek - dla odmiany zakładki do książki na spinaczach.
Spinacze są wielkie, ale ośmiorniczki pasują też do "tradycyjnych" dużych.
Haniaga - Nie 04 Wrz, 2016 18:21
Piękne.
Bardzo fajny i ciekawy pomysł.
zabka611 - Nie 04 Wrz, 2016 20:17
Rewelka
zuzik45 - Pon 05 Wrz, 2016 08:58
No nie źle są super
|
|
|