Kartki, karteczki... - [kartki] Haft matematyczny - chwalimy się
alszka - Pią 06 Maj, 2011 14:34
marciulaTOja - jaaaaaaa cieeeeeee Po prostu cudo Nic dodać, nic ująć, po prostu ekstra! Wcześniejsze zaproszenia były eleganckie i dostojne, a ta karteczka jest po prostu szałowa. Szczerze podziwiam
marciulaTOja - Pią 06 Maj, 2011 18:12
dziewczyny bardzo dziękuję
Wymienię się na scrapki słoneczko wielkości 1,5 cm takie:
http://www.papiera4.pl/dz...nce-p-1333.html
moje dziurkacze znajdziecie tutaj: https://picasaweb.google.com/marciulaToja/NarzedziaPracyTheToolsOfTheTrade?feat=directlink
wernatka - Sob 07 Maj, 2011 09:48
marciulaToja, cudna karteczka
jotka1961 - Sob 07 Maj, 2011 12:32
danfi, wernatka, wernatka cieszę się, że moja praca spodobała się Wam i dziękuję za uznanie
marciulaTOja, Twoja kartka jest r e w e l a c y j n a
A może teraz uda mi się pokazać moją komunijną.
O udało się
jotka1961 - Nie 08 Maj, 2011 14:21
Mam jeszcze dwie karteczki do pokazania, bardzo proszę, chociaż wiem, że są niedociągnięcia . Ale mąż mój orzekł, że się rozwijam
marciulaTOja - Nie 08 Maj, 2011 14:30
jotka1961, karteczki są super, ja żadnych niedociągnięć nie widzę, bardzo podoba mi się grono z różowych kwiatów, wygląda bardzo dekoracyjnie
Zrobiłam kolejną kartkę na zamówienie na ślub
danfi - Nie 08 Maj, 2011 14:53
jotka1961 - śliczne kartki. Kartka z kielichem - oryginalna (to chyba Twój wzór) . Zgadzam się z Twoim mężem, co więcej: bod bokiem wyrosła nam kolejna mistrzyni Zdradź tajemnicę małych perełek z pierwszej kartki: są naklejane czy malowane specjalną farbką?
Diankaaa22 - Nie 08 Maj, 2011 15:42
Od dłuższego czasu podziwiam wszystkie prace na forum. Jestem pod ogromnym wrażeniem wszystkich dzieł. Obrazów, kartek i wszystkich wyszywanek. Należą się Wam wszystkim ogromne brawa. Ja też od czasu do czasu swój wolny czas poświęcam na haft matematyczny Chciałam się podzielić swoimi skromnymi pracami i usłyszeć co sądzicie na ich temat Niestety zdjęcie nie odzwierciedla rzeczywistych kolorów.
Diankaaa22 - Nie 08 Maj, 2011 18:50
A tu jeszcze jeden ptak
karka00 - Nie 08 Maj, 2011 18:56
Diankaaa22 super!!
Diankaaa22 - Nie 08 Maj, 2011 19:10
karka00 Bardzo dziękuję
jotka1961 - Nie 08 Maj, 2011 19:17
marciulaTOja, danfi, dziękuję za pochwały ale do tytułu mistrzyni to jeszcze dużo pracy i nauki przede mną. A odpowiadając na pytanie: małe perełki w wianuszku i dookoła hostii to po prostu koraliki nawleczone na nitkę, perełki na kwiatkach są naklejane, napis na hostii jest zrobiony farbą konturową, Marta chyba też jej używa ? . Ja nie mam jeszcze wprawy w jej stosowaniu, dlatego napis wygląda jak wygląda i trochę krzywo mi się przykleiła hostia. A wzorek rzeczywiście przerobiłam na kropki z rysunku znalezionego w internecie, jest dostępny na chomiku, dopiero kilka dni maja, czas komunii trwa, więc może jeszcze się przyda
marciulaTOja, Twoja ślubna kartka jest śliczna.
Diankaaa22 , bardzo piękne i efektowne są Twoje obrazy. Super prace
kociamama - Nie 08 Maj, 2011 19:23
Diankaaa22
jak to są skromne prace to ja
Dla pozostałych dziewczyn również
A u mnie taka karteczka na szybko - córka stała nade mną " jak kat nad grzeszną duszą" i czekała na nią
karka00 - Nie 08 Maj, 2011 19:29
kociamama wow ale fajnie dopracowane super ci wyszła ta kartka !
marciulaTOja - Nie 08 Maj, 2011 20:22
Diankaaa22, niesamowite są te ptaki . Ja długo jeszcze będę zbierała się w sobie, żeby ruszyć takie cuda, jeszcze nie dojrzałam do tego.
kociamama,
jotka1961, danfi, ja używam masy perłowej w pisaku
Diankaaa22 - Nie 08 Maj, 2011 20:54
Bardzo dziękuję za wszystkie pochlebne opinie To bardzo wiele dla mnie znaczy i motywuje do dalszej pracy.
kociamama Cóż w porównaniu z waszymi pracami uważam, że mój dorobek jest dość skromny. A kartka naprawdę piękna
marciulaTOja Też tak na początku myślałam, ale później to już samo szło.
A jak już się tak chwalę to dodam jeszcze dwa krokusy
wernatka - Nie 08 Maj, 2011 21:29
Ale wysyp cudnych prac
jotka1961, śliczne kartki komunijne, bardzo ciekawy pomysł z konturówką
marciulaToja, karteczka ślubna równie cudna jak poprzednia
Diankaaa22, przepiękne obrazy, pięknie dobrane kolory nici i kartek stanowiących tło obrazów
kociamama, śliczna karteczka
jotka1961 - Nie 08 Maj, 2011 21:44
kociamama, cudna "szybka" karteczka , ciekawie skomponowana
marciulaTOja, ja mam tzw. perły w sztyfcie, nie wiem czy to takie jak Ty używasz.
Diankaaa22, jeszcze raz
wernatka, dziękuję za dobre słowo
Diankaaa22 - Nie 08 Maj, 2011 22:54
wernatka jotka1961 dzięki
danfi - Nie 08 Maj, 2011 23:00
Diankaaa22 - WOW - jestem pełna podziwu dla Twoich dokonań . Czekam na kolejne prace
jotka1961 - dzięki za odpowiedź . Ja dzisiaj zamówiłam sobie perełki w płynie i byłam ciekawa czy ich użyłaś. A swoją drogą nie widzę żadnych niedociągnięć w napisie.
kociamama - jak Ty to robisz, że zawsze ładne kartki Ci wychodzą?
kociamama - Pon 09 Maj, 2011 09:53
| danfi napisał/a: |
kociamama - jak Ty to robisz, że zawsze ładne kartki Ci wychodzą?  |
staram się, bo ja to perfekcjonistka jestem i często więcej czasu zajmuje mi skomponowanie całości niż samo wyszywanie.
A Tobie to nieładne kartki wychodzą?
karka00, marciulaTOja, Diankaaa22, wernatka, jotka1961, danfi
bardzo dziekuję
karola71 - Pon 09 Maj, 2011 10:38
Diankaaa22 krokusy śliczne,pawie takie kolorowe,mieniące się kolorami,śliczne
Kociamama karteczka z okazji chrztu prześliczna
MarciulaTOja zaproszenia ślubne bardzo,bardzo mi się podobają,ślubna karteczka jest cudna
Jotka 1961 śliczne komunijne karteczki
kociamama - Pon 09 Maj, 2011 13:08
Karteczka dla koleżanki - miłośniczki herbaty - i zakładka do książki
,
Diankaaa22 - Pon 09 Maj, 2011 15:09
Kociamama pomysłowa kartka
Kolejny obrazek. Zdjęcie nie udane bo robione komórką.
danfi - Pon 09 Maj, 2011 15:55
kociamama - urocze, aż chce się skorzystać z zaproszenia...
Diankaaa22 - kolejna ładna karteczka . Ja, jak mi aparat odmawia posłuszeństwa, skanuję kartki, a płaskie - to obowiązkowo
|
|
|