To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze spotkania - Poznan

robótkimarleny. - Czw 07 Lis, 2013 23:13

alwega napisał/a:
Hejka! Qcze, nie wiem, czy się pojawię - rozłożyło mnie i biorę antybiotyk :/ Ale może się do poniedziałku wykuruję, a bardzo bym chciała się wyrwać! Smile
Tak mówicie o tych piórkach - widziałyście robione choinki z piórek? Śliczne...

Wstaw linka zebalek

żabka - Pią 08 Lis, 2013 07:36

Izetta a o mnie pamiętasz? ja też chętna do przygarnięcia kilku piórek wesoło mi

Marlenko - choinki z piórek od wyboru do koloru https://www.google.pl/sea...iw=1280&bih=920

ladysavage - Pią 08 Lis, 2013 08:04

żabka napisał/a:
Weraph dziękujemy cmoknięcie

ladysavage napisał/a:
więc może na początek mi taką żabową bombkę zrobię
bombki, jajka i inne obłe kształty są dość trudne do obróbki, na początku lepiej jest opanować klejenie serwetek na prostym przedmiocie wesoło mi (ale to tylko moje zdanie wesoło mi )

Widzisz XD żabko to dlatego ja powinnam najpierw zasięgnąć jakiś wiadomości o tym Razz a dopiero zacząć jakąś małą robótkę Razz

ladysavage - Pią 08 Lis, 2013 08:09

lamika88 napisał/a:
Ach a ja kolejny raz odpadam.... wściekły Co się nastawię, że przyjadę to mi co innego wypada albo funduszy brakuje wściekły A potem oglądam zdjęcia i mnie zazdrość zżera że mnie tam nie było hahahihi Ale teraz mam na głowie tyle spraw, że ciężko jest mi się wybrać do Poznania zwłaszcza, że w tej chwili każdy grosz potrzebny skoro planujemy kupić mieszkanko... Ale już czekam na Wasze zdjęcia ze spotkania... Będę Wam zazdrościć sprzed monitora... hahahihi

Razz Lamika nikt ci nie każe wydawać tam siana, ja też go mam bardzo mało bo z pracy dostaję miesięcznie 400 zł i też mamy zamiar z facetem kupic mieszkanie. Ale przychodzę na spotkania Razz co prawda siedzę o suchym pysku Razz ale nie idę na spotkanie by się najeść Razz czy pić :p więc wpadaj :p

izetta - Pią 08 Lis, 2013 08:24

żabka, straczy I dla ciebie Smile
lamika88 - Pią 08 Lis, 2013 08:48

ladysavage napisał/a:
lamika88 napisał/a:
Ach a ja kolejny raz odpadam.... wściekły Co się nastawię, że przyjadę to mi co innego wypada albo funduszy brakuje wściekły A potem oglądam zdjęcia i mnie zazdrość zżera że mnie tam nie było hahahihi Ale teraz mam na głowie tyle spraw, że ciężko jest mi się wybrać do Poznania zwłaszcza, że w tej chwili każdy grosz potrzebny skoro planujemy kupić mieszkanko... Ale już czekam na Wasze zdjęcia ze spotkania... Będę Wam zazdrościć sprzed monitora... hahahihi

Razz Lamika nikt ci nie każe wydawać tam siana, ja też go mam bardzo mało bo z pracy dostaję miesięcznie 400 zł i też mamy zamiar z facetem kupic mieszkanie. Ale przychodzę na spotkania Razz co prawda siedzę o suchym pysku Razz ale nie idę na spotkanie by się najeść Razz czy pić :p więc wpadaj :p

Nie chodzi o wydanie kasy w miejscu gdzie się spotkamy tylko o dojazd... Nie mam zniżek na pociąg więc taka droga z Zielonej Góry w te i z powrotem plus oczywiście trzeba coś zjeść bo to prawie cały dzień schodzi to jest koło 100 zł wydatku a na dzień dzisiejszy mam każdą złotówkę rozplanowaną... przykro mi Tak więc miłego spotkania Wam życzę i może kiedyś jakimś cudem uda mi się znowu dotrzeć do Poznania... papa

robótkimarleny. - Pią 08 Lis, 2013 09:43

Żabiu coś pięknego te choineczki. Nie widziałam tylu piękności w jednym miejscu. Dziękuję cmoknięcie
alwega - Pią 08 Lis, 2013 11:03

dzięki żabko za wyręczenie Smile dziś już lepiej się czuję, więc poniedziałek dość realny Very Happy
aiszka4 - Pią 08 Lis, 2013 13:01

Bawcie się dobrze.
Ja mam zjazd rodzinny imieninowo-urodzinowy.

Z przykrych wiadomości - Ula ma jutro pogrzeb taty Sad

ladysavage - Pią 08 Lis, 2013 13:20

lamika88 napisał/a:
Nie chodzi o wydanie kasy w miejscu gdzie się spotkamy tylko o dojazd... Nie mam zniżek na pociąg więc taka droga z Zielonej Góry w te i z powrotem plus oczywiście trzeba coś zjeść bo to prawie cały dzień schodzi to jest koło 100 zł wydatku a na dzień dzisiejszy mam każdą złotówkę rozplanowaną... przykro mi Tak więc miłego spotkania Wam życzę i może kiedyś jakimś cudem uda mi się znowu dotrzeć do Poznania... papa

Ojejku Ty, aż z Zielonej Góry, no to faktycznie koszty podróży moga zeżreć. Trzymam kciuki żebyś trafiła do nas na grudniowe spotkanie Smile

izetta - Pią 08 Lis, 2013 13:22

to dlatego Ula nie odpowiada na SMS'a przykro mi
żabka - Pią 08 Lis, 2013 14:29

Aguś udanego zjazdu rodzinnego cmok

Niech już się ten 2013 kończy bo najszczęśliwszy to on nie jest - więcej smutnych sytuacji niż wesołych w życiu wielu forumowiczek Sad

lamika88 - Pią 08 Lis, 2013 15:42

ladysavage napisał/a:

Ojejku Ty, aż z Zielonej Góry, no to faktycznie koszty podróży moga zeżreć. Trzymam kciuki żebyś trafiła do nas na grudniowe spotkanie Smile

Oj na grudniowe to na pewno nie dotrę bo jak wszystko dobrze pójdzie to będziemy się urządzać co kosztuje sporo no i grudzień to czas prezentów gwiazdkowych co też kosztuje... Ach gdyby tak człowiek wygrał w lotto... hahahihi

nula - Sob 09 Lis, 2013 08:51

żabka napisał/a:
Niech już się ten 2013 kończy bo najszczęśliwszy to on nie jest - więcej smutnych sytuacji niż wesołych w życiu wielu forumowiczek Sad

oj, faktycznie - też o tym myślałam, że wyjątkowo dużo w tym roku tych smutnych wieści

Agnieszko - przekaż Uli kondolencje od nas

alwega - Sob 09 Lis, 2013 14:48

Kto wie, jak to zrobić?
http://somuchyarnsolittle...ost/64294277983

bogusia1255 - Sob 09 Lis, 2013 15:53

alwega tyle Ci mogę pomóc jak rozpracujesz jestem chętna.
http://www.knitty.com/ISS...oubleheelix.php radocha wesoło mi

ladysavage - Sob 09 Lis, 2013 21:54

Hej Bogusia, nie bierz tych gumeczek do tej sukienki, już koleżanka mi obszyła na maszynie to Smile
Apak - Nie 10 Lis, 2013 20:32

Dla formalności jeszcze się dopisuję Smile

SPOTKANIE 11 LISTOPADA (poniedziałek)

1. Izetta
2. Żabka
3. Marlena + gość
4. Ladysavage
5. bean
6. nula
7. Ela
8. bogusia1255 + gość ?
9. weraph?
10. Calatea
11. Apak

alwega - Nie 10 Lis, 2013 21:31

to ja też formalności dopełnię Smile

SPOTKANIE 11 LISTOPADA (poniedziałek)

1. Izetta
2. Żabka
3. Marlena + gość
4. Ladysavage
5. bean
6. nula
7. Ela
8. bogusia1255 + gość ?
9. weraph?
10. Calatea
11. Apak
12. alwega

żabka - Nie 10 Lis, 2013 21:55

Zielony stwór najprawdopodobniej zabierze ze sobą małego zielonego stwora, córkę znaczy wesoło mi
nula - Nie 10 Lis, 2013 23:46

żabka napisał/a:
Zielony stwór najprawdopodobniej zabierze ze sobą małego zielonego stwora, córkę znaczy

znaczy się kijankę ? wesoło mi

żabka - Pon 11 Lis, 2013 10:33

nula napisał/a:
znaczy się kijankę ? wesoło mi
nio, marudzi że chce jechać, więc co mam zrobić zabiorę ją ze sobą wesoło mi chce zabrać swoje druty i ćwiczyć dzierganie wesoło mi
nula - Pon 11 Lis, 2013 12:29

żabka napisał/a:
chce zabrać swoje druty i ćwiczyć dzierganie

o, to zupełnie tak jak moja wesoło mi

żabka - Pon 11 Lis, 2013 14:08

To posadzimy je obok siebie niech trenują rotfl
Calatea - Pon 11 Lis, 2013 17:13

Eh, no i nie dotarłam. przepraszam
Mam nadzieję, że dobrze się bawiłyście i że ustaliłyście coś w sprawie grudniowego spotkania. No i że Bogusia jak zwykle stanęła na wysokości zadania i zdjęcia zrobiła Smile.