To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Ciapara- pajęczyny sprzątam :-) str 169

Pysiatom - Pon 02 Lip, 2012 14:09

Pudełko i puszka są cudne ,a i bransoletki są śliczne. brawo brawo brawo
Grażyna - Pon 02 Lip, 2012 23:02

Wszystko fajne cool ale zdjęcia do kitu, bo brak ostrości i nie mozna zdjęć powiekszyć, aby zobaczyć szczegóły kazanie
ciapara - Wto 03 Lip, 2012 07:02

Violetta 21,Pysiatom, Grażyna, dziękuje.
Grażyna, zdjecia sa jakie sa. Rzeczy juz nie mam zdjec nie powtórzę. Co do powiekszania... klikam na kazde zdjecie otwiera sie w picassie i lupka po prawej stronie powiekszam bez najmniejszego problemu. Więc zupełnie nie wiem które zdjecie do kitu skoro powiekszaja sie wszystkie wg mnie. puknąć się

Grażyna - Wto 03 Lip, 2012 13:41

hmm..one się powiekszają tylko minimalnie, bo masz wstawione za małe wymiary zdjęcia.

Masz tylko takie wymiary zdjęcia (najwieksze) - 432×800 piks. – 49 KB

A można mieć zdjęcie wielkości ponad 1000.

Np. u Bean

https://lh5.googleusercontent.com/-FqmzLdnHhNE/T6lA7Jw3MPI/AAAAAAAAgpA/SDSJnczT3n4/s1600/1-4-IMG_6805.JPG

ciapara - Wto 03 Lip, 2012 14:12

Grażyna, dziękuję wiem w czym rzecz już. Puszka faktycznie kiepskie fotki, muszę powiedzieć ze ta puszka kawówka nie chciała mi się sfotografować dobrze. W rzeczywistości wyglądała duzo lepiej.
Własnie mnie wzięło na malowanie puszek. Schna sobie.

Paddington - Wto 03 Lip, 2012 16:30

Wspaniały kolor chusty- rewelacyjny wprost!!! Pudełeczko wspaniałe- i jakie zrządzenie- piękne imię w środku Wink
Biżutki urocze i takie delikatne, w sam raz na lat.
Słowem wszystko piękne, urocze i doskonałe, ale nie dziwi nic bo z pod Twoich łapek to chyba nic brzydkiego nie wyszło nigdy. cmok
cmok cmok

ciapara - Wto 03 Lip, 2012 18:50

Paddington, ślicznie dziękuję Smile Normalnie wywołałaś duuuuży uśmiech na mojej twarzy. Oj zdarzały mi się brzydkie prace. Ale metodą prób i błędów dużo można się nauczyć Smile Pozdrawiam serdecznie.
Paddington - Wto 03 Lip, 2012 19:40

ciapara, sorry ale nie wierzę, że były jakieś brzydkie. Może mniej kształtne...może mniej dopasowane ale brzydkie to NIE!!! Pamiętaj misie wiedzą co mówią Wink
aiszka4 - Śro 04 Lip, 2012 13:31

Dzięki za wyjaśnienia, imienniczko.
U mnie na wsi takich mszy nie ma. Poszłabym z ciekawości, ale ciekawość to chyba nie jest dobry powód.
Przejrzałam galerię 2012 z tego linku, ale na żadnym zdjęciu nie ma nikogo w mantylce hmm

ciapara - Śro 04 Lip, 2012 13:46

aiszka4, bo nie wszystkie kobiety noszą Smile u mnie jest to jakies 10 kobiet.
aiszka4 - Śro 04 Lip, 2012 13:59

ciapara napisał/a:
aiszka4, bo nie wszystkie kobiety noszą Smile u mnie jest to jakies 10 kobiet.

Łącznie z Tobą? Bardzo chciałabym zobaczyć takie małe dziewuszki w mantylkach - to musi wyglądać przeuroczo.
Ja mam już podrośniętą, przemądrzałą pannicę, a gdybym zaproponowała jej założenie mantylki, to by mnie chyba śmiechem zabiła rotfl Podobnej reakcji spodziewałabym się, gdybym sama założyła.

ciapara - Śro 04 Lip, 2012 14:05

aiszka4, no wymaga to pewnej odwagi to fakt zwłaszcza ten pierwszy raz. Potem to rutyna. Osłonieta głowa bardziej pozwala się skupić na mszy. No ale msza trydencka w ogóle pozwala na duze skupienie.
aiszka4 - Śro 04 Lip, 2012 14:23

ciapara napisał/a:
No ale msza trydencka w ogóle pozwala na duze skupienie.

Ja bym wielu uczestników "zwykłych" mszy wysłała na takie skupienie, ale to temat na inną dyskusję.

ciapara - Śro 04 Lip, 2012 14:32

aiszka4, zobacz tu
http://trydent.poznan.pl/

ciapara - Śro 04 Lip, 2012 14:49

Kto ma bloga a chciałby się pobawić zapraszam serdecznie
http://mojerobotkowanie.b...serwatorow.html

siebusania - Śro 04 Lip, 2012 14:54

swietne ubranka masz talent brawo
Beata T - Nie 08 Lip, 2012 10:20

piękne prace cool cool cool
Apak - Wto 10 Lip, 2012 15:00

Ale piękne prace! Jesteś po prostu wszechstronna!

Zaintrygowało mnie niesamowicie to piękne pudełko wesoło mi Oczyma wyobraźni ujrzałam zamknięte w nim jakieś miłe kłębuszki i nitki wychodzące przez te niesamowite ażury w wieczku, dzięki czemu włóczka się nie plącze nic a nic... cool Ciekawa jestem, do czego wykorzysta je obdarowana cool cool cool

ciapara - Nie 22 Lip, 2012 14:05

siebusania, Beata T, Apak, dziękuję ślicznie.
Ostatnio udało mi sie pobawic frywolitka Smile

Paillette - Nie 22 Lip, 2012 15:14

Cytat:
Ostatnio udało mi sie pobawic frywolitka

i jaki efekt? Wink

ciapara - Nie 22 Lip, 2012 19:01

Paillette, mizerny Smile to co pani mi pokazywała na próbce jest piękne a moje wiazania to smiech na sali. Ale chodzi o zasade wiazania słupków, ulozenie reki... fajnie jak ktoś to pokaze.... mam zamiar pocwiczyc na gwiazdkach, ale najpierw skoncze obrus elementowy mam 64 kwadraty.
SoWa - Nie 22 Lip, 2012 20:15

Nadrobiłam zaległości w podziwianiu Twoich prac - brawo brawo brawo
ciapara - Pon 30 Lip, 2012 12:59

Oto moja wymianka z SoWa,
http://mojerobotkowanie.b...ie-ty-mnie.html

i zapraszam na zabawe dla majacych bloga. Mozna wygrac jedna z dwóch puszek ozdobionych decu.
Info tu
http://mojerobotkowanie.b...serwatorow.html

Paddington - Pon 30 Lip, 2012 17:58

wymiana z SoWa wspaniała a zabawa, no cóż... ja bloga nie mam i nie będę mieć bo nie znam się na internecie i za słaba na to jestem. Za to pokibicuję Smile
SoWa - Wto 31 Lip, 2012 09:22

kwiatek dla ciebie Aga - bardzo dziękuję za wspaniały prezent cmok