Galerie prac użytkowników forum - Ciapara- pajęczyny sprzątam :-) str 169
Pysiatom - Pon 02 Lip, 2012 14:09
Pudełko i puszka są cudne ,a i bransoletki są śliczne.
Grażyna - Pon 02 Lip, 2012 23:02
Wszystko fajne ale zdjęcia do kitu, bo brak ostrości i nie mozna zdjęć powiekszyć, aby zobaczyć szczegóły
ciapara - Wto 03 Lip, 2012 07:02
Violetta 21,Pysiatom, Grażyna, dziękuje.
Grażyna, zdjecia sa jakie sa. Rzeczy juz nie mam zdjec nie powtórzę. Co do powiekszania... klikam na kazde zdjecie otwiera sie w picassie i lupka po prawej stronie powiekszam bez najmniejszego problemu. Więc zupełnie nie wiem które zdjecie do kitu skoro powiekszaja sie wszystkie wg mnie.
Grażyna - Wto 03 Lip, 2012 13:41
hmm..one się powiekszają tylko minimalnie, bo masz wstawione za małe wymiary zdjęcia.
Masz tylko takie wymiary zdjęcia (najwieksze) - 432×800 piks. – 49 KB
A można mieć zdjęcie wielkości ponad 1000.
Np. u Bean
https://lh5.googleusercontent.com/-FqmzLdnHhNE/T6lA7Jw3MPI/AAAAAAAAgpA/SDSJnczT3n4/s1600/1-4-IMG_6805.JPG
ciapara - Wto 03 Lip, 2012 14:12
Grażyna, dziękuję wiem w czym rzecz już. Puszka faktycznie kiepskie fotki, muszę powiedzieć ze ta puszka kawówka nie chciała mi się sfotografować dobrze. W rzeczywistości wyglądała duzo lepiej.
Własnie mnie wzięło na malowanie puszek. Schna sobie.
Paddington - Wto 03 Lip, 2012 16:30
Wspaniały kolor chusty- rewelacyjny wprost!!! Pudełeczko wspaniałe- i jakie zrządzenie- piękne imię w środku
Biżutki urocze i takie delikatne, w sam raz na lat.
Słowem wszystko piękne, urocze i doskonałe, ale nie dziwi nic bo z pod Twoich łapek to chyba nic brzydkiego nie wyszło nigdy.
ciapara - Wto 03 Lip, 2012 18:50
Paddington, ślicznie dziękuję Normalnie wywołałaś duuuuży uśmiech na mojej twarzy. Oj zdarzały mi się brzydkie prace. Ale metodą prób i błędów dużo można się nauczyć Pozdrawiam serdecznie.
Paddington - Wto 03 Lip, 2012 19:40
ciapara, sorry ale nie wierzę, że były jakieś brzydkie. Może mniej kształtne...może mniej dopasowane ale brzydkie to NIE!!! Pamiętaj misie wiedzą co mówią
aiszka4 - Śro 04 Lip, 2012 13:31
Dzięki za wyjaśnienia, imienniczko.
U mnie na wsi takich mszy nie ma. Poszłabym z ciekawości, ale ciekawość to chyba nie jest dobry powód.
Przejrzałam galerię 2012 z tego linku, ale na żadnym zdjęciu nie ma nikogo w mantylce
ciapara - Śro 04 Lip, 2012 13:46
aiszka4, bo nie wszystkie kobiety noszą u mnie jest to jakies 10 kobiet.
aiszka4 - Śro 04 Lip, 2012 13:59
| ciapara napisał/a: | aiszka4, bo nie wszystkie kobiety noszą u mnie jest to jakies 10 kobiet. |
Łącznie z Tobą? Bardzo chciałabym zobaczyć takie małe dziewuszki w mantylkach - to musi wyglądać przeuroczo.
Ja mam już podrośniętą, przemądrzałą pannicę, a gdybym zaproponowała jej założenie mantylki, to by mnie chyba śmiechem zabiła Podobnej reakcji spodziewałabym się, gdybym sama założyła.
ciapara - Śro 04 Lip, 2012 14:05
aiszka4, no wymaga to pewnej odwagi to fakt zwłaszcza ten pierwszy raz. Potem to rutyna. Osłonieta głowa bardziej pozwala się skupić na mszy. No ale msza trydencka w ogóle pozwala na duze skupienie.
aiszka4 - Śro 04 Lip, 2012 14:23
| ciapara napisał/a: | | No ale msza trydencka w ogóle pozwala na duze skupienie. |
Ja bym wielu uczestników "zwykłych" mszy wysłała na takie skupienie, ale to temat na inną dyskusję.
ciapara - Śro 04 Lip, 2012 14:32
aiszka4, zobacz tu
http://trydent.poznan.pl/
ciapara - Śro 04 Lip, 2012 14:49
Kto ma bloga a chciałby się pobawić zapraszam serdecznie
http://mojerobotkowanie.b...serwatorow.html
siebusania - Śro 04 Lip, 2012 14:54
swietne ubranka masz talent
Beata T - Nie 08 Lip, 2012 10:20
piękne prace
Apak - Wto 10 Lip, 2012 15:00
Ale piękne prace! Jesteś po prostu wszechstronna!
Zaintrygowało mnie niesamowicie to piękne pudełko Oczyma wyobraźni ujrzałam zamknięte w nim jakieś miłe kłębuszki i nitki wychodzące przez te niesamowite ażury w wieczku, dzięki czemu włóczka się nie plącze nic a nic... Ciekawa jestem, do czego wykorzysta je obdarowana
ciapara - Nie 22 Lip, 2012 14:05
siebusania, Beata T, Apak, dziękuję ślicznie.
Ostatnio udało mi sie pobawic frywolitka
Paillette - Nie 22 Lip, 2012 15:14
| Cytat: | | Ostatnio udało mi sie pobawic frywolitka |
i jaki efekt?
ciapara - Nie 22 Lip, 2012 19:01
Paillette, mizerny to co pani mi pokazywała na próbce jest piękne a moje wiazania to smiech na sali. Ale chodzi o zasade wiazania słupków, ulozenie reki... fajnie jak ktoś to pokaze.... mam zamiar pocwiczyc na gwiazdkach, ale najpierw skoncze obrus elementowy mam 64 kwadraty.
SoWa - Nie 22 Lip, 2012 20:15
Nadrobiłam zaległości w podziwianiu Twoich prac -
ciapara - Pon 30 Lip, 2012 12:59
Oto moja wymianka z SoWa,
http://mojerobotkowanie.b...ie-ty-mnie.html
i zapraszam na zabawe dla majacych bloga. Mozna wygrac jedna z dwóch puszek ozdobionych decu.
Info tu
http://mojerobotkowanie.b...serwatorow.html
Paddington - Pon 30 Lip, 2012 17:58
wymiana z SoWa wspaniała a zabawa, no cóż... ja bloga nie mam i nie będę mieć bo nie znam się na internecie i za słaba na to jestem. Za to pokibicuję
SoWa - Wto 31 Lip, 2012 09:22
Aga - bardzo dziękuję za wspaniały prezent
|
|
|