Kartki, karteczki... - [kartki] Haft matematyczny - chwalimy się
Jo.sta - Śro 09 Lut, 2011 21:46
danfi, obie śliczne, a kurczak świetny!
Czy te skrapkowe detale (kwiatki, listki, motylki) robisz sama, czy kupujesz gotowe?
danfi - Śro 09 Lut, 2011 22:59
Jo.sta - cieszę się, ze moje karteczki Ci sie spodobały. A ze scrapkami u mnie to jest tak: część kupiłam na Allegro, ale mam sporo swoich dziurkaczy (lubię być niezależna). W kartkach kwiatki są z moich dziurkaczy, a motylki, paprotki i gałązki kupiłam. Jeżeli będziesz zainteresowana, napisz na pw lub na maila, to ci podam konkretne linki (sprawdzone)
wernatka - Czw 10 Lut, 2011 18:52
danfi, piękne karteczki
marciulaTOja - Czw 10 Lut, 2011 20:03
gosias, kociamama, krysak, danfi, super karteczki co raz więcej co raz ładniejszych karteczek. Tak trzymajcie kochane
(jeśli kogoś pominęłam, to przepraszam - proszę się upomnieć o pochwałę hehehe)
danfi - Pią 11 Lut, 2011 16:43
wernatka, marciulaTOja - cieszę się, że moje prace i tym razem zyskały Waszą aprobatę .
Dzisiaj skończyłam kolejne dwie karteczki.
jotka1961 - Pią 11 Lut, 2011 17:08
Cieszę sie, że "moja kawusia" spodobała się, dziękuję bardzo za miłe słowa
danfi, Twoje prace są świetne, zawsze coś nowego, świeżego i tym samym inspirujesz nas wszystkie do pracy
wernatka - Pią 11 Lut, 2011 17:11
danfi, piękne karteczki, koszyczek super
elza74 - Pią 11 Lut, 2011 19:04
podziwiam Twoje dzieła,karteczki są przecudowne i podziwiam Twój zapał
elci_a - Sob 12 Lut, 2011 18:22
Ja podziwiam wasze prace i czerpię inspirację. Niestety nie potrafię jeszcze sama stworzyć wzoru od początku do końca. Tym bardziej podziwiam tych którym się to udaje. Z waszą pomocą udało mi się stworzyć trzy prace. Wyszły trochę ciemno, słabe światło było
danfi - Sob 12 Lut, 2011 18:48
elci_a - śliczne karteczki . Jestem pod wrażeniem... Podoba mi się pomysł z "witrażowym" żonkilem. Kartka z niebieskim motylkiem też jest ciekawa (masz śliczny dziurkacz brzegowy) . Jeżeli chodzi o kartkę z różowym zajączkiem, to zrezygnowałabym z jajka (przepraszam za tę odrobinę krytyki, ale to jajko mi tu zupełnie nie pasuje, ale to moje odczucie). Poza tym, ucieszyłabym się, gdybym jedną z nich dostała.
wernatka - Sob 12 Lut, 2011 19:06
elci_a, śliczne karteczki
elci_a - Nie 13 Lut, 2011 01:14
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa. Krytyka jest wskazana. Zgadzam się z tobą danfi w 100 %. Ta kartka z zajączkiem była w pierwotnej wersji bez jajka, ale poprosiłam rodzinkę o opinię i powiedzieli, że bez jajka im się nie podoba więc dorobiłam. I jest. Cieszę się że nie jestem osamotniona w odczuciu że to jajko jest tam zbędne
danfi - Nie 13 Lut, 2011 07:49
elci_a - jeżeli miałoby być jajko, to wycięłabym je z papieru (przepraszam, że tak drążę, ale to takie "zboczenie" zawodowe ).
elci_a - Nie 13 Lut, 2011 17:19
danfi Dzięki za podpowiedź myślę, że to dobry pomysł.
marciulaTOja - Nie 13 Lut, 2011 17:53
danfi, elci_a, Bardzo ładne prace, widzę, że już wielkanoc zagościła hehe. Ja też zaczynam robić wielkanocne kartki ale w ramach przerwy w pracy nad zaproszeniami na ślub.
Widzę, że wzorki z mojego chomiczka się podobają, więc zapraszam do niego, bo wstawiłam kilka nowych wzorków.
Pollka - Nie 13 Lut, 2011 17:58
danfi, elci_a, jotka1961, kociamama, i inne "pracusie" - śliczne karteczki, naprawdę miło się ogląda Wasze prace
wernatka - Nie 13 Lut, 2011 18:34
Jakiś czas temu zrobiłam taką karteczkę, ale dopiero wczoraj dotarła do adresatki.
Zazdroszczę Wam, że juz kartki wielkanocne zaczęłyście. Mnie w tym roku wena totalnie opuściła i niemoc artystyczna opanowała
Pollka - Nie 13 Lut, 2011 18:45
wernatka, piękna karteczka , obdarowana nią osoba jest szczęściarą
fajny pomysł z wyszyciem ramki do napisu
elci_a - Nie 13 Lut, 2011 19:54
wernatka bardzo ładna praca
danfi - Nie 13 Lut, 2011 19:56
wernatka - zgadzam się z Pollka w 100 %
elci_a - Nie 13 Lut, 2011 20:40
Mam pytanko. Czy ktoś ze wspaniałych "foumowiczów" ma może jakieś kropki wielkanocne religijne ?
danfi - Nie 13 Lut, 2011 21:01
elci_a - zapraszam do mojego chomika. W folderze haft matematyczny/Wielkanoc/Wielkanoc 2011 są gotowe kartki z wzorami religijnymi, a w folderze haft matematyczny/moje kropki/Wielkanoc są do nich kropki.Może znajdziesz tam coś dla siebie. Przycisk przekierowujący do chomika jest poniżej tego postu.
wernatka - Nie 13 Lut, 2011 21:56
Dziękuję Dziewczyny
Ramka była we wzorze, tyle, że nad różami i większa. Pomysł z ramką u góry mi nie pasował więc zrobiłam u dołu, trochę niższą niż w oryginale.
elci_a, ja mam baranka, do zobaczenia na picasie w kartkach wielkanocnych 2010.
Jeśli Cię taki wzór interesuje to Ci wyślę tylko podaj mi adres mailowy.
Chciałam sprawdzić czy nie wrzuciłam już wzoru na chomika, ale chomik chwilowo niedostępny.
wernatka - Nie 13 Lut, 2011 22:04
elci_a, chomik już działa, a wzorek juz wrzuciłam. Jest w hafcie matematycznym w podfolderze wzory autorskie i opracowania. Hasło do chomika wernatka.
jotka1961 - Pon 14 Lut, 2011 19:31
elci_a, trzy prace ... ale jakie!
wernatka, | Pollka napisał/a: | | fajny pomysł z wyszyciem ramki do napisu | też mi się podoba, piękna karteczka
marciulaTOja, dzięki za wzorki.
A teraz pochwalę się moim wytworem, po części powstał on dzięki danfi, troszkę zmodyfikowałam wzór na użytek tej kartki.
Oto efekty podpatrywania mistrzyń
|
|
|