To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86

onka15 - Pon 16 Lut, 2009 09:27

wszystkie prace sa rewelacyjne wielkie brawo brawo brawo brawo
Erhe - Pon 16 Lut, 2009 09:27

piękny! cool
Aniela41 - Pon 16 Lut, 2009 14:15

cool cool cool
Violetta21 - Pon 16 Lut, 2009 16:55

ale cudny jest ten kuferek bardzo mi się podoba brawo
beacia-24 - Pon 16 Lut, 2009 20:03

onka15, Erhe, Aniela41, Violetta21, jak zawsze całuski i gorące podziękowania. Dodajecie mi skrzydeł. cmoknięcie cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie cmoknięcie
bean - Pon 16 Lut, 2009 20:05

beacia-24, bardzo fajny kuferek popełniłaś wesoło mi bardzo mi się podoba brawo brawo brawo
misia0808 - Pon 16 Lut, 2009 20:32

No proszę ktoś całkiem niedawno wahał się z założeniem własnej galerii, bo co w niej będzie pokazywał zebalek a tu proszę co zaglądam to nowe cudeńko. Beatko jesteś bardzo wszechstronną i uzdolnioną osóbką, czego się nie tkniesz zamieniasz w cudowną rzecz. Twórz, wymyślaj a ja będę podziwiać cool brawo brawo brawo brawo
alicja11 - Pon 16 Lut, 2009 22:13

Podpisuję się pod słowami misi też czekam na nowe prace cool cool cmoknięcie
dosiak - Wto 17 Lut, 2009 09:41

Robisz takie cudowności że oczy z orbit wychodzą! gały szczęka pozdrawiam cie serdecznie cmoknięcie cmoknięcie
beacia-24 - Wto 17 Lut, 2009 11:10

misia0808, alicja11, dosiak, same cieplutkie uściski (przydadzą się szczególnie w te zimowe wieczorki) dla Was. Rozczulam się jak czytam Wasze pochwały.
misia0808 napisał/a:
No proszę ktoś całkiem niedawno wahał się z założeniem własnej galerii

Prawda wahałam się i to strasznie, ale teraz tak myślę czemu tak długo się zastanawiałam puknąć się ale to tylko dzięki Waszym miłym słowom zmieniam zdanie.
alicja11 napisał/a:
czekam na nowe prace

Nie wywołuj wilka z lasu hahaha. hahahihi

Mao - Wto 17 Lut, 2009 14:51

Ale cudny ten kuferek cool cool brawo brawo brawo cool cool Florka pieje mi tu z zachwytu ,bo kocha konie więc dla niej TEN jest najpiękniejszy na świecie wesoło mi
JJka - Wto 17 Lut, 2009 15:02

Beacia, kuferek jest SUPER PRZEŚLICZNY!!!
a konie ...... Smile
zdradz tylko, (tak po cichu Wink ) to papier czy serwetki??

beacia-24 - Śro 18 Lut, 2009 08:38

Mao, JJka, oj jak miło czytać takie peany cmoknięcie przy śniadanku.
Mao napisał/a:
bo kocha konie

Moja znajoma też ma fioła na punkcie koni, dlatego przed każdą jej wizyta będę musiała kuferek chować do szafy bo nim się obejrzę a zniknie hahaha.
JJka, papier - w serwetkach nie czuję się mocna - musiałabym duuużo poćwiczyć.
Cieszę się że kuferek przypadł do gustu, gdyż początkowa konwencja miała być kwiatowa, ale coś mi się w sklepie odwidziało i chyba dobrze wesoło mi

beacia-24 - Śro 18 Lut, 2009 09:46
Temat postu: pustynna burza
Tak mnie kusiłyście, że postanowiłam zrobić coś nowego. Prezentuję moją pustynna burzę. Smile

Udało mi się zamieścić miniaturkę z picasy Smile, a bliska byłam poddania się. Wszystko dzięki pomocy Nuli i instrukcji zamieszczonej na naszym wspaniałym forum wesoło mi

bean - Śro 18 Lut, 2009 11:21

beacia-24 napisał/a:
Tak mnie kusiłyście, że postanowiłam zrobić coś nowego

Kusimy, kusimy....bo to co robisz warte jest oglądania wesoło mi Właśnie zrobiłaś kolejne cudeńko brawo brawo brawo

JJka - Śro 18 Lut, 2009 12:18

beacia-24, to jest pustynna burza?? Smile
mnie bardziej kojarzy się z wnetrzem muszli...
Twoje biżu jest śliczne!! brawo

Violetta21 - Śro 18 Lut, 2009 12:21

śliczny jest ten komplecik !!!
beacia-24 - Śro 18 Lut, 2009 15:49

bean, JJka, Violetta21, baaardzo dziękuję choć niestety z przykrością muszę stwierdzić, że fotka niestety nie oddaje całego blasku i urody tego kompleciku niestety.
JJka napisał/a:
mnie bardziej kojarzy się z wnetrzem muszli

Może i być wnętrze muszli - jak kto woli. Każdy kto spojrzy na daną rzecz nazwał by ją inaczej, gdyż z czymś innym mu się kojarzy. Ja komplecik ochrzciłam pustynna burza, Ty wnętrze muszli, ktoś po prostu piasek pustyni, a inna osoba nazwałaby go jeszcze inaczej, ale wciąż to jest ta sama rzecz Smile

Całuski dla Was za milutkie komentarze cmoknięcie cmoknięcie

Elżbieta P. - Śro 18 Lut, 2009 15:52

bardzo ładny komplecik brawo świetnie obrabiasz zdjęcia, też bym tak chciała wesoło mi
wiesia_33 - Śro 18 Lut, 2009 18:02

beacia-24 śliczny komplecik brawo brawo brawo brawo
reni - Śro 18 Lut, 2009 18:51

śliczności cool cool brawo brawo brawo
anna.pluta1 - Śro 18 Lut, 2009 19:14

hopla cool
beacia-24 - Śro 18 Lut, 2009 19:16

fruzia, wiesia_33, reni, jak miło mi się na serduszku zrobiło od tylu miłych słów
fruzia, wystarczy jakiś program do obróbki zdjęć sobie ściągnąć, np photoshopa, albo taki jak Corel Paint Shop Pro Photo i już masz pieknusio obrobione foteczki Smile. Ja też bym nie miała czym upiększać zdjęć, gdyby nie mój kochany mężczyzna (poprawiam sama, ale program mi kochanie moje ściągnęło) wesoło mi

mamuska73 - Śro 18 Lut, 2009 19:20

pieknosci tworzysz normalnie
kufereczek cudny a o bizuterii chyba wiekszosc z nas marzy

Elżbieta P. - Śro 18 Lut, 2009 19:55

Beacia to się tylko tak mówi, że wystarczy mieć program i już wesoło mi mam photoshopa ale nie umiem się w nim poruszać papa