Zlot - Wielki zlot rocznicowy Maranciaków - dyskusja
zamia - Sob 02 Maj, 2015 09:13
Ja też nie pojadę, zdrowie odmówiło posłuszeństwa.
Jest mi bardzo przykro, że mnie tam nie będzie.
Boję się podróży.
zorza - Czw 14 Maj, 2015 17:46
Dziewczyny,umie ktoś robić amigurumi czyli lalki, itp.na szydełku?
Chciałabym się nauczyć, a co na żywo to na żywo
nula - Sob 23 Maj, 2015 09:55
przypominam o konieczności potwierdzenia obecności na bankiecie !
zwłaszcza osoby, które wpisały na listę osoby miejscowe spoza forum proszę o skontaktowanie się z tymi osobami i podanie informacji w ich imieniu !!!
osoby, które nie wpiszą się w wątku "bankietowym" do końca maja nie będą brane pod uwagę przy zamawianiu bankietu !!!
nula - Wto 26 Maj, 2015 15:37
słuchajcie kochane - tyle było chętnych na papierową wiklinę .... a nikt się jeszcze (oprócz Adama) nie zapisał .....
to chcecie tę wiklinę czy nie ?
Jarka - Śro 27 Maj, 2015 15:04
A może ktoś chętny na organizację kursiku filcowania ????? no podzielcie się swoimi umiejętnościami
zorza - Sob 30 Maj, 2015 19:28
A jest pobierana w ośrodku opłata klimatyczna?
nula - Sob 30 Maj, 2015 19:37
| zorza napisał/a: | A jest pobierana w ośrodku opłata klimatyczna?
|
a teraz to mnie zastrzeliłaś !
pan z ośrodka nic nie wspominał ..... a nie przyszło nam do głowy akurat o to pytać ....
gosias - Sob 30 Maj, 2015 19:43
Myślę, że taka opłata może być pobrana
beacia-24 - Sob 30 Maj, 2015 21:34
Też mam obawy, że tak może być. Tym bardziej, że nawet wspominałam Ci Nuluś w jednej z rozmów o takiej opłacie, ale to tyczyło się moich daaawnych wakacji kiedyś tam gdzieś.
Też nie zostaliśmy poinformowani o tej opłacie, a się domagano jej zapłaty w efekcie i tak nic nie zapłaciliśmy, ale to tylko dzięki temu, że mieliśmy policjanta w swoich szeregach.
Zatem mam obawę, że może taka opłata być pobierana.
2owieczki - Sob 30 Maj, 2015 21:36
Dziewczyny, co mam zrobić... osoba towarzysząca z ważnych powodów rezygnuje z wyjazdu do Gdyni.
nula - Sob 30 Maj, 2015 21:57
2owieczki, a ty przyjedziesz ?
koniecznie daj znać !
i jeżeli tak to potwierdź obecność na bankiecie, bo czekamy tylko do jutra wieczora ....
bo rozumiem, że osobę towarzyszącą mam skreślić...
ale co z Tobą ???
zorza - Nie 31 Maj, 2015 08:42
| beacia-24 napisał/a: | Też mam obawy, że tak może być. Tym bardziej, że nawet wspominałam Ci Nuluś w jednej z rozmów o takiej opłacie, ale to tyczyło się moich daaawnych wakacji kiedyś tam gdzieś.
Też nie zostaliśmy poinformowani o tej opłacie, a się domagano jej zapłaty w efekcie i tak nic nie zapłaciliśmy, ale to tylko dzięki temu, że mieliśmy policjanta w swoich szeregach.
Zatem mam obawę, że może taka opłata być pobierana. |
No bo o tym małym szczególiku zwykle dowiadujemy się przy meldunku.
Jeszcze kilka lat temu taką opłatę uiszczaliśmy ale to były wczasy,nie wiem jak to się ma do 2 dni.
Może jednak jej nie będzie?
Jarka - Nie 31 Maj, 2015 08:50
Jak byłam w tamtym roku na wczasach w Świnoujściu to ta opłata była wliczona razem. Ale nie martwcie się jak co to będziemy dopłacać, przecież to nasz wspólny wyjazd, a nie tylko Wasz.
alicja11 - Nie 31 Maj, 2015 22:24
Nula a gdzie wpisac ,ze jako jedziemy obie razem chcemy miec pokoj razem?
nula - Nie 31 Maj, 2015 23:42
alicja11, w tym samym poście w którym potwierdzałaś bankiet
Madzia - Pon 01 Cze, 2015 16:57
Mam 2 pytania, choć obawiam się, że trafią znowu w próżnię.
Czy nie ma żadnej szansy na filmowanie zlotu? Nikt nie posiada kamery, nikt nie chce choć trochę pofilmować?
Czy ktoś zechce przygarnąć do domku Adama?
Może jakieś panie, które przyjeżdżają z mężami, mogłyby to jakoś dogadać?
lamika88 - Pon 01 Cze, 2015 19:52
Jeżeli Adamowi nie będzie przeszkadzać obecność małego dziecka to my go chętnie przygarniemy do domku
adamwl - Pon 01 Cze, 2015 19:57
Mi mało rzeczy przeszkadza, po 5 latach mieszkania w akademiku starczy jak po plecach nie wieje i na głowę nie pada.
Madzia - Pon 01 Cze, 2015 19:59
A dziecko to ja mogę wziąć do siebie!
lamika88 - Pon 01 Cze, 2015 20:16
Madzia, nie oddamy Mąż by się zapłakał za swoją księżniczką
A co do filmowania to ja mam kamerę w aparacie... Szału nie ma ale kilka filmików mogę nakręcić na pamiątkę
kasiek1607 - Pon 01 Cze, 2015 21:47
Dziewczyny złote, czy jest jeszcze szansa, żeby do Was dołączyć?
Wiem, że to w zasadzie juz pozamiatane, ale może .....
nula - Pon 01 Cze, 2015 22:33
| kasiek1607 napisał/a: | Wiem, że to w zasadzie juz pozamiatane, ale może .....
|
no prawie, prawie .... ale jeżeli jesteś zdecydowana na 100 % to proszę o informację na PW - najlepiej zaraz jutro, bo dzisiaj już nie mam siły....
rozumiem, że jesteś chętna na zwolnione miejsce czyli wariant A ?
i napisz mi od razu co z bankietem, tak czy nie ....
ważne, żebyś była w kontakcie ....
2owieczki - Wto 02 Cze, 2015 08:55
Nula ja będę razem z Alicja11, a osobę towarzyszącą proszę wykreślić.... przykro mi, że nie może być razem z nami.
we_st - Wto 02 Cze, 2015 12:00
Z ogromnym żalem informuję, że niestety nie będzie mnie na zlocie Za dużo przeciwności się pojawiło. W poniedziałek mają przyjść fachowcy kłaść podłogę w nowym domu, męża wysyłają na Węgry i nie ma kto z kotami zostać. A już informacja o nieczynnym lotnisku postawiła kropkę nad "i" . Poradzicie sobie beze mnie tylko nie wiem jak ja się pozbieram.... tak się cieszyłam na ten wyjazd ale cóż, siła wyższa... Może innym razem. Będę z wami duchem
nula - Wto 02 Cze, 2015 16:09
2owieczki, ok, rozumiem
we_st,
| we_st napisał/a: | | A już informacja o nieczynnym lotnisku postawiła kropkę nad "i" |
ale przecież miałaś przylecieć w piątek rano a lotnisko będzie nieczynne dopiero od piątku o północy....
|
|
|