To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Misia0808 -str. 210 nowosci

misia0808 - Czw 31 Gru, 2009 14:56

makneta napisał/a:
I znowu piękności.
Chusta z DGL wygląda prześlicznie. Czy wystarczył jeden motek?
nie tylko wystarczył, ale i zostało prawie pół motka. A chusta wyszła baardzo duża. Z reszty zamierzam wydziergać szal ale to już w nowym roku.

Mam nadzieje, ze nadchodzący rok będzie dla mnie łaskawszy i będę miała więcej czasu na robótki. Mam tak wiele pomysłów, ze nie wiem czy mi wystarczy czasu na ich realizację.
Tymczasem ten mijający rok kończę sweterkiem dla wnusi, ale pochwale się juz w nowym, bo na pewno go nie skończę.

Za pochwały i słowa uznania dla moich wypocin kwiatek dla ciebie cmoknięcie

Mysza - Czw 31 Gru, 2009 16:46

Misia jesteś Mistrzem, a raczej Mistrzynią. Wszechstronna, utalentowana, cierpliwa, pomysłowa... Nic, tylko klaskać z zachwytu...
Brawo za wszystkie prace brawo brawo brawo

Niech ten Nowy Rok przyniesie Ci wszystko, o czym marzysz. cmoknięcie kwiatek dla ciebie

karmelek - Czw 31 Gru, 2009 18:03

misia0808 napisała:
Cytat:
pochwały i słowa uznania dla moich wypocin

Ten żart to Ci wyszedł rotfl rotfl rotfl Jakich wypocin??? Zawsze z zachwytem oglądam Twoje prace cool

weronika5810 - Czw 31 Gru, 2009 18:50

Rzeczywiście piękne prace a sukieneczka jest wprost prześliczna brawo brawo brawo
rennatta - Pią 01 Sty, 2010 11:32

prace jak zwykle śliczne ale chusta po prostu cudo brawo brawo
barbara 1 - Pią 01 Sty, 2010 11:37

Misia dawno u Ciebie nie gosciłam i po zobaczeniu Twoich prac padam na kolana uklon uklon uklon uklon brawo brawo brawo brawo brawo brawo
marysia54 - Pią 01 Sty, 2010 23:40

Przepiękne prace
brawo brawo brawo
radocha uklon uklon cool

Szczęśliwego Nowego Roku
cmoknięcie

misia0808 - Pon 18 Sty, 2010 08:15

Kochani
Dziekuję za słowa uznania, za wszystkie komentarze sprawiajace, ze czuję się tutaj dobrze.
Ten rok rozpoczął się dla mnie źle. Rozpadło się całe moje zycie. Wszystko co było w miarę stabilne, dawało poczucie bezpieczeństwa, sprawiało, ze czułam się szczęśliwa i pełniona rozpadło sie jak domek z kart, odeszło w niepamięć. Narazie staram się posklejać swoją duszę w całość, zmusić ciało do posłuszeństwa. Już raz mi sie udało wrócić, może tym razem też, choć to tak bardzo boli... Mam nadzieję, ze tutaj znajdę ukojenie dla mojej samotności i pomimo wszystko bedę w stanie coś Wam od czasu do czasu pokazać. Pozdrawiam Was wszystkie i trzymajcie za mnie kciuki.

dehajola - Pon 18 Sty, 2010 08:42

jesteś piękna, zdolna i ciągle młoda- uszy do góry ,dasz radę cmok
Lacrima - Pon 18 Sty, 2010 08:50

misia0808, trzymaj sie Kochanie my zawsze będziemy z Tobą cmok love
iwonka - Pon 18 Sty, 2010 08:52

misia0808 cmok cmok cmok cmok
irenka10 - Pon 18 Sty, 2010 09:19

Misia trzymaj sie jestesmy z Toba cmoknięcie
nula - Pon 18 Sty, 2010 09:34

irenka10 napisał/a:
Misia trzymaj sie jestesmy z Toba

Oczywiście, że jesteśmy z Tobą !!!!! love love love
Trzymamy kciuki i przesyłamy Co tyle pozytywnych wibracji ile tylko możemy !!!!!
glaszcze glaszcze

kabyr - Pon 18 Sty, 2010 09:37

Misia dla mnie końcówka roku też była bardzo bolesna.
Na forum przez jakiś czas nie zaglądałam.
Nie miałam siły,
jednak doszłam do wniosku, że tak nie można.
Dzięki tym dziewczynom odzyskałam siłę
i tak dzień za dniem staję się silniejsza,
chociaż nie powiem bardzo jeszcze boli.
Nie odsuwaj się od ludzi,
bo to nic nie da i będzie jeszcze gorzej.
Posłuchaj starszej koleżanki i trzymaj się.
Bądź razem z nami.
W grupie zawsze raźniej.

Gośka - Pon 18 Sty, 2010 09:44

cmok Misiu uszy do góry, jutro też będzie dzień na pewno lepszy od wczorajszego cmok
gustavo_2008 - Pon 18 Sty, 2010 12:03

Misiu cmok cmok cmok
Madzia - Pon 18 Sty, 2010 18:44

Chcielibyśmy żeby wszyscy wkoło nas byli zawsze zadowoleni i szczęśliwi. Ale to niestety niemożliwe. Strasznie mi przykro, że Twój świat się zawalił. Mam nadzieję, że znajdziesz choć troszkę pocieszenia w swojej pasji, a także tutaj na forum. Będziemy z Tobą ale musisz tu zaglądać, nawet jak nie będziesz miała ochoty. Może się okazać, że już wcale nie chce Ci się płakać. Trzymaj się Misieńko! cmok
makneta - Pon 18 Sty, 2010 19:27

Misiu, trzymaj się. cmok love
Violetta21 - Pon 18 Sty, 2010 19:33

Jolu trzymaj się cieplutko myślami jestem z Tobą cmok
janeczka33 - Pon 18 Sty, 2010 19:43

Trzymam za Ciebie kciuki, żeby ten zły czas minął. Uśmiechnij się. Wiem, że to teraz trudne, ale może już niedługo wszystko obróci się na dobre. Co nas nie zabije to nas wzmocni. cmoknięcie
Mao - Pon 18 Sty, 2010 19:51

Buziaki cmoknięcie i cycki do góry !!! Jesteśmy z Tobą cmok zaglądaj po pozytywne wibracje.
Grażyna - Pon 18 Sty, 2010 19:51

Tak, wszystkie kolezanki dobrze ci radzą. cmoknięcie A samotność? Z czasem fortuna się odwróci i zapomnisz o tym, że kiedyś bylo ci źle. Trzeba tylko na ten dzien cierpliwie poczekac. A każdy dzien niesie ze soba coś nowego. Nigdy nie znamy dnia... ani godziny...
Elżbieta P. - Pon 18 Sty, 2010 21:35

misia trzymaj się cmok cmok jeszcze wrócą dobre dni cmok
elka j. - Pon 18 Sty, 2010 21:53

misia - trudno mi znaleźć słowa pocieszenia, ale wierzę, że musi być lepiej. Trzymaj się mocno, dasz radę cmoknięcie cmok Jesteśmy z Tobą bye
karmelek - Pon 18 Sty, 2010 22:56

trzymaj się Misiu glaszcze