To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - lamika88 - moje uzależnienie (Wiosennie str. 125)

beacia-24 - Nie 12 Paź, 2014 22:06

Ależ ciuchoszki fajne. Co do tego bycia pewnym, że z dziewczynki się chłopiec nie zrobi to bym polemizowała Smile. Moja kuzynka też pewna była, że dziewczynka będzie bo lekarz powiedział i co się okazało. Trzeba było pokój przemalować i połowę ciuszków odstawić bo się okazało, że dzidzia fiku miku zrobiła. wesoło mi
nismon - Pon 13 Paź, 2014 11:08

Piękny komplecik w bajecznym kolorze!!! cool brawo
lamika88 - Pon 13 Paź, 2014 13:14

beacia-24 napisał/a:
Ależ ciuchoszki fajne. Co do tego bycia pewnym, że z dziewczynki się chłopiec nie zrobi to bym polemizowała Smile. Moja kuzynka też pewna była, że dziewczynka będzie bo lekarz powiedział i co się okazało. Trzeba było pokój przemalować i połowę ciuszków odstawić bo się okazało, że dzidzia fiku miku zrobiła. wesoło mi

U sąsiadki też tak było,ale ja od samego początku czuję, że to będzie dziewczynka i póki co wszystko to potwierdza ale żadnych sukieneczek nie kupuję i póki co tylko jedną wydziergałam tak na wszelki wypadek hahahihi A za różem u małych dziewczynek nie przepadam więc unikam tego koloru jak ognia wesoło mi

lamika88 - Czw 16 Paź, 2014 15:10

No to kolejny element wyprawki gotowy wesoło mi Zima nam nie będzie już straszna wesoło mi

marysia54 - Czw 16 Paź, 2014 21:35

Cudne ubraneczko dla maleństwa uklon uklon brawo brawo
Ampka - Czw 16 Paź, 2014 22:04

Śliczny komplecik Smile
Apak - Czw 16 Paź, 2014 22:33

Fantastyczny komplecik! Bardzo uniwersalny i cieplutki cool cool

Co do różu... hm.... jakby Ci to powiedzieć wesoło mi Jak już będzie na świecie to dziewczątko, to naciesz się etapem, gdy będzie nosiło bez sprzeciwu to, co na nie założysz... Moja córka też była "indoktrynowana" na kolory inne niż róż i co? Teraz ją zapytasz o ulubiony kolor i nie ma mocnych, róż i koniec kropka. Te małe damy po prostu tak mają w naturze, lubią ten kolor i koniec hahahihi

Kalima - Pią 17 Paź, 2014 08:39

Komplecik super brawo brawo Cieplutki, milutki, puchaty i przytulaśny wesoło mi
Co do różu - w pełni zgadzam się z Apak wesoło mi Osobiście różu nie cierpię i jest to uczucie stałe i niezmienne, chociaż czasami nawet w moich pracach "cosik" różowego się odnajdzie przez przypadek puknąć się Moja Gwiazdka nie miała różowych rzeczy.... do pewnego momentu hahahihi aż nadszedł ten dzień straszny kiedy jedynym słusznym kolorem stał się róż. Na szczęście zaczyna wchodzić w etap - tego nie chcę, bo to jest dziecinne hopla Nawet Jej naj naj walizka w różowym kolorze okazała się w tym roku być totalnie nieodpowiednia i koniecznie trzeba było kupić nową - niedziecinną hahahihi
Oczywiście życzę Ci totalnej przeciwniczki różu, abyś nie musiała testować Swojej tolerancji na ten kolor wesoło mi

lamika88 - Pią 17 Paź, 2014 10:41

Dzięki dziewczyny cmoknięcie A teraz Wam powiem dlaczego dziewczynki wchodzą w etap różu - bo są nim bombardowane z każdej strony wściekły W bajkach dla dziewczynek wszystko jest różowe, pastelowe, mdłe... Wchodzimy do sklepu i oczywiście w jakim kolorze są ubranka dla małych dziewczynek?- no przecież, że w różowym... wściekły Trzeba by podjąć walkę normalnie chyba ze wszystkimi firmami odzieżowymi a to walka z wiatrakami hahahihi
Pysiatom - Pią 17 Paź, 2014 12:03

Wspaniały komplecik dla maleństwa. Ciepły i milusi. brawo brawo brawo
kabyr - Pią 17 Paź, 2014 17:51

Kamilko gratulacje bo jeszcze Ci chyba nie gratulowałam "bobaska".
Piękne rzeczy dziergasz.
Będziesz stroić ją będziesz. cmoknięcie

misia0808 - Nie 19 Paź, 2014 19:38

Kamilko cudny komplecik dla Małej wydziergałaś. Też nie znoszę różu i moja córka nie nosiła różowości. Właśnie z tego powodu, że nie można było kupić nic innego tylko landrynkowe ciuszki większość Jej ubrań sama dziergałam. brawo brawo
lamika88 - Pią 24 Paź, 2014 11:43

Dziękujemy za tyle miłych słów kwiatek dla ciebie Coraz ciężej mi więc więcej czasu poleguję na kanapie z robótką w łapkach hahahihi Niedługo przyrosnę do niej na stałe hahahihi Ale przynajmniej mam czas na dzierganie wyprawki wesoło mi Dzisiaj pierwsze śpiochy wesoło mi

Wzór Pepita Martiny Behm, druty nr 2,5 i bardzo cieniutka, cieniowana bawełna. Dlaczego bawełna? Bo według wymiarów są to śpiochy na 3-6 miesięcy czyli w przypadku naszego maleństwa akurat na sezon wiosna lato bye

Krakowianka - Pią 24 Paź, 2014 12:13

ale fajowe!!!! mdleje brawo brawo brawo
Pysiatom - Pią 24 Paź, 2014 13:37

Cudne śpiochy . brawo brawo brawo
Usia04 - Pią 24 Paź, 2014 22:42

Cudne śpioszki i komplecik brawo
nismon - Nie 26 Paź, 2014 08:10

Fantastyczny komplecik i śpiochy,oj będzie Maleństwo wystrojone!!!! brawo brawo brawo
Elżbieta P. - Nie 26 Paź, 2014 12:00

super wychodzą Ci te maleństwa brawo
Sektencja - Nie 26 Paź, 2014 12:02

Jakie urocze ubranka ja tu widzę! Smile
siebusania - Wto 28 Paź, 2014 09:11

lamika88, cool cool cool cool
Ania - Wto 28 Paź, 2014 09:33

Lamika to będziesz miała fantastyczną wyprawkę ......a potem całą kolekcję dla Małej.
I na pewno będzie inna niż te sklepowe, super!

marysia54 - Czw 30 Paź, 2014 21:53

Śpioszki fantastyczne cool cool cool
Jarka - Nie 09 Lis, 2014 10:17

cool radocha cool
Sektencja napisał/a:
Jakie urocze ubranka ja tu widzę!

lamika88 - Śro 19 Lis, 2014 10:18

cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie

Dzisiaj robótkowe zaległości... Umarły moje akumulatorki i dopiero wczoraj mąż kupił mi nowe więc dzisiaj, mimo okropnej pogody zrobiłam kilka zdjęć... Kolory pewnie trochę przekłamane ale na prawdę ciężko zrobić dobre zdjęcie jak za oknem jest tak:

Na pierwszy ogień spódnica, która początkowo miała być swetrem. Czyli moja pierwsza żakardowa praca wesoło mi

Następnie maleńkie skarpetki wesoło mi (na zdjęciu nie wyglądają na takie maleńkie ale są wielkości kciuka hopla )

I na koniec bardzo elegancki komplecik dla Zuzki wesoło mi Tak jest czarno-szary bo jak dla mnie dzieci nie trzeba ubierać tylko w pastele lub żywe, wesołe kolorki wesoło mi Czarna sukieneczka jest niezwykle praktyczna - wystarczy założyć kolorową koszulkę pod spód lub kolorowy sweterek i już wygląda zupełnie inaczej. No i te guziczki... wesoło mi

Runa - Śro 19 Lis, 2014 12:10

Rewelacyjne ciuszki, wszystkie bez wyjątku cool