To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - lamika88 - moje uzależnienie (Wiosennie str. 125)

Krakowianka - Czw 26 Cze, 2014 22:48

Dużo, dużo szczęścia!!!! wyglądacie pięknie kwiatek dla ciebie
izetta - Pią 27 Cze, 2014 08:25

lamika88 moje gratulacja, wyglądacie pięknie Smile
ciapara - Pią 27 Cze, 2014 20:34

Dużo dużo szczęścia Smile cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

A niech dusi, ma za co chociaż Wink

Sektencja - Sob 28 Cze, 2014 22:10

Ile ładnych prac! brawo
Gratuluję! Smile

Pysiatom - Nie 29 Cze, 2014 16:25

Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia, kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

Pięknie wygladacie !!!

Susan - Nie 29 Cze, 2014 23:01

Ależ sie namnożyło pięknych uroczystości! Wielkie gratulacje! Piękne podarunki! kwiatek dla ciebie
Runa - Pon 30 Cze, 2014 09:36

Pięknie cmoknięcie wszystkiego co najlepsze love
misia0808 - Pon 30 Cze, 2014 19:37

Kamilko wszystkiego co najlepsze dla Was. Tworzycie piękną parę. kwiatek dla ciebie
AlaJ - Pią 11 Lip, 2014 12:12

Dużo szczęścia życzę i niech ten piękny uśmiech towarzyszy Ci przez cale życie kwiatek dla ciebie love
mala100gosia - Pią 11 Lip, 2014 12:19

Wszystkiego najlepszego Smile Pięknie wyglądałaś i niezwykle podoba mi się twoja fryzura Very Happy
Jessi - Nie 13 Lip, 2014 14:01

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!! cmoknięcie kwiatek dla ciebie Pięknie wyglądaliście wesoło mi
siebusania - Pon 21 Lip, 2014 09:59

wszytskiego najlepszego na nowej drodze zycia, kocyk jest swietny teraz trzeba popracowac nad nowym włascicelem kocyka i tego wczesniejszego tez SmileSmile
lamika88 - Pon 21 Lip, 2014 12:44

Bardzo dziękujemy za tyle miłych słów cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

siebusania napisał/a:
teraz trzeba popracowac nad nowym włascicelem kocyka i tego wczesniejszego tez

Właściciel(ka) w drodze od prawie 4 miesięcy wesoło mi Podobno na świat ma przyjść 4.01.2015 ale wszyscy mi wróżą, że urodzę jeszcze przed Świętami dlatego codziennie mówię maleństwu żeby poczekało do terminu bo mama egoistycznie na Święta chce się jeszcze najeść kapuchy i grzybów hahahihi hahahihi hahahihi No a, że maleństwo w drodze to i wyprawka w trakcie dziergania wesoło mi

Maleńki sweterek:

Maleństwo wyprawkę będzie miało uniwersalną bo coś te dzieci się ostatnio wstydliwe zrobiły i większość znajomych o płci dowiedziało się dopiero po narodzinach hahahihi Moje małe póki co tez się obróciło, zasłoniło i nijak lekarz nie mógł zobaczyć, co ma między nóżkami więc żadnej sukieneczki nie dziergam... A tak bym chciała... wesoło mi hahahihi

Dodatkowo ostatnia skończona poducha kanapowa, na blogu już była a tutaj zapomniałam pokazać puknąć się

a na drutach zaczęte 3 robótki hahahihi Małe spodenki, sweterek i pasiasty kocyk wesoło mi

Krakowianka - Pon 21 Lip, 2014 13:47

no to WIELKIE gratulacje!!!!! maleństwo będzie wyposażone w cudowne ciuszki i akcesoria cool
już sobie wyobrażam wypchane szafy zrobionymi przez mamę ślicznymi ciuszkami cool

Pysiatom - Pon 21 Lip, 2014 13:58

Gratulacje !!! z okazji powiększenia rodzinki. cool cool cool
Podusie śliczne, a sweterek jest słodki. brawo brawo brawo

Elżbieta P. - Pon 21 Lip, 2014 15:08

Lamika gratulacje!
śliczny sweterek i bardzo ładne poduchy, szczególnie ta entrelacowa brawo

marysia54 - Pon 21 Lip, 2014 21:03

Kamilko, GRATULACJE cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie kwiatek dla ciebie

cudny sweterek i poduchy brawo brawo brawo brawo

Grażyna - Pon 21 Lip, 2014 23:16

Lamika gratulacje! cmoknięcie
śliczny sweterek i bardzo ładne poduchy cool

siebusania - Wto 22 Lip, 2014 07:53

Wiec tym bardziej gratuluje poczeka jak mama prosi he he. Sweterek śliczny i podusia tez czekam na reszte kolekcji. Obiecalam ci kolejna wymianke to w tej sytuacji musze przed styczniem pomyśleć. Zebys zdarzyla przed malenstwem:)
Ainer - Wto 22 Lip, 2014 18:28

ja również gratuluję kwiatek dla ciebie piękne prace cool cmoknięcie
Apak - Wto 22 Lip, 2014 20:59

Gratuluję! Faktycznie najbezpieczniej będzie robić uniwersalną wyprawkę - w razie czego potem można dodać drobiazgi, które sprawią, że ciuszki czy kocyki będą bardziej dziewczęce lub chłopięce cool cool cool wesoło mi
Jarka - Śro 23 Lip, 2014 09:12

Krakowianka napisał/a:
no to WIELKIE gratulacje!!!!! maleństwo będzie wyposażone w cudowne ciuszki i akcesoria
już sobie wyobrażam wypchane szafy zrobionymi przez mamę ślicznymi ciuszkami
cool cool cool
żabka - Śro 23 Lip, 2014 16:43

Gratulacje kwiatek dla ciebie

Będzie cudna garderoba dla maleństwa wesoło mi

lamika88 - Śro 23 Lip, 2014 18:04

Dziękuje cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie W tej chwili zaczynam żyć w bałaganie bo zaczynamy remont żeby potem przy maleństwie już nie kurzyć i nie malować ścian... W planie kuchnia i pokoik maleństwa wesoło mi Oczywiście wszystkim zajmie się ekipa bo mi prawie nic robić związanego z remontem nie wolno wściekły Więc będę we własnym mieszkaniu uziemiona na kanapie dzięki czemu przybędzie robótek pewnie wesoło mi

Apak napisał/a:
Gratuluję! Faktycznie najbezpieczniej będzie robić uniwersalną wyprawkę - w razie czego potem można dodać drobiazgi, które sprawią, że ciuszki czy kocyki będą bardziej dziewczęce lub chłopięce cool cool cool wesoło mi

Tak właśnie myślałam, że np. jak będzie dziewczynka to do sweterka dodam kwiatuszki na boku wesoło mi Zawsze coś się wymyśli a uniknę sytuacji, że chłopczyk będzie chodził w różowych koszulkach lub spał w różowej pościeli wesoło mi

bogumila7486 - Śro 23 Lip, 2014 20:06

lamika88, prace prześliczne, Wy wyglądacie cudownie. cool brawo Szczęścia na nowej drodze życia. cmoknięcie kwiatek dla ciebie