To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - lamika88 - moje uzależnienie (Wiosennie str. 125)

Awenturyn - Sob 04 Sty, 2014 19:06

cool cool
żabka - Sob 04 Sty, 2014 23:52

Świetne bombeczki brawo brawo brawo
alszka - Pon 06 Sty, 2014 08:00

Będę nudna - też mi się bardzo podobają te bombeczki cool cool cool
małgośka - Pon 06 Sty, 2014 22:09

Śliczne bombki. wesoło mi radocha radocha
lamika88 - Czw 17 Kwi, 2014 11:44

Ojej ale długo mnie nie było... Zaglądam od czasu do czasu, kliknę kciuka czasami napiszę komentarz ale ogólnie jestem tak zalatana, że nie bardzo mam kiedy śledzić forum puknąć się Osoby, które śledzą mojego bloga doskonale znają przyczyny tego stanu rzeczy wesoło mi Także dzisiaj drobiazgi, które już są na blogu ale Wam też pokażę wesoło mi

obecnie skończyłam dwie poduchy na kanapę ale nie mam kiedy zrobić fotek puknąć się A na czółenku czarno - różowa biżuteria dla mojej świadkowej wesoło mi

siebusania - Czw 17 Kwi, 2014 12:28

lamika88, sory za minusik ale to nie ja tylko moja mala zawsze musi sie gdzies wcisnąć. Prace piekne wiedzę ze przygotowania idą pełną para kto tutaj zagląda tez wie ze twoj ślub musi byc na tip-top i idealnie zaplanowany:)
Pysiatom - Czw 17 Kwi, 2014 12:59

Widać ,że przygotowania do tego ważnego dnia idą pełną parą. Wspaniałości. brawo brawo brawo
Jarka - Pią 18 Kwi, 2014 07:52

Przygotowania idą pełną parą i do tego wszystko perfekcyjnie dopięte na ostatni guzik cool cool cool
lamika88 - Sob 19 Kwi, 2014 13:20

Siostra mnie zmusiła żebym pokazała koniecznie dzisiaj moje wielkanocne jaja wesoło mi

A do teko skończyłam resztkowy kocyk wózeczkowy wesoło mi

Wzór "Country rose" autorstwa Frankie Brown.

Więcej zdjęć na moim blogu bye

Pysiatom - Sob 19 Kwi, 2014 14:11

Ciekawe jajeczka, a kocyk jest cudny. brawo brawo brawo
blush - Pon 12 Maj, 2014 21:40

Bardzo mi się podobają Twoje prace, świetnie dobierasz kolory, że nic się nie "gryzie" radocha brawo cool
chesseva - Wto 13 Maj, 2014 07:59

Świetny patent na pisanki/wiązanki. Podpatrzę na przyszły rok. Bardzo elegancko się prezentują.
nismon - Śro 14 Maj, 2014 10:25

Śliczne pisanki i piękny kocyk,wszystko świetnie zgrane kolorystycznie cool brawo brawo
lamika88 - Śro 25 Cze, 2014 18:12

Dziękuję za miłe słowa kwiatek dla ciebie Trochę zamieszania było ale teraz już może uda mi się częściej bywać na forum i może więcej robótkować wesoło mi Na początek kilka prac związanych z minionym czasem - nie pamiętam czy wszystkie pokazywałam tutaj bo na blogu już raczej były wesoło mi

1. Spinka do fryzury świadkowej

Zdjęcie na modelce nie znalezione wściekły Wśród prawie 1000 zdjęć ślubnych nie znalazłam ani jednego, na którym pięknie byłoby widać spinkę we włosach siostry wściekły

2. Zdjęcie mojej opaski ślubnej na modelce wesoło mi

3. Już oprawione i gotowe do wręczenia podziękowania dla rodziców

I na koniec taki mały bonus (może mąż mnie nie udusi wesoło mi )

maranta - Śro 25 Cze, 2014 18:24

Kamilko cudnie uklon

Jeszcze raz gratuluję i życzę pięknego wspólnego życia cmoknięcie kwiatek dla ciebie

nismon - Śro 25 Cze, 2014 18:26

Kamilko,GRATULUJĘ!!!Wyglądałaś prześlicznie(i Twój Małżonek również...)wspaniała suknia i dodatki,czarujący uśmiech-niech Wam się szczęści!!!!! cmoknięcie kwiatek dla ciebie
Piękne te podziękowania dla rodziców! brawo

Elżbieta P. - Śro 25 Cze, 2014 18:52

Kamilko, dużo, dużo szczęścia!!!! wyglądaliście pięknie kwiatek dla ciebie
marysia54 - Śro 25 Cze, 2014 20:17

Kamilko !!!! Dużo ,Dużo Szczęścia i Miłości
Na Nowej Drodze Życia
Piękna z Was Para cool

cmoknięcie cmoknięcie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Apak - Śro 25 Cze, 2014 20:41

Wszystkiego co najlepsze - kochajcie się do końca świata (i jeden dzień dłużej, jak to mówią) kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie cmoknięcie
jolanta59 - Śro 25 Cze, 2014 21:28

Gratulacje brawo i duzo,duzo szczescia i milosci. kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

Sliczna z Was para
.
: cool

elcja27 - Śro 25 Cze, 2014 23:24

Wszystkiego najlepszego kwiatek dla ciebie pięknie razem wygladacie
Grażyna - Czw 26 Cze, 2014 05:57

Wszystkiego naj, naj, naj... cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie kwiatek dla ciebie
Kalima - Czw 26 Cze, 2014 07:59

Pięknie brawo brawo Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Zycia brawo brawo brawo cmoknięcie
Jarka - Czw 26 Cze, 2014 08:36

cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
marysia54 napisał/a:
Kamilko !!!! Dużo ,Dużo Szczęścia i Miłości
Na Nowej Drodze Życia
Piękna z Was Para

Madzia - Czw 26 Cze, 2014 19:00

Kochana, życzę Ci abyś całe życie była tak szczęśliwa i promienna jak w dniu Twojego ślubu! cmoknięcie