Galerie prac użytkowników forum - Prace Małgośki (Danusi)
nula - Wto 20 Maj, 2008 18:14
małgośka, Fajnie, że już jesteś !!!
Tylko nie mów, że nie zabrałaś ze sobą żadnej robótki, bo nie uwierzę !!!!
małgośka - Wto 20 Maj, 2008 20:03
Jeszcze raz dziękuję za serdeczne powitanie.
| nula napisał/a: | | Tylko nie mów, że nie zabrałaś ze sobą żadnej robótki, bo nie uwierzę !!!! |
Nula uwierz. Nic nie wzięłam. Ale i tak nie miałabym czasu, bo musiałam pilnowac Mojego Szymusia, który broił jak mały zajączek.
Mam nadzieję, że za to teraz będę miała więcej energii na robótki.
Bernadka - Wto 20 Maj, 2008 20:22
małgośka, witaj , super że już jesteś , miło Cię znowu widzieć
Zosia32 - Śro 21 Maj, 2008 10:41
Witaj Małgosiu
beacia-24 - Śro 21 Maj, 2008 19:38
małgośka, nareszcie wróciłaś, już z tęsknoty umierałam. Pokazuj te fotki jak szybko tylko się da.
Fajnie, że już jesteś:)
małgośka - Śro 21 Maj, 2008 22:45
Beacia fotki wstawię, ale może jutro, bo dzisiaj internet chodzi w żółwim tempie.
Ja również za Wami tęskniłam i nie mogę się teraz napatrzec na cuda, które w tym czasie stworzyłyście.
Wstawiam zdjęcia, ale niestety większośc mi się prześwietliła. Musze się trochę podszkoli w fotografowaniu. Na jednym jest mój Szymus w towarzystwie Swoich kuzynek.
elka j. - Pią 23 Maj, 2008 18:10
Danusiu - fajnie, że już jesteś i dzielisz się z nami fotkami, uwilebiam takie swojskie klimaty
Beata61 - Pią 23 Maj, 2008 22:01
Śliczne widoki, nie dziwię się , że Szymuś szalał na takiej przestrzeni i we mnie dziecko by się odezwało
Zosia32 - Sob 24 Maj, 2008 10:23
Małgosiu śliczne fotki
barbara 1 - Sob 24 Maj, 2008 13:53
Witaj Małgosiu świetne fotki
beacia-24 - Nie 25 Maj, 2008 17:44
Danusiu piękne widoki złapałaś, najważniejsze, że jakaś pamiątka jest i znajdzie swoje miejsce w albumie
bjanna - Pon 26 Maj, 2008 13:30
małgośka, witaj piękne widoki miałaś
małgośka - Wto 24 Cze, 2008 21:14
Na razie nie mam nic gotowego, ale niektórzy wiedzą, że robię właśnie topik VS z ananaskami.
A oto dowód, że każdą wolna chwilę wykorzystuje na dzierganie i zdjęcie tego, co dotychczas zrobiłam. Zaraz biorę się za dolne ananaski.
barbara 1 - Wto 24 Cze, 2008 22:56
Małgosia teraz to już tylko masz z górki.Jak wróce za dwa tygodnie z wczasów, to chę ją widzieć na Tobie
małgośka - Wto 24 Cze, 2008 23:30
Basieńko, to wszystko dzięki tobie. Sama nigdy bym się nie podjęła takiego wyzwania. Jesteś kochana.
jola373 - Wto 24 Cze, 2008 23:43
Danusiu, super Ci idzie! Trzymam kciuki za szybciutkie ukończenie!
bean - Śro 25 Cze, 2008 11:24
| jola373 napisał/a: | Danusiu, super Ci idzie! Trzymam kciuki za szybciutkie ukończenie!  |
zgadzam się z Jolą
A poza tym zazdroszczę Ci tej ławeczki na świeżym powietrzu. Ja mogę co najwyżej posiedzieć na balkonie
Halkuk - Śro 25 Cze, 2008 13:49
Świetnie Ci idzie
| bean napisał/a: | | zazdroszczę Ci tej ławeczki na świeżym powietrzu. Ja mogę co najwyżej posiedzieć na balkonie |
Oj ja też zazdroszczę ! Ja to nawet na balkonie nie mogę posiedzieć , bo mam go wielkości klatki cały czas w słońcu na ostatnim piętrze Nie da się tam robić
Elżbieta P. - Śro 25 Cze, 2008 17:58
dobrze ci idzie, do końca coraz bliżej
a ławeczki też zazdroszczę, nawet czereśnie możesz sobie jeść prosto z drzewa
małgośka - Śro 25 Cze, 2008 18:12
Dziewczynki, zdjęcie jest z mojej działki ogrodniczej, A z tym siedzeniem też różnie bywa. Jak jestem sama z Szymkiem, to więcej biegam za piłką niż siedzę.
Dzisiaj z tego wszystkiego pomyliłam się w ananaskach i właśnie muszę nadpruć. Szymuś śpi, ale tak mnie wykończył, że muszę trochę odpocząć. Kolejne zdjęcie zrobię dopiero, jak skończę cały topik.
Dziękuję za wsparcie. Bardzo mi pomaga.
Madzia - Śro 25 Cze, 2008 19:33
| fruzia napisał/a: | dobrze ci idzie, do końca coraz bliżej
a ławeczki też zazdroszczę, nawet czereśnie możesz sobie jeść prosto z drzewa  |
Ja też, ja też!!!!!!!!!
Bardzo mi się podobają te zdjęcia, Ty i Twoja część topu!
małgośka - Śro 25 Cze, 2008 20:52
Kochane Koleżanki, niestety musiałam zrobić jeden krok do tyłu. Sprułam ananaski i dorobię jeszcze jeden raz poprzedni wzór, bo jakoś za krótki ten topik mi wychodził. TRZYMAJCIE KCIUKI!
Irenka - Śro 25 Cze, 2008 21:08
Bardzo mi sie podobają Twoje prace Małgosiu!!!
A najbardziej przypadł mi do gustu śliczniutki baranek! A oczka ma niczego sobie!!!
Jarka - Śro 25 Cze, 2008 23:05
Danusia, ale masz fajnie . Wszystko w komplecie przyjemne (łono natury, ławeczka, świeże powietrze itd., itp.) z pożytecznym (jak poganiasz za Szymkiem - to naturalne odchudzanie).
Halkuk - Czw 26 Cze, 2008 14:26
| małgośka napisał/a: | | TRZYMAJCIE KCIUKI! |
Trzymam , trzymam .
Sama w tym tygodniu też ciągle pruję miało być juz skończone coś - a ja ciągle w połowie drogi
|
|
|