Sprawy administracyjne - Zmieniony adres forum
Grażyna - Nie 12 Wrz, 2010 18:03
Rozumiem, że dawny administrator odłączył sie od reszty. Jaki ma teraz serwer, skoro przeniósł sie do łodzi. ciekawe jaka to firma.
maranta - Nie 12 Wrz, 2010 18:55
Grażynko- domena livenet.pl należy do niego.
Powiedział, że to, że na nasze forum można jeszcze wejść ze starego adresu , to wyłącznie jego dobra wola i że to tylko czasowo i w każdej chwili stary adres może już przestać działać, dlatego proszę korzystać już wyłącznie z adresu maranciaki.pl/forum lub forum.maranciaki.pl (przed tym może być samo http:// lub http://www. lub samo www. - to nie ma znaczenia, przeglądarka powinna znaleźć nawet po wpisaniu maranciaki.pl/forum bez żadnych ozdób na początku).
Ci, którzy zostali po jego odejściu już właściwie nie powinni używać nazwy Livenet, jednak jeszcze na ich stronie nazwa ta jest, w telefonie nagrany komunikat też informuje, ze to firama Livenet.
Póki co jest bałagan i sami muszą się z tym uporać- każdy mówi co innego - wiadomo każda nagła zmiana niesie za sobą zamieszanie niezłe.
W Łodzi będzie nowa serwerownia i będzie związana z naszym dawnym adminem p. Grzegorzem. Nam zostawił otwartą furtkę, w razie gdyby co...
kabyr - Nie 12 Wrz, 2010 21:28
| maranta napisał/a: | Ufff...Teraz już chyba z górki...  |
Oj chyba jeszcze nie Dwa dni nie mogłam wejść na forum.
Chyba już jestem bardzo uzależniona od forum.
"M" nie mógł ze mną wytrzymać.
maranta - Nie 12 Wrz, 2010 21:33
| kabyr napisał/a: | | Dwa dni nie mogłam wejść na forum. |
Nikt nie mógł- trwały przenosiny forum
kabyr - Nie 12 Wrz, 2010 21:53
Ulżyło mi bo myślałam, że znowu coś "u nich".
Grażyna - Nie 12 Wrz, 2010 21:58
Wszystkie jestesmy uzaleznione, jak narkomanki, lecz my upajamy się zupelnie czyms innym. I dobrze, bo to zdrowsze, choć nie zawsze np. u mnie dla kregosłupa. Gdy przesiaduję godzinami przed ekranem podziwiajac dzieła wszystkich "złotych raczek" i na dodatek tworze dokumenty do pracy, to kregosłup sie buntuje i bardzo, ale tyo bardzo daje we znaki...
Ja uwielbiam 2 fora. Nasze oraz osinek. Jestem stała bywalczynią. Tutaj jednak sie udzielam, a tam w wiekszosci obczytuje i sciągam opisy. Ale co ja bym zrobiła bez naszego forum? Strach pomyslec...
nula - Czw 03 Lut, 2011 08:38
A ja mam takie pytanko ....
Bardzo często korzystam z wyszukiwarki na forum. (tej na stronie głównej)
i często jest tak, że znalezione w ten sposób tematy nie otwierają mi się, ponieważ pokazują się pod starym adresem (maranta.livenet.pl) i oczywiście wyświetla się, że przeglądarka nie znalazła takiej strony...
Ta wyszukiwarka jest bardzo pomocna (tzn. była do tej pory )
Problem w tym, że tutaj wyświetlają się konkretne tematy
np. "Maranciaki- zdolni i twórczy :: Zobacz temat - Śliczne sweterki ..." a nie ma ścieżki dostępu tak jak przy otwieraniu tematu normalnie na forum
np. "Maranciaki- zdolni i twórczy Strona Główna » Coś dla ciała- robótki ręczne i... nie tylko » Druty » Podstawy » Porozmawiajmy o drutach » Druty"
więc nie wiadomo, gdzie dokładnie dany temat się znajduje....
jest na to jakaś rada ?????
maranta - Czw 03 Lut, 2011 09:24
Nula, bardzo dziękuję za zgłoszenie tego problemu.
Sprawdź, proszę, czy teraz już jest wszystko w porządku.
nula - Czw 03 Lut, 2011 10:08
Ania - teraz wszystko się otwiera !!!!!
dziękuję Ci bardzo !!!!
Ja to zauważyłam od razu po zmianie adresu, ale myślałam, że to tylko u mnie tak działa .... i nie chciałam zawracać głowy....
A korzystanie z tej wyszukiwarki ogromnie ułatwia szukanie na forum
bardzo, bardzo Ci dziękuję !!!!
maranta - Czw 03 Lut, 2011 10:13
| nula napisał/a: | | Ja to zauważyłam od razu po zmianie adresu |
Ja starałam się zmieniać adresy, ale jakoś wyszukiwarka mi do głowy nie przyszła
Gdyby nie Twoje pytanie, to
nula - Czw 03 Lut, 2011 11:24
| maranta napisał/a: | | ale jakoś wyszukiwarka mi do głowy nie przyszła |
Ania, nic się nie stało - jak widać, chyba niewiele osób z niej korzysta, skoro nikt do tej pory o tym nie pisał....
łatwiej zadać pytanie, żeby ktoś podał odpowiedź "na tacy"
A ja nie lubię zawracać niepotrzebnie ludziom głowy, więc bardzo lubię wyszukiwarkę
LucynaM - Pią 04 Lut, 2011 11:34
też myślałam, ze to u mnie nie działa i że tematy może są przeniesione i poprzez poszczególne kategorie wchodziłam
ania10525 - Pią 04 Lut, 2011 12:48
jak wchodze do folderu druty to nie widzę innych folderów (dzirgamy on-line, chwalimy się itp.) tylko same posty z folderu druty - czy to może tylko u mnie tak?? jak wchodzę przez stronę nieczytane posty to się otwierają te foldery ale jak chcę wrócić do głównego i przejść w inny to już ich nie widzę (chyba zamotałam)
alszka - Pią 04 Lut, 2011 13:10
Wydaje mi się, że chodzi o to, żeby być zalogowanym. Poprzednio tak było z prywatnymi galeriami forumowiczek, a teraz zauważyłam właśnie, że te wymienione działy widzę dopiero, jak się zaloguję
|
|
|