To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze spotkania - ZAPRASZAM

bjanna - Śro 23 Wrz, 2009 18:14

ja też chyba będę w sobotę
bogumila7486 - Śro 23 Wrz, 2009 21:20

ABA prawdopodobnie nie uda mi się uczestniczyć w festiwalu bo akurat zaczynają mi się zajęcia ale może jakimś cudem po inauguracji nie będzie zajęć więc sobie ją odpuszczę. Bardzo chciałabym spotkać się z Wami i wziąć udział w tej imprezie. placzek
marysia54 - Śro 23 Wrz, 2009 22:52

ABA , życzę ogromnych sukcesów na festiwalu, zobaczysz na pewno będzie wspaniale.
Bardzo będę się starała żeby być osobiście i poznać inne Marantowiczki.
Tylko nie wiem czy w sobotę czy w niedzielę.

ABA - Czw 24 Wrz, 2009 07:55

Kochani dzisiaj otrzymałam mai z taka wiadomoscią:

"Warszawa, dnia 3 – 4 października 2009 roku

Centrum EXPO XXI, ul. Prądzyńskiego 12/14

Witam ponownie,

Mam dla Was miła niespodziankę. Na naszym Festiwalu odbędzie się casting do serialu (na razie nie podam tytułu). Producent filmowy wybierze wśród wystawców, czyli artystów/rzemieślników i utalentowanych zwiedzających osoby, które będą promowały w serialu polskie Rękodzieło. "
Powodzenia i do zobaczenia !!!

Co Wy na to? Może któraś się załapie?
wesoło mi

szajka - Czw 24 Wrz, 2009 09:20

łooooo no to super... to trzymam kciuki Smile
Grażyna - Czw 24 Wrz, 2009 14:01

No.......niezły pomysł. Szansa na sprzedanie siebie i swoich mozliwości.
monika_b - Czw 24 Wrz, 2009 14:12

He he, to kiedy ten casting? Nie omieszkam wziąć udziału wesoło mi wesoło mi wesoło mi
ABA - Czw 24 Wrz, 2009 14:42

Moniko nie mam pojęcia kiedy ten casting sie odbedzie. Ja tylko skopiowałam wiadomośc , która przyszła do mnie. Najlepiej badz przez 2 dni od 10 do 18. razem ze mną.
wesoło mi

Beata T - Czw 24 Wrz, 2009 15:13

a tutaj wszelkie informacje co się odbędzie http://artchannel.pl/stat...php/Aktualnosci
wstęp 10zł ulgowy 7zł 3 października od10-20 4-od 10-18

szajka - Czw 24 Wrz, 2009 15:52

no ja juz nogami przebieram Smile
nie moge sie doczekac Very Happy

monika_b - Czw 24 Wrz, 2009 18:35

ABA napisał/a:
Najlepiej badz przez 2 dni od 10 do 18. razem ze mną

ABA bardzo chętnie, niestety będę uzależniona od współtowarzyszy podróży. Piszcie dziewczyny kiedy będziecie, to łatwiej nam się będzie spotkać. Już się nie mogę doczekać.

bjanna - Pią 25 Wrz, 2009 07:40

monika_b, sama nie wiem którego dnia będę, jakoś trudno mi się zdecydować puknąć się ale jestem na miejscu, więc łatwiej jest mi się dopasować do Was, może przyjezdne dziewczynki niech napiszą kiedy konkretnie będą, myślę że tak będzie nam łatwiej hopla ja bardzo chętnie spotkam się z Wami wszystkimi hopla
monika_b - Pią 25 Wrz, 2009 11:13

Ustalone. Jednak ja z Jolą przyjedziemy w niedzielę. Będziemy chciały być koło 11-12, bo wtedy będzie Jozin z Bazin, a ja go uwielbiam. Tak więc jeśli ktoś będzie w tym czasie, to spotykamy się u ABY. Czekam z niecierpliwością. Już nogami przebieram.
Jola_1976 - Pon 28 Wrz, 2009 09:17

Cześć dziewczyny cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Wszystko się zgadza - będziemy w niedziele.

Szajka - z tym koszykiem piknikowym to dobry pomysł.Możemy wówczs zostać do wieczora.A może jest na miejscu jakiś bar...
ABA wiesz coś na ten temat ? A moze da się gdziś zorganizowac kawę lub herbatę ?

Na tej hali byłam rok temu z mążem (na wystawie motorów - to jego pasja). Jest tam dużo miejsca i na pewno uda nam się zorganizować kącik spotkań.
Do zobaczenia hopla hopla hopla hopla hopla

szajka - Pon 28 Wrz, 2009 09:49

Bar tam chyba jest, ale to niesamowicie droga impreza, pozatym na tą ilość osób kolejka będzie napewno nieziemska
Lepiej wziąć jakąś wałówkę, bo to w takiej okolicy że nie ma tam ani baru ani sklepu ani nic. mozemy sie umowic jakos Smile na zorganizowanie jakiegoś pikniku Smile
Termosik z herbatką kawką kanapeczki jakies ciasteczka... zaden problem jak dla mnie

i mialybyusmy marantowe spotkanie robótkowe przyokazji Smile

ABA - Wto 29 Wrz, 2009 08:06

Kochane Podejrzewam, że będzie jakis bar lub kacik do podgryzania. Zastanawiam sie na siedzeniem. Trzeba wziac ze soba składane krzesełka jak chcemy sobie zrobic domowy piknik z kawa i herbatka oraz jakimis słodkosciami wzietych z domów. Chyba, ze siadziemy po turecku. Przydałby sie wtedy kocyk. Nie wiem czy bede mogła sie oderwac od stoiska. Zrobimy sobie wtedy kilkuminutwe dyżury. Co Wy na to?
Moniko ja tez juz przebieram nogami.
wesoło mi

bjanna - Wto 29 Wrz, 2009 12:42

ABA, nie martw się na zapas cmok na pewno da się coś zorganizować, tak żeby dla wszystkich było miejsce, proponuję "żywioł" wesoło mi każda z nas przede wszystkim jest "głodna" tych wszystkich wspaniałości, które na nas czekają, żeby nadziwić i nacieszyć oko wesoło mi ja też już przebieram nóżkami hurrraaa wybieram się w niedzielę, postaram się dotrzeć do Twojego stoiska tak jak dziewczynki 11-12, dobrze zrozumiałam puknąć się
szajka - Wto 29 Wrz, 2009 12:48

ja juz przestudiowałam listę wystawców... no i to wiejskie zarełko jak zobaczyłam.... to chyba wroce pare kilo cięższa do domu, bo jak będzie chlebuś wiejski, smalczyk itp to wołami mnie stamtąd nie odciągną Smile
monika_b - Wto 29 Wrz, 2009 14:54

szajka napisał/a:
bo jak będzie chlebuś wiejski, smalczyk itp to wołami mnie stamtąd nie odciągną Smile
o to to to to, mnie tez nie odciągną
Jola_1976 - Śro 30 Wrz, 2009 08:16

Już czuję ten klimat...
bjanna - Śro 30 Wrz, 2009 08:24

to ile nas będzie.......ABA, Jola_1976, monika_b, szajka, Beata T, marysia54, no i ja, ale czy wszystkie w niedzielę
marysia54 - Śro 30 Wrz, 2009 22:51

Ja mogę być w niedzielę radocha radocha
cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Już nie mogę się doczekać tego spotkania z Wami

szajka - Czw 01 Paź, 2009 18:14

yyy coś sie tu dzieje czy mi sie zdaje?
widzialam tu post Lucynki i teraz go nie ma.... puknąć się
hmmmm
no moze usunęła....

alicja11 - Czw 01 Paź, 2009 19:12

Ha ja powinnam tam być jako wystawca ,no współwystawca,ale raczej nie dam rady dotrzeć złapałam grypę jelitową brrrr.poróbcie zdjęcia dziewczyny choć tym się będę mogła nacieszyć.
Z tego co wiem ,bo czytałam na blogu będzie tez miała stoisko koroneczka
http://art-ceramika.blogspot.com/ placzek placzek placzek wściekły

szajka - Czw 01 Paź, 2009 19:21

oo to bedzie jedna z moich idolek jesli chodzi o frywolitkowe biżu ! Smile
super Smile