Serdecznie Pozdrawiammaranta - Nie 08 Sty, 2006 13:03 Już wszystko jest
Dziękuję za podpowiedzi.
Miałam problem z dodaniem tego fotosika do Szybkiej odpowiedzi, bo jednak są różnice w kodzie między czystym phpBB a wersją Przema, ale ostatecznie się udało :wesolek:Anna B. - Nie 08 Sty, 2006 14:49 no to teścik
Ania - Pią 05 Maj, 2006 21:05 powiedzcie co robię źle......
korzystam z fotosika, aby wkleić fotki na forum korzystam z opcji "miniaturka na forum1" ...no i wszystko jest w porządku, jednak nad każdym zdjęciem pojawia się odnośnik "Zobacz inne zdjęcia tego użytkownika" .... a ja np. nie chcę by były ogładane inne fotki
Jak zaznaczam opcję "zdjęcie zablokowane" to "miniaturka na forum1" odsyła mnie do strony głównej fotosika.......
Jakie opcje zaznaczyć a jakie nie????
ło matko mam nadzieję, że ktoś mnie zrozumiał :cojest: Anna B. - Pią 05 Maj, 2006 21:46 wylogowywać się z fotosika przed załadowaniem zdjęcia,które chcesz pokazać na forum.Ania - Pią 05 Maj, 2006 22:13 aaa to tak!!! dziekuję bardzo za pomocLaura S. - Sob 07 Paź, 2006 14:13 A ja nie umiem wstawić swojego avatarka .Wstyd za piątkę.Owszem w okienku wyświetla mi się odnośnik z mojego komputera,że w dokumentach itd,ale załączyć to się już nie chce Czy ktoś mógłby pomóc?Ale tak łopatologicznie,jak dla neandertalczyka. maranta - Sob 07 Paź, 2006 14:57 Laura, może próbujesz wgrać zbyt duże zdjęcie i dlatego nie wchodzi.
Wrzuć fotkę na fotosika i podaj mi linka, to wstawię Ci zdjęcie do awatarka
Ewentualnie wyślij mi fotkę na maila- maranta1@o2.plLaura S. - Sob 07 Paź, 2006 17:41 poszło Maranto.Dzięki serdeczne maranta - Sob 07 Paź, 2006 17:45
Laura S. napisał/a:
poszło Maranto.Dzięki serdeczne
Mam nadzieję, że dojdzie, bo jeszcze się nie doczłapało maranta - Sob 07 Paź, 2006 18:01 Już widać ślicznego buziaczka Laura S. - Sob 07 Paź, 2006 19:16 Maranto jesteś kochana!I wycięłaś żelazko
Jeszcze raz ślicznie Ci dziękuję maranta - Sob 07 Paź, 2006 19:26
Laura S. napisał/a:
I wycięłaś żelazko
noooo, zawsze można je dokleić Laura S. - Sob 07 Paź, 2006 23:00 no tak...teraz masz na mnie haka ewka - Pon 09 Paź, 2006 19:25 o jejku nawklejalam i nie wiedzialam ze ida i co teraz bedzie ewka - Pon 09 Paź, 2006 19:29 alle na forum chyba nie dotaely powklejalam do hostingu i nie wiem co dalej ewka - Pią 13 Paź, 2006 00:40 http://powaserowska.fotos...y/68594.htmlnie wiem juz nie wiem co robie ale moze teraz pojda za szybko probuje zakonczyc no teraz moze poszly maranta - Wto 05 Gru, 2006 18:27 W tej chwili już nie powinno być problemów z wstawianiem miniaturek, bądź fotek normalnej wielkosci z fotosika wystarczy kliknąć w napis Kliknij aby dodać zdjęcie do wiadomości, który znajduje się na stronie odpowiedzi na post, pod okienkiem szybkiej odpowiedzi i pod okienkiem szybkiej odpowiedzi w prywatnej wiadomości. Otworzy się okienko, w którym wybieramy fotke z dysku, zaznaczamy czy ma być miniaturka czy pełne zdjęcie, kliknamy w wyślij i za chwile w poście już sam się pojawi link do naszej fotki i to wszystko
barburka - Pon 09 Lut, 2009 13:04 maranta, próba przesłania zdjęcia barburka - Pon 09 Lut, 2009 13:06 maranta, jak mam wkleić zdjęcie wnusi w moje okienko w profilu? woalka - Pon 09 Lut, 2009 14:37 barburko, jeśli dobrze zrozumiałam Twój problem, to ubiegnę marantę i szybciutko Ci odpowiem.
Proponuję, żebyś weszła w swój profil i wyszukała sekcji "Panel kontrolny Avatarów".
Tam w polu "Wyślij obrazek z twojego komputera" kliknij "Przeglądaj" i wyszukaj wybraną fotkę. Tylko uwaga - fotka musi być bardzo "odchudzona" - jej szerokość nie może być większa niż 200 pikseli, wysokość większa niż 200 pikseli, a rozmiar większy niż 49kB. Po zatwierdzeniu wszystkiego przyciskiem "Wyślij" umieszczonym na samym dole strony z profilem kończysz akcję. Na postach pod Twoim nickiem będzie się pojawiać wybrana fotka.
A tak przy okazji... wnusia jest przecudna! Niezwykle słodka!
Powodzenia
woalkamaranta - Pon 09 Lut, 2009 15:22 Barburka, Woalka wszystko dokładnie opisała, ale zobaczyłam teraz Twojego posta i wrzuciłam Ci tę fotkę do awatarka- mam nadzieję, że o to Ci chodziło
Woalko- dziękuję za pomoc, ja utonęłam w robótkach całkowicie i tylko od czasu do czasu mam czas na zerknięcie na forum
Dziękuję za maila, postaram się szybko odpisać choc parę słów barburka - Pon 09 Lut, 2009 20:12 woalka, maranta, Serdecznie dziękuję za pomoc, ale jeszcze coś narozrabiałam. Moja wnusia obecna na każdej stronie-ratunku!